Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ωχ κοριτσια τωρα μιλησα με την αδελφη μου και η θεια εχει βαλθει να λεει οτι το φαγητο θα καει στην χυτρα και κατι μλκ!!

αχ προβλεπω να μην αντεχω μεχρι την Πεμπτη!!

ΠΩ ΠΩ!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

PATOUSITSA MOY TI KANEIΣ?ΑΧ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!ΕΒΓΑΛΑ ΕΡΠΗ!:mad:ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ-ΧΑΛΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!:rolleyes:ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Υπομονή καλή μου!:rolleyes: Να φανταστείς εμένα την Παρασκευή έφυγε και το τελευταίο σπυρί. Το σημάδι που έχει μείνει ελπίζω να φύγει μέχρι το Πάσχα:confused: (αν δεν ξαναβγάλω στο μεταξύ..)

IchNp3.png

Καλά βρε κορίτσια, τι κόλλημα είναι αυτό που έχουν οι μεγάλες γυναίκες με τη χύτρα?????:confused: Η πεθερά μου προσπάθησε να μου πει καναδυό φορές απέξω απέξω ότι τα φαγητά δεν γίνονται νόστιμα και μου ήρθε σφοντυλιά!!!:confused: Εγώ χωρίς χύτρα δε ζω!!:mrgreen: Η άποψή μου είναι ότι το νόστιμο φαί είναι θέμα μαγείρισσας και όχι χύτρας!!;)

IchNp3.png

καλημερα κοριτσια.

tount καλη επιτυχια,καλα αποτελεσματα.περιμενουμε νεα.

νικακι,πως περασες,καλα ηταν τα καλαβρυτα?

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε??ιπποκαμπακι περασαμε φανταστικα,ειμασταν πολυ τυχεροι γιατι το σαββατο ειχε λιγο χιονι κ την κυριακη χιονιζε ολη μερα!αυτο που σας ελεγα να δουμε ασπρη μερα τελικα την ειδαμε δεν εχω παραπονο!οι πιο πολυ στην παρεα εκαναν σκι,εγω με δυο φιλες κατσαμε στο σαλε κ ηπιαμε το καφεδακι μας...!!!πανεμορφο τοπιο τα Καλαβρυτα πολυ γραφικα και παραδοσιακα με πολυ ωραιο φαγητο(κατι πα'ι'δακια απιστευτααααα) ηταν υπεροχα και μας αρεσε που πηγαμε μεγαλη παρεα γιατι ξεχαστηκαμε αρκετα...στο κατω κατω οποτε ειναι να'ρθει θα 'ρθει με το να το σκεφτομαστε συνεχως δεν το φερνουμε πιο κοντα...:tongue:την επομενη φορα λεω να παρω κι εγω ενα αδιαβροχο παντελονακι και να δοκιμασω την τυχη μου,ο αντρας μου ξετρελαθηκε...!!!!!εσυ με τις ενεσουλες σου ενταξει??

1a0fd6e0b8.png

κορίτσια ήρθα!!! Δεν σαςδιάβασα. Δεν έχω κουράγιο. Μπήκα να πω ένα γεια και πάω για ύπνο. Έκανα τη σαλπιγγογραφία. Όντως ο πόνος δεν ήταν τίποτα το φοβερό. Πιο πολύ το ψυχολογικό ήταν το ζόρι. Έκανα και υπέρηχο αμέσως μετά. Η μήτρα μου έχει ένα περίεργο σχήμα από τη μία πλευρά. Βρήκαν ένα ινομοίωμα (έτσι γράφεται αυτό;) απέξω από τη μήτρα που μπορεί λέει να πίεζε και γι αυτό η μήτρα να έχει τέτοιο σχήμα..και γι αυτό και η αποβολή..Μπορεί όμως να γεννήθηκα έτσι οπότε δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, βρήκαν ένα πολύποδα που αν τον είχα από την αρχή δεν θα μπορούσα να συλλάβω, άρα ή τον απέκτησα τώρα, ή κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Μπορεί να έφταιγε κι αυτός για την αποβολή, μπορεί και όχι..

Θα κάνω τον άλλο μήνα υστεροσκόπηση (θέλει ολική νάρκωση αυτή), για να δούνε ακριβώς τι γίνεται μέσα στη μήτρα και για να αφαιρέσουν τον πολύποδα που όμως μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. (Ο γιατρός είπε ότι καμιά φορά φαίνεται στον υπέρηχο πολύποδας τον ένα μήνα και στον άλλο κύκλο τίποτα.) Σε γενικές γραμμές δηλαδή, πιάσ'το αυγό και κούρευτο!!!

Θα ξαναμπώ το βραδάκι μάλλον... Τα λέμε...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε??ιπποκαμπακι περασαμε φανταστικα,ειμασταν πολυ τυχεροι γιατι το σαββατο ειχε λιγο χιονι κ την κυριακη χιονιζε ολη μερα!αυτο που σας ελεγα να δουμε ασπρη μερα τελικα την ειδαμε δεν εχω παραπονο!οι πιο πολυ στην παρεα εκαναν σκι,εγω με δυο φιλες κατσαμε στο σαλε κ ηπιαμε το καφεδακι μας...!!!πανεμορφο τοπιο τα Καλαβρυτα πολυ γραφικα και παραδοσιακα με πολυ ωραιο φαγητο(κατι πα'ι'δακια απιστευτααααα) ηταν υπεροχα και μας αρεσε που πηγαμε μεγαλη παρεα γιατι ξεχαστηκαμε αρκετα...στο κατω κατω οποτε ειναι να'ρθει θα 'ρθει με το να το σκεφτομαστε συνεχως δεν το φερνουμε πιο κοντα...:tongue:την επομενη φορα λεω να παρω κι εγω ενα αδιαβροχο παντελονακι και να δοκιμασω την τυχη μου,ο αντρας μου ξετρελαθηκε...!!!!!εσυ με τις ενεσουλες σου ενταξει??

ωραιοτατα!! τρυπιεμαι κανονικα,την αλλη τριτη θα κανω την πρωτη εξεταση.

κορίτσια ήρθα!!! Δεν σαςδιάβασα. Δεν έχω κουράγιο. Μπήκα να πω ένα γεια και πάω για ύπνο. Έκανα τη σαλπιγγογραφία. Όντως ο πόνος δεν ήταν τίποτα το φοβερό. Πιο πολύ το ψυχολογικό ήταν το ζόρι. Έκανα και υπέρηχο αμέσως μετά. Η μήτρα μου έχει ένα περίεργο σχήμα από τη μία πλευρά. Βρήκαν ένα ινομοίωμα (έτσι γράφεται αυτό;) απέξω από τη μήτρα που μπορεί λέει να πίεζε και γι αυτό η μήτρα να έχει τέτοιο σχήμα..και γι αυτό και η αποβολή..Μπορεί όμως να γεννήθηκα έτσι οπότε δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, βρήκαν ένα πολύποδα που αν τον είχα από την αρχή δεν θα μπορούσα να συλλάβω, άρα ή τον απέκτησα τώρα, ή κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Μπορεί να έφταιγε κι αυτός για την αποβολή, μπορεί και όχι..

Θα κάνω τον άλλο μήνα υστεροσκόπηση (θέλει ολική νάρκωση αυτή), για να δούνε ακριβώς τι γίνεται μέσα στη μήτρα και για να αφαιρέσουν τον πολύποδα που όμως μπορεί τον άλλο μήνα να μην υπάρχει. (Ο γιατρός είπε ότι καμιά φορά φαίνεται στον υπέρηχο πολύποδας τον ένα μήνα και στον άλλο κύκλο τίποτα.) Σε γενικές γραμμές δηλαδή, πιάσ'το αυγό και κούρευτο!!!

Καλώς το το tountsaki μας!! Συμπέρασμα ένα, έκανες το πρώτο βήμα εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, το λέω και το πιστεύω. Σειρά μου να σου εμπνεύσω εμπιστοσύνη στους γιατρούς καλή μου, με όλη μου τη θετική σκέψη και ενέργεια. Όλα καλά θα πάνε. Καλή ξεκούραση και πολλά φιλιά

ytBLp2.png

υπομονη,μπηκες στο χορο και θα χορεψεις.το θεμα ειναι να διορθωνεται,με ειχε πεσει και εμενα στο μπανιο ο πολυποδας ηταν φθαρτοειδης δηλ.κολλημενος στο τοιχωμα της μητρας.ειμουν τυχερη και επεσε.απ'ότι ξερω ο πολυποδας επηρεαζει την συλληψη σιγουρα,αλλα αμα το ειχες στην εγκυμοσυνη ,δεν θα το εβλεπαν στην αποξεση? να μιλησεις με τους γιατρους σου ,και μην ανυσηχεις,θα την βρεις την ακρη,ψαξε και στο ιντερνετ.:|

καλη ξεκουραση τουντσακι,χαρηκα πολυ που βρηκες μια ακρη τουλαχιστον τωρα ξερεις προς τα που να κατευθυνθεις,ολα καλα θα πανε,ειμαστε διπλα σου:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

:) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Σήμερα από ότι βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση!! Τσαγκαροδευτέρα βλέπεις!! Νικάκι χαιρομαι πολύ που πέρασες όμορφα στα Καλάβρυτα!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αν κι εγώ έβαλα πλυντήρια, καθάρισα το σπίτι και έχω ξεθεωθεί!! Εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω στη γιατρό και μετά θα έχω νέα! Προς το παρόν είμαι στην αναμονή... Περιμένω.... Είμαι και χωρίς δουλειά αλλά υπάρχει περίπτωση να πάω στο γαμπρό μου να τον βοηθάω στα λογιστικά part time. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα.... γιατί με ένα μισθό είναι δύσκολα τα πράγματα... Να μπορώ να καλύπτω κι εγω καποια έξοδα του σπιτιού .... γιατί οι εποχές είναι δύσκολες ... αυτά απο μένα προς τα παρον

ευχαριστω giasemi μου,ηθελα λιγο ακομα αλλα ας μην ειμαστε πλεονεκτες!!!!!κι εγω την περιοδο μου περιμενω αλλα θα'ρθει που θα παει...κανονικα εχω κυκλο 25 ημερων τωρα για να δουμε!οι δουλειες ατελειωτες αλλα γεμισαν οι μπαταριες μου αρκετα οποτε εμπρος με βημα γοργο χαχαχα...!!εμας εδω στην Αθηνα ο ηλιος κανει τα τσαλιμια του μια βγαινει μια μπαινει...:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Tounts εγινε τουλαχιστον μια αρχη,και εμενα μου ειπε ο γιατρος μου για ενα μικρο πολυποδα που ειπε,και μου ειπε για την υστεροσκοπηση αλλα οχι με ολικη ναρκωση,αλλα με μεθη.Επειδη ομως μου προεκυψαν αλλα οικογενειακα θεματα υγειας,το αφησα,μαλλον για μετα το Πασχα.Καλη ξεκουραση

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια σορυ που εφυγα ετσι αλλα ειχαμε θεματα σημερα εδω(κληρονομικου τυπου με κατι συγγενεις της πεθερας μου κ εγινε χαμος)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΑΑΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!!ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ Κ ΧΑΡΑ....:tongue:

ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?:confused:

ΜΑΚΑΡΙ ΕΛΑΤΕ!!!!ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΟ ΧΟΥΡΔ@@@ΕΙΚΟ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ:D:tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

και μενα ανδριανουλα μου τιποτα και ποτε δεν εχω ακουσει απο το στομα της για αυτα τα πραγματα!α αυτο το λεω!

η θεια μου ηρθε για να με βοηθησει και καλα τωρα που ετρεχε με την κορη μου και ηρθε μαζι με την αδελφη μου και με εχει ταραξει!!

να φανταστεις εκανε πλακα ο αντρας μου οτι θα με στειλει πισω στην Αθηνα αφου εχω παχυνει και γελαγε και εγω το ιδιο βεβαια και αυτη πιανει την αδελφη μου και της λεει οτι θα χωρισουν και τι θα κανουμε?! μου το λεει η αδελφη μου και λεω ωχ το φανταζεσαι να παει στους γονεις μου και να τους λεει τιποτα μλκ του τυπου οτι χωρισα ή χωριζω!!σοκ θα παθουν οι ανθρωποι!

και αλλα βεβαια εχει πει!

απο το γιατι μαγειρευω με χυτρα fisler μεχρι οτι η μπανιερα μας ειναι ελλατωματικη (800 ευρω μπανιερα carron)!

ξερεις τι μου θυμιζει αυτο!!!!τον λαγο που του επεσε το βελανιδι στο κεφαλι

κ μετα ερχοταν το τελος του κοσμου χαχαχαχαχχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...