Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Καλησπέρα μετά από ωοληψια

31 ετών Πήραμε 17 με 16 ώριμα 
      Γονιμοποιήθηκαν και τα 16 
      Και γονιμοποιήθηκαν την επόμενη 12 
      Βλαστοκύστες φτάσανε τα 6

Θεωρείται πως είναι καλός αριθμός; Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι

Εχουμε αύριο κ την 6η μέρα να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα 
      Για αρχή 6.. έχει τύχει να προχωρήσουν κάποια την 6η μέρα σε καμία ;

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
      Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Χαλάρωσες και πέρασες καλά, αυτό έχει σημασία! Όσο για τις δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Ειδικά αυτές τις μέρες που έβρεχε , είχα μαζέψει ενα σωρό άπλυτα!!! Ευτυχώς στέγνωσαν κι έχω σίδερο αλλά θα το αφήσω για αύριο . Να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι!

Κι εγω 25 ημερων κύκλο έχω!!! Μόλις τελειώσει η περιοδος σου θα πας ξανά στο γιατρο να σε δει? Εγώ πρέπει να πάω για να δούμε και τις ιστολογικές Ααα ξέχασα οτι έκαναν και βιοψία τη μήτρας , οπότε θα βγούν κι απο εκεί αποτελέσματα... Άντε να αδιαθετησω με το καλο για να δω και τα αποτελέσματα.

εμενα ο γιατρος μου με ειδε πριν απο 2 βδομαδες περιπου κ μας ειπε ν'αρχισουμε προσπαθειες σε 3μηνες καθως δε βλεπει κατι αρνητικο η κατι που να θελει ψαξιμο,εσενα θα σε δει μολις αδιαθετησεις??οι ιστολογικες δεν εχουν βγει ακομα?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλισπερα!!!!!!

adnihor με το καλό ο γάμος, ρίξε και ένα χορο για εμάς!!!!

Νινάκι μου χαίρομαι που πέρασες καλά!!!!

Μαριαεφι υπομονή!!!!(και εγώ λατρευω την χύτρα μου)

patousitsa μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Touts μου πάει και αυτό!!!! Οπως είπαν και πιο πάνω η γνώση ειναι δύναμη, τωρα θα ξερεις πως να βαδισεις!!!!!

Μαγδακι σ'ευχαριστω,εσυ εισαι καλα??patousitsas τι εξετασεις θα κανεις??πω πω δεν το ειδα οταν το εγραψες...ελπιζω ολα καλα να πανε:)

1a0fd6e0b8.png

Μαγδακι σ'ευχαριστω,εσυ εισαι καλα??patousitsas τι εξετασεις θα κανεις??πω πω δεν το ειδα οταν το εγραψες...ελπιζω ολα καλα να πανε:)

Αχ εχεις δίκιο νινάκι μου το ιπποκαμπάκι θα κάνει τις πρώτες εξετάσεις όχι η patousista!!!!Σας μπέρδεψα ως γνήσια πόντια που είμαι!!!!! :?

Μαριαεφάκι καλά είμαι δόξα το θεό!!!! Η αγωνία κορυφένεται σιγά σιγά γι' αυτό και αποφευγω να ειμαι στο ιντερνετ για να μην αγχωνομαι αλλα σας διαβαζω μαζεμένα:-D:-D (γι' αυτό και τα μπερδεύω):?

Δεν περιμένω Παρασκευή και δεν παω να αγορασω τεστ για να μην το κάνω πριν την καθυστέρηση!!!! Αντε να δουμε!!!!!!:tongue::tongue:

Καληνύχτα κορίτσια!!!!:-D:-D

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ εχεις δίκιο νινάκι μου το ιπποκαμπάκι θα κάνει τις πρώτες εξετάσεις όχι η patousista!!!!Σας μπέρδεψα ως γνήσια πόντια που είμαι!!!!! :?

Μαριαεφάκι καλά είμαι δόξα το θεό!!!! Η αγωνία κορυφένεται σιγά σιγά γι' αυτό και αποφευγω να ειμαι στο ιντερνετ για να μην αγχωνομαι αλλα σας διαβαζω μαζεμένα:-D:-D (γι' αυτό και τα μπερδεύω):?

Δεν περιμένω Παρασκευή και δεν παω να αγορασω τεστ για να μην το κάνω πριν την καθυστέρηση!!!! Αντε να δουμε!!!!!!:tongue::tongue:

Καληνύχτα κορίτσια!!!!:-D:-D

δεν πειραζει απλως για μια στιγμη χαθηκα,ειπα τι εγινε ρε παιδια τα μπερδεψα!ο.κ.να σκεφτεσαι θετικα κι ολα καλα θα πανε...στο κατω κατω σκεψου οτι κ να μην ειναι τωρα θα'ναι στους επομενους μηνες...!;);)

1a0fd6e0b8.png

Λοιπόν πάλι μπήκα πριν πάω για ύπνο (θα ξανακοιμηθώ! ναι!)

Ο τράχηλος είναι εντάξει. Δεν έχω ανεπάρκεια. Η αριστερή πλευρά της μήτρας (το αριστερό κέρατο δηλαδή) έχει ένα περίεργο σχήμα σαν ωμέγα. Ή έχει μπει μπροστά ο πολύποδας και φαίνεται έτσι στην ακτινογραφία ή έχω τέτοια μήτρα εκ γενετής. Αν αφαιρεθεί ο πολύποδας και η μήτρα δείξει νορμάλ, τότε καλά. Θα ψάξουμε αλλού για το τι έφταιξε.. Αν παραμείνει σαν "ω" τότε μάλλον θα πάμε για εξωσωματική. (Σε αυτό το κέρατο, δεν έχει χώρο να μεγαλώσει το έμβρυο και γι αυτό και η αποβολή) Με την εξωσωματική θα φροντίσουμε ώστε το γονιμοποιημένο ωάριο να κατευθυνθεί προς το άλλο κέρατο...

Το κέρατό μου μέσα..

Διαφημίσεις

Λοιπόν πάλι μπήκα πριν πάω για ύπνο (θα ξανακοιμηθώ! ναι!)

Ο τράχηλος είναι εντάξει. Δεν έχω ανεπάρκεια. Η αριστερή πλευρά της μήτρας (το αριστερό κέρατο δηλαδή) έχει ένα περίεργο σχήμα σαν ωμέγα. Ή έχει μπει μπροστά ο πολύποδας και φαίνεται έτσι στην ακτινογραφία ή έχω τέτοια μήτρα εκ γενετής. Αν αφαιρεθεί ο πολύποδας και η μήτρα δείξει νορμάλ, τότε καλά. Θα ψάξουμε αλλού για το τι έφταιξε.. Αν παραμείνει σαν "ω" τότε μάλλον θα πάμε για εξωσωματική. (Σε αυτό το κέρατο, δεν έχει χώρο να μεγαλώσει το έμβρυο και γι αυτό και η αποβολή) Με την εξωσωματική θα φροντίσουμε ώστε το γονιμοποιημένο ωάριο να κατευθυνθεί προς το άλλο κέρατο...

Το κέρατό μου μέσα..

καλημερα.μην στεναχωριεσαι και ετσι να ειναι , να χρειαστεις να κανεις εξωσωματικη,μην πανικοβαλεσαι,και μην στεναχωριεσαι,δεν ειναι τιποτα.βγαλε αυτον τον πολυποδα και οτι σε πουν οι γιατροι θα κανεις,που ξερεις η μοιρα μπορει να σε θελει με διδυμα :P.το πιο βασικο ειναι οτι υπαρχει λυση και διορθωνεται ειτε με τον παραδοσιακο τροπο ειτε με τον ιατρικο.παιδι θα κανεις,αυτο εχει σημασια.:P:p:tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

TOUNTSAKI MOY ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΔΑ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Tounts μου απ'ότι κατάλαβα ευτυχώς δε βρέθηκε κάτι τραγικό! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα!:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΠΡΗΣΤΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ.Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΠΡΗΣΤΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ.Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!

Γιατί τόση απαισιοδοξία καλο μου? Ποτέ δεν ξέρεις!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...