Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλα σου φανηκε θα το καψουμε σε 3 βδομαδες αρραβωνα κ μια βδομαδα μετα κυριακη του θωμα γαμος ειπαμε ολες προσκεκλειμενες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

η προγεστερονη 27 μερα εδιξε 16 πηρα τον γιατρο αλλα δεν ηταν εκει θα με παρει αυτος μετα

ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Ε?

καλα σου φανηκε θα το καψουμε σε 3 βδομαδες αρραβωνα κ μια βδομαδα μετα κυριακη του θωμα γαμος ειπαμε ολες προσκεκλειμενες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!:P Με το καλό να γίνουν όλα!!:P

IchNp3.png

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ''ΜΑΜΑ4'' Κ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ADNIHORRRRR!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ?ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ Η' ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ?:confused:

Διαφημίσεις

η προγεστερονη 27 μερα εδιξε 16 πηρα τον γιατρο αλλα δεν ηταν εκει θα με παρει αυτος μετα
ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Ε?

Εμένα βρε κορίτσια δε μου έδωσε να κάνω καμία τέτοια εξέταση.. Διαβάζω για ένα σωρό εξετάσεις που ούτε καν τις έχω ξανακούσει και νιώθω λίγο σαν alien:confused: Όλα καλά μου τα βρήκε εμένα ή σε σκράπα γιατρό έπεσα και χάνω το χρόνο μου άδικα περιμένοντας??:confused:

IchNp3.png

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ''ΜΑΜΑ4'' Κ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ADNIHORRRRR!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ?ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ Η' ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ?:confused:

Και γω μαζί σου!! Δύο οι τρελές!!!:mrgreen:

IchNp3.png

μαμα4 πατρα ειναι η πολη

τωρα για την προγεστερονη δεν ξερω ουτε κ γω να σου πω απλα οτι την 19 που εκανα κ βγηκε 1,9 ηταν πολυ χαμηλη τωρα θα διξει τι θα μου πει οταν του το πει η γραμματεας του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ελατε εσεις κ μην φοβαστε εκτος απο αδερφη της νυφης θα ειμαι κ η κουμπαρα οποτε θα με βρητε ευκολα θα ρωτατε για την κουμπαρα οχι για την αδερφη γιατι ειμαστε μπολικες χαχαχα κ μολις με δειτε θα πειτε adnihooooorrrr k γω θα σας φωναζω patoysitsa mama4!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ελατε εσεις κ μην φοβαστε εκτος απο αδερφη της νυφης θα ειμαι κ η κουμπαρα οποτε θα με βρητε ευκολα θα ρωτατε για την κουμπαρα οχι για την αδερφη γιατι ειμαστε μπολικες χαχαχα κ μολις με δειτε θα πειτε adnihooooorrrr k γω θα σας φωναζω patoysitsa mama4!!!!!!!!!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!!!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΑ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)!!

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ PATOUSITSA!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΑΜΑΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...