Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Να παραιτηθω απο τη δουλεια μ πρεπει για να ειμαι ηρεμη!!! Χαχαχααχαχααχα

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κ σε σενα γιασεμι.πατουσιτσα μου πως να μην χαιρομαι ειναι 34 κ μικρη που παντρευεται τωρα 20 στα 21 οπως κ να το κανεις για την μεγαλη εχω περισσοτερη χαρα!!κ παιδια το παιδι που παντρευεται ειναι ενα κομματι μαλαμα!αυτα για τα οικογενεια κα μου σημερα το πρωι πηγα κ εδωσα αιμα ξανα για την προγεστερονη αυριο πρωι θα ειναι ετοιμη

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλα στο γαμο της μικρης ειμαι κ κουμπαρα μην ξεχνιομαστε θα το καψουμε!!!!!!!!

οποια θελει ας ερθει η εισοδος ελευθερη χαχαχαχαχαχα κ κανουμε στο σοι κατι γλεντια!!!!!

ΑΑΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!!ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ Κ ΧΑΡΑ....:tongue:

ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?:confused:

αντε αντε να παρεις καλα αποτελεσματα!!

και με το καλο να της καμαρωσεις και τις 2 νυφουλες και να εχουν μια γλυκεια ζωη!!

Εντάξει δεν την είχαν πάρει και τα χρόνια!! Έμενα η κουνιάδα μου είναι 40 κι ακόμη δεν έχει παντρευτει! Βέβαια μεταξυ μας δεν είναι και ότι καλύτερο σε χαρακτηρα! Σας έχω πει για την υπόθεση με το σπίτι ... κλπ κλπ αλλά βέβαια αυτο εν έχει σημασια γιατι μπορει να βρει καποιον που μπορει να την ανεχτει χιχιχι!! κακια!

ρε κοριτσια εμενα η πεθερα μου ουτε που ασχολειται κ δω τα δικα της οταν σιδερωνω η κανω καποια δουλεια μιλια δεν βγαζει ισα ισα μου λεει κανε οτι θελεις.

και μενα ανδριανουλα μου τιποτα και ποτε δεν εχω ακουσει απο το στομα της για αυτα τα πραγματα!α αυτο το λεω!

η θεια μου ηρθε για να με βοηθησει και καλα τωρα που ετρεχε με την κορη μου και ηρθε μαζι με την αδελφη μου και με εχει ταραξει!!

να φανταστεις εκανε πλακα ο αντρας μου οτι θα με στειλει πισω στην Αθηνα αφου εχω παχυνει και γελαγε και εγω το ιδιο βεβαια και αυτη πιανει την αδελφη μου και της λεει οτι θα χωρισουν και τι θα κανουμε?! μου το λεει η αδελφη μου και λεω ωχ το φανταζεσαι να παει στους γονεις μου και να τους λεει τιποτα μλκ του τυπου οτι χωρισα ή χωριζω!!σοκ θα παθουν οι ανθρωποι!

και αλλα βεβαια εχει πει!

απο το γιατι μαγειρευω με χυτρα fisler μεχρι οτι η μπανιερα μας ειναι ελλατωματικη (800 ευρω μπανιερα carron)!

:) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Σήμερα από ότι βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση!! Τσαγκαροδευτέρα βλέπεις!! Νικάκι χαιρομαι πολύ που πέρασες όμορφα στα Καλάβρυτα!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αν κι εγώ έβαλα πλυντήρια, καθάρισα το σπίτι και έχω ξεθεωθεί!! Εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω στη γιατρό και μετά θα έχω νέα! Προς το παρόν είμαι στην αναμονή... Περιμένω.... Είμαι και χωρίς δουλειά αλλά υπάρχει περίπτωση να πάω στο γαμπρό μου να τον βοηθάω στα λογιστικά part time. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα.... γιατί με ένα μισθό είναι δύσκολα τα πράγματα... Να μπορώ να καλύπτω κι εγω καποια έξοδα του σπιτιού .... γιατί οι εποχές είναι δύσκολες ... αυτά απο μένα προς τα παρον

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΜΩΣ!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΘΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!:tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ μένω Λιβαδειά, κι εδω έχει πολύ καλό καιρο , είμαστε αρκετά μακρυα ε? Η κουμπάρα μου μένει Κρήτη, Χανιά αλλά δεν έχω έρθει , για την ακριβεια ο αντρας μου έχει βαφτίσει το ένα από τα αγόρια της , πριν παντρευτούμε αλλα τωρα είναι και δική μου κουμπάρα , ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να πάμε με το καλο!

να ερθετε ειανι πολυ ομορφα και ειδικα τα Χανια!!!

και μενα ανδριανουλα μου τιποτα και ποτε δεν εχω ακουσει απο το στομα της για αυτα τα πραγματα!α αυτο το λεω!

η θεια μου ηρθε για να με βοηθησει και καλα τωρα που ετρεχε με την κορη μου και ηρθε μαζι με την αδελφη μου και με εχει ταραξει!!

να φανταστεις εκανε πλακα ο αντρας μου οτι θα με στειλει πισω στην Αθηνα αφου εχω παχυνει και γελαγε και εγω το ιδιο βεβαια και αυτη πιανει την αδελφη μου και της λεει οτι θα χωρισουν και τι θα κανουμε?! μου το λεει η αδελφη μου και λεω ωχ το φανταζεσαι να παει στους γονεις μου και να τους λεει τιποτα μλκ του τυπου οτι χωρισα ή χωριζω!!σοκ θα παθουν οι ανθρωποι!

απο το γιατι μαγειρευω με χυτρα fisler μεχρι οτι η μπανιερα μας ειναι ελλατωματικη (800 ευρω μπανιερα carron)!

Ωχ έκανε τέτοιο πράγμα??? χαχαχα!! Έχει πολύ μεγάλη φαντασια!!! Φοβερη!!!

Εντάξει δεν την είχαν πάρει και τα χρόνια!! Έμενα η κουνιάδα μου είναι 40 κι ακόμη δεν έχει παντρευτει! Βέβαια μεταξυ μας δεν είναι και ότι καλύτερο σε χαρακτηρα! Σας έχω πει για την υπόθεση με το σπίτι ... κλπ κλπ αλλά βέβαια αυτο εν έχει σημασια γιατι μπορει να βρει καποιον που μπορει να την ανεχτει χιχιχι!! κακια!

οχι βεβαια δεν ειναι μεγαλη!

αλλα ειναι ευχαριστα πραγματα αυτα!

οσο για την κουνιαδα σου ε αν ο ανθρωπος ειναι δυσκολος δυσκολα βρισκει καποιον να τον ανεχτει!

αυτο ειναι αληθεια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΘΕΙΑ!!!:mrgreen:

Ωχ έκανε τέτοιο πράγμα??? χαχαχα!! Έχει πολύ μεγάλη φαντασια!!! Φοβερη!!!

ναι σου λεω!

πολυ φαντασια!!

ολα την ενοχλουν ακομη και οτι ο αντρας μου ειναι με το Laptop οταν γυρναει απο την δουλεια την ενοχλει ακομα και οτι χτυπαει το τηλ του συνεχεια(ειναι δ/ντης σε μεγαλο καταστημα με ρουχα -αυτο με την κοκκινητσαντα-)!

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΜΩΣ!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΘΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!:tongue:

Έτσι λέγω κι εγώ! Ας ελπίσουμε ότι θα πάω! Όσο για τις δουλειές αν είσαι πολλές ώρες σπίτι , βλέπεις κι αυτο βλέπεις και το άλλο και επειδή έχεις χρόνο κουράζεσαι πολύ περισσότερο απο το αν είχες μια δουλειά εκτος σπιτιού...

ναι σου λεω!

πολυ φαντασια!!

ολα την ενοχλουν ακομη και οτι ο αντρας μου ειναι με το Laptop οταν γυρναει απο την δουλεια την ενοχλει ακομα και οτι χτυπαει το τηλ του συνεχεια(ειναι δ/ντης σε μεγαλο καταστημα με ρουχα -αυτο με την κοκκινητσαντα-)!

Αλήθεια??? Τι να κάνει ο άνθρωπος?? έχει τόσες ευθύνες!! Αν ειναι δυνατον!! Πότε φεύγει με το καλο?? Η θεία εννοω...

Αλήθεια??? Τι να κάνει ο άνθρωπος?? έχει τόσες ευθύνες!! Αν ειναι δυνατον!! Πότε φεύγει με το καλο?? Η θεία εννοω...

ωχ την Πεμπτη και ελπιζω ο αντρας μου να ανεχτει την κατασταση λιγο ακομη!

το πρωι (εγω ημουν γραφειο) ο αντρας μου κοιμοταν θα πηγαινε στο μαγαζι πιο μετα για να κλεισει κιολας και αυτη δεν ηξερε οτι ηταν σπιτι και αρχισε να φωναζει και δεν ξερω ακριβως τι ελέγε αλλα με πηρε η αδελφη μου τηλ και ηταν συγχυσμενη!

ασε σου λεω πικρα τελικα!

και ομως την αγαπαω πολυ απλα τελικα δεν ειναι να μενει μαζι μου πανω απο 1-2 μερες!

ωχ την Πεμπτη και ελπιζω ο αντρας μου να ανεχτει την κατασταση λιγο ακομη!

το πρωι (εγω ημουν γραφειο) ο αντρας μου κοιμοταν θα πηγαινε στο μαγαζι πιο μετα για να κλεισει κιολας και αυτη δεν ηξερε οτι ηταν σπιτι και αρχισε να φωναζει και δεν ξερω ακριβως τι ελέγε αλλα με πηρε η αδελφη μου τηλ και ηταν συγχυσμενη!

ασε σου λεω πικρα τελικα!

και ομως την αγαπαω πολυ απλα τελικα δεν ειναι να μενει μαζι μου πανω απο 1-2 μερες!

Υπομονή η Πέμπτη δεν αργεί...

ωχ κοριτσια τωρα μιλησα με την αδελφη μου και η θεια εχει βαλθει να λεει οτι το φαγητο θα καει στην χυτρα και κατι μλκ!!

αχ προβλεπω να μην αντεχω μεχρι την Πεμπτη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...