Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Mariaefi μου!! :P Το παλεύουμε!! Εσείς???

και εμεις μια απο τα ιδια!

Η θεια μου μας εχει πρηξει (ειναι πολυ περιεργη αν και μας αγαπαει πολυ) ολα της φταινε ασε ......

πηγε και καθισε πανω στην μπανιερα εκει που εχει σχεδιο (ειναι στρογγυλη) ενα κοχυλι νομιζοντας οτι ειναι καθισμα (!!!) και εριξε ολα μα ολα τα νερα εξω και αρχισε μετα να μας λεει οτι η μπανιερα ειναι ελλατωματική!!!

Διαφημίσεις

και εμεις μια απο τα ιδια!

Η θεια μου μας εχει πρηξει (ειναι πολυ περιεργη αν και μας αγαπαει πολυ) ολα της φταινε ασε ......

πηγε και καθισε πανω στην μπανιερα εκει που εχει σχεδιο (ειναι στρογγυλη) ενα κοχυλι νομιζοντας οτι ειναι καθισμα (!!!) και εριξε ολα μα ολα τα νερα εξω και αρχισε μετα να μας λεει οτι η μπανιερα ειναι ελλατωματική!!!

:P:p:p:p:p:p:p

IchNp3.png

:) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Σήμερα από ότι βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση!! Τσαγκαροδευτέρα βλέπεις!! Νικάκι χαιρομαι πολύ που πέρασες όμορφα στα Καλάβρυτα!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αν κι εγώ έβαλα πλυντήρια, καθάρισα το σπίτι και έχω ξεθεωθεί!! Εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω στη γιατρό και μετά θα έχω νέα! Προς το παρόν είμαι στην αναμονή... Περιμένω.... Είμαι και χωρίς δουλειά αλλά υπάρχει περίπτωση να πάω στο γαμπρό μου να τον βοηθάω στα λογιστικά part time. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα.... γιατί με ένα μισθό είναι δύσκολα τα πράγματα... Να μπορώ να καλύπτω κι εγω καποια έξοδα του σπιτιού .... γιατί οι εποχές είναι δύσκολες ... αυτά απο μένα προς τα παρον

:P:p:p:p:p:p:p

γελας εε??!!

για να εβλεπα να την εχεις και να ηταν πανω απο το κεφαλι σου οταν σιδερωνεις και να σε τσεκαρει!

ή οταν απλωνεις ρουχα!

αχ ξερεις τι λυπαμαι τι νυφη της (οταν κανει)!

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατην αδερφη μου γιατι 2 προσευχες ειχα εγω 1 να κανω παιδι κ η αλλη να παντρευτει η ρουλα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ADNIHORAKI!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

:) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Σήμερα από ότι βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση!! Τσαγκαροδευτέρα βλέπεις!! Νικάκι χαιρομαι πολύ που πέρασες όμορφα στα Καλάβρυτα!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αν κι εγώ έβαλα πλυντήρια, καθάρισα το σπίτι και έχω ξεθεωθεί!! Εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω στη γιατρό και μετά θα έχω νέα! Προς το παρόν είμαι στην αναμονή... Περιμένω.... Είμαι και χωρίς δουλειά αλλά υπάρχει περίπτωση να πάω στο γαμπρό μου να τον βοηθάω στα λογιστικά part time. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα.... γιατί με ένα μισθό είναι δύσκολα τα πράγματα... Να μπορώ να καλύπτω κι εγω καποια έξοδα του σπιτιού .... γιατί οι εποχές είναι δύσκολες ... αυτά απο μένα προς τα παρον

γιασεμι που μενεις??

εμεις εδω Ηρακλειο Κρητη εχουμε κρυο και βροχουλα!!

οσο για την δουλεια καλο ειναι το Part time θα συμφωνησω!!

γελας εε??!!

για να εβλεπα να την εχεις και να ηταν πανω απο το κεφαλι σου οταν σιδερωνεις και να σε τσεκαρει!

ή οταν απλωνεις ρουχα!

αχ ξερεις τι λυπαμαι τι νυφη της (οταν κανει)!

ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΘΕΡΑ ΕΧΕΙΣ!!!!:mrgreen:

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατην αδερφη μου γιατι 2 προσευχες ειχα εγω 1 να κανω παιδι κ η αλλη να παντρευτει η ρουλα

Να ζήσουν τα παιδιά!!! Ότι καλύτερο τους εύχομαι!!

καλημερα κ σε σενα γιασεμι.πατουσιτσα μου πως να μην χαιρομαι ειναι 34 κ μικρη που παντρευεται τωρα 20 στα 21 οπως κ να το κανεις για την μεγαλη εχω περισσοτερη χαρα!!κ παιδια το παιδι που παντρευεται ειναι ενα κομματι μαλαμα!αυτα για τα οικογενεια κα μου σημερα το πρωι πηγα κ εδωσα αιμα ξανα για την προγεστερονη αυριο πρωι θα ειναι ετοιμη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ σε σενα γιασεμι.πατουσιτσα μου πως να μην χαιρομαι ειναι 34 κ μικρη που παντρευεται τωρα 20 στα 21 οπως κ να το κανεις για την μεγαλη εχω περισσοτερη χαρα!!κ παιδια το παιδι που παντρευεται ειναι ενα κομματι μαλαμα!αυτα για τα οικογενεια κα μου σημερα το πρωι πηγα κ εδωσα αιμα ξανα για την προγεστερονη αυριο πρωι θα ειναι ετοιμη

αντε αντε να παρεις καλα αποτελεσματα!!

και με το καλο να της καμαρωσεις και τις 2 νυφουλες και να εχουν μια γλυκεια ζωη!!

ρε κοριτσια εμενα η πεθερα μου ουτε που ασχολειται κ δω τα δικα της οταν σιδερωνω η κανω καποια δουλεια μιλια δεν βγαζει ισα ισα μου λεει κανε οτι θελεις.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γιασεμι που μενεις??

εμεις εδω Ηρακλειο Κρητη εχουμε κρυο και βροχουλα!!

οσο για την δουλεια καλο ειναι το Part time θα συμφωνησω!!

Κορίτσια εγώ μένω Λιβαδειά, κι εδω έχει πολύ καλό καιρο , είμαστε αρκετά μακρυα ε? Η κουμπάρα μου μένει Κρήτη, Χανιά αλλά δεν έχω έρθει , για την ακριβεια ο αντρας μου έχει βαφτίσει το ένα από τα αγόρια της , πριν παντρευτούμε αλλα τωρα είναι και δική μου κουμπάρα , ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να πάμε με το καλο!

καλα στο γαμο της μικρης ειμαι κ κουμπαρα μην ξεχνιομαστε θα το καψουμε!!!!!!!!

οποια θελει ας ερθει η εισοδος ελευθερη χαχαχαχαχαχα κ κανουμε στο σοι κατι γλεντια!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...