Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τουντσ μου ειδες τελικα δεν ηταν τιποτα κ το κυριοτερο βρηκατε την αιτια κ θα το διορθωσετε ενω εγω ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα.μην ανυσηχεις η υστεροσκοπηση δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουμε περασει εμεις!!!!δεν μασαμε ετσι δεν ειναι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τελεια...φανταζομαι ο αντρουλης σου ειναι ο αυτοχειρ ??

ναι,ναι!!!και νομιζει οτι βαραει κανενα βοδι:P.πλακα κανω,προσπαθει οσο μπορει να μην με πονεσει,εγω ειμαι παραπονιαρα.:tongue::tongue:

δεν μπηκα να το δω ξεχαστηκα με κατι αλλα εδω!!!χαχαχχαδεν ξερεις τι ειναι τα αναπαυσολια της καριολας?μην ντρεπεσε καριολας λεγεται δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις πονηρα μυαλα υπαρχουν καριολα λεγεται στα χωρια η κρεβατοκαμαρα τα αναπαυσολια ειναι κατι κρικοι που δενονται με σχοινια απο το ταβανι κ μετα την πραξη βαζεις τα ποδια ψιλα κ καθεσαι εκει ακινητη να πανε ολα τα σπορια στην πορεια τους.τα διναν παλια στα χωρια στα νιοπαντρα ζευγαρια για να κανουν πιο ευκολα παιδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Το μυαλο μου πονηρεψε ανδριανη μου επειδη κανω πολυ παρεα με την κισα.Η αληθεια ειναι οτι νομιζα πως ετσι λεγανε τα σιδερενια κρεβατια....αλλα ειπα να μη πω καμια κοτσανα.....Αρα καλα λενε ρε συ να ειμαστε με τα ποδια ψηλα(βλεπε χερια ψηλα κι ολα τα φτανω),αμαν βρε παιδι μου με τα ζογκλερικα,ουτε σε τσιρκο να δουλευαμε:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ήρθα!!! Δεν σαςδιάβασα. Δεν έχω κουράγιο. Μπήκα να πω ένα γεια και πάω για ύπνο. Έκανα τη σαλπιγγογραφία. Όντως ο πόνος δεν ήταν τίποτα το φοβερό. Πιο πολύ το ψυχολογικό ήταν το ζόρι. Έκανα και υπέρηχο αμέσως μετά. Η μήτρα μου έχει ένα περίεργο σχήμα από τη μία πλευρά. Βρήκαν ένα ινομοίωμα (έτσι γράφεται αυτό;) απέξω από τη μήτρα που μπορεί λέει να πίεζε και γι αυτό η μήτρα να έχει τέτοιο σχήμα..και γι αυτό και η αποβολή..Μπορεί όμως να γεννήθηκα έτσι οπότε δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, βρήκαν ένα πολύποδα που αν τον είχα από την αρχή δεν θα μπορούσα να συλλάβω, άρα ή τον απέκτησα τώρα, ή κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Μπορεί να έφταιγε κι αυτός για την αποβολή, μπορεί και όχι..

Θα κάνω τον άλλο μήνα υστεροσκόπηση (θέλει ολική νάρκωση αυτή), για να δούνε ακριβώς τι γίνεται μέσα στη μήτρα και για να αφαιρέσουν τον πολύποδα που όμως μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. (Ο γιατρός είπε ότι καμιά φορά φαίνεται στον υπέρηχο πολύποδας τον ένα μήνα και στον άλλο κύκλο τίποτα.) Σε γενικές γραμμές δηλαδή, πιάσ'το αυγό και κούρευτο!!!

Θα ξαναμπώ το βραδάκι μάλλον... Τα λέμε...

Τώρα ξέρεις από πού θα ξεκινήσεις!

Καλή ξεκούραση!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

για να το λεγαν οι παλαιες κατι θα ξερουν θα εκαναν κ αυτες τα ακροβατικα τους χαχχαχαχαχαχα κ κοψε τις κακιες παρεες κ ιδιαιτερα με τις λυσσαρες χαχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

TOUNTSAKI ΜΟΥ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ!ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Κ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΜΗ ΣΕ ΤΑΡΑΞΩ!ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!

για να το λεγαν οι παλαιες κατι θα ξερουν θα εκαναν κ αυτες τα ακροβατικα τους χαχχαχαχαχαχα

ΑΜΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ Η ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ Η' ΘΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!:mrgreen:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!:-D

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλισπερα!!!!!!

adnihor με το καλό ο γάμος, ρίξε και ένα χορο για εμάς!!!!

Νινάκι μου χαίρομαι που πέρασες καλά!!!!

Μαριαεφι υπομονή!!!!(και εγώ λατρευω την χύτρα μου)

patousitsa μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Touts μου πάει και αυτό!!!! Οπως είπαν και πιο πάνω η γνώση ειναι δύναμη, τωρα θα ξερεις πως να βαδισεις!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια ήρθα!!! Δεν σαςδιάβασα. Δεν έχω κουράγιο. Μπήκα να πω ένα γεια και πάω για ύπνο. Έκανα τη σαλπιγγογραφία. Όντως ο πόνος δεν ήταν τίποτα το φοβερό. Πιο πολύ το ψυχολογικό ήταν το ζόρι. Έκανα και υπέρηχο αμέσως μετά. Η μήτρα μου έχει ένα περίεργο σχήμα από τη μία πλευρά. Βρήκαν ένα ινομοίωμα (έτσι γράφεται αυτό;) απέξω από τη μήτρα που μπορεί λέει να πίεζε και γι αυτό η μήτρα να έχει τέτοιο σχήμα..και γι αυτό και η αποβολή..Μπορεί όμως να γεννήθηκα έτσι οπότε δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, βρήκαν ένα πολύποδα που αν τον είχα από την αρχή δεν θα μπορούσα να συλλάβω, άρα ή τον απέκτησα τώρα, ή κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Μπορεί να έφταιγε κι αυτός για την αποβολή, μπορεί και όχι..

Θα κάνω τον άλλο μήνα υστεροσκόπηση (θέλει ολική νάρκωση αυτή), για να δούνε ακριβώς τι γίνεται μέσα στη μήτρα και για να αφαιρέσουν τον πολύποδα που όμως μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. (Ο γιατρός είπε ότι καμιά φορά φαίνεται στον υπέρηχο πολύποδας τον ένα μήνα και στον άλλο κύκλο τίποτα.) Σε γενικές γραμμές δηλαδή, πιάσ'το αυγό και κούρευτο!!!

Θα ξαναμπώ το βραδάκι μάλλον... Τα λέμε...

Καλή ξεκούραση!!!

ευχαριστω giasemi μου,ηθελα λιγο ακομα αλλα ας μην ειμαστε πλεονεκτες!!!!!κι εγω την περιοδο μου περιμενω αλλα θα'ρθει που θα παει...κανονικα εχω κυκλο 25 ημερων τωρα για να δουμε!οι δουλειες ατελειωτες αλλα γεμισαν οι μπαταριες μου αρκετα οποτε εμπρος με βημα γοργο χαχαχα...!!εμας εδω στην Αθηνα ο ηλιος κανει τα τσαλιμια του μια βγαινει μια μπαινει...:mrgreen:

Χαλάρωσες και πέρασες καλά, αυτό έχει σημασία! Όσο για τις δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Ειδικά αυτές τις μέρες που έβρεχε , είχα μαζέψει ενα σωρό άπλυτα!!! Ευτυχώς στέγνωσαν κι έχω σίδερο αλλά θα το αφήσω για αύριο . Να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι!

Κι εγω 25 ημερων κύκλο έχω!!! Μόλις τελειώσει η περιοδος σου θα πας ξανά στο γιατρο να σε δει? Εγώ πρέπει να πάω για να δούμε και τις ιστολογικές Ααα ξέχασα οτι έκαναν και βιοψία τη μήτρας , οπότε θα βγούν κι απο εκεί αποτελέσματα... Άντε να αδιαθετησω με το καλο για να δω και τα αποτελέσματα.

Τουντς μου χαιρομαι που δεν πονεσες αλλα πολυ εχω προβληματιστει με ολα αυτα που σου ειπανε.Και η ερωτηση μου ειναι πηρες διαγνωση? ή απλα αυτος που την εκανε στα ειπε???

καλη ξεκουραση και θα τα πουμε αυριο κουκλιτσα!!

μαγδουλα πως εισαι??ολα καλα??

μανουνιτα το κισακι ειναι φοβερο ατομο και δεν ειναι κακο να σκεφτομαστε πονηρα που και που!!χαχαχα!!!

οσο για την χυτρα και εγω δεν αλλαζω με τιποτα η καλυτερα αγορα μου και την ιδια σειρα εκανα δωρο στον αρραβωνα της κουνιαδας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...