Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hopefully_soon είπε:

Καλησπέρα κι από μένα....

Αν μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της ...

Είμαι σε διαδικασία προετοιμασίας εδώ και κάμποσους μήνες(-περιπου 4 μήνες...)για 2η εξωσωματικη...(παίρνω βιταμίνες όβαμαξ λογω χαμηλης ΑΜη (0,5), ντοστινεξ για μείωση προλακτινης, γλυκοφαζ για να φτιάξω το ζαχαρο )

Πριν 2 μήνες έκανα prp ωοθηκων στο Ι..ώ!

Ο κύκλος μου έχει χάσει τη σταθερότητα  του και δεν ξέρω αν ευθύνονται τα παραπάνω...αλλά συνήθως ο κύκλος μου διαρκεί 30 μερες.

Κάνω ωορρηξια γύρω στην 17η μερα.

Σε αυτό τον κύκλο έχει συμβεί το παράδοξο να έχω καφε κηλίδες από την 24η μερα κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Στο σκούπισμα δεν εχω σχεδόν τίποτα.Μαλιστα συγκεκριμένα την 24η είχα ροζ ανοιχτο αιμα ελαχιστο μόνο στο σκούπισμα και τις επόμενες μέρες μόνο καφε.Βρισκομαι στην 28η μερα κ με αυτά τα συμπτώματα με παρέπεμψε ο γιατρος να κανω μια β-χοριακη παρότι ακόμα δεν έχω καθυστέρηση ή όποια όμως βγήκε αρνητική 0,01.

Αν συνεχιστεί αυτό θα επαναλάβω σε καμία βδομάδα την εξέταση...Ωστόσο επειδή έχω τρομερή αγωνία ήθελα να μάθω αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία κ τελικά ήταν έγκυος.

(Εύχομαι μόνο ολο αυτό να μην οφείλεται σε κάποια παρενέργεια απ το prp,σε αρχή περιεμμηνοπαυσης η σε κάποια άλλη πάθηση)

Ευχαριστώ!

Καλησπερα, τέτοια συμπτώματα συνήθως υπάρχουν λόγω ορμονών και ενδομητρίου. Συμβαίνει σε κάποιες πχ όταν κάνουν και σαλπιγογραφια. Αν έχετε ελέγξει καλά την μήτρα και δεν έχει βγεί πχ πολύποδας που μπορεί να δίνει μικρό αιμορραγίες, ίσως απλά να φταίει η θεραπεία που κάνεις. Είναι ανωμαλία κύκλου δηλαδή. 
      μέχρι δίκιο η λινα, αίμα εμφύτευσης συνήθως βλέπουμε περίπου 1 εβδομάδα μετά την εμφύτευση. Η χοριακη δηλαδή θα έπρεπε να δείξει έστω κάτι. 
      εύχομαι να ξεπεραστεί αυτή η μικροανωμαλια και να πετύχει η δεύτερη σας προσπάθεια. 
      Μιλά και με έναν ενδοκρινολόγο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια , ειμαι παλια στο φορουμ αλλα νέα στην παρέα σας..

Δυστυχως έχω και εγω τρεις παλλινδρομες στο ενεργητικό μου....και μαλιστα την τελευταία προσφατη..το προηγουμενο Σαββατο έκανα τον καθαρισμό...

Το θέμα που με τρελένει έιναι ότι μετα απο την δευτερη παλλινδρομη έκανα απιστευτες εξετάσεις αφου ειχα υποσχεθεί στον ευτο μου να μην ξεκινησω προσπάθειες αν δεν ψαξω τα παντα και το έκανα και ηταν όλα καθαρα...Μα πως γίνεται..

Θρομβοφιλια, (Νκ Αντιπατρικα αμφιλεγομενα δεν τα πιστευω) αντιπικτυκο λυκου, θυροιδη, ορμονικες, καμπύλη ζαχάρου, καρυότιπο ζευγους, σαλπιγγογραφία τα παντα και όλα οκ.. Μου λεν χρωματοσωματικη ανωμαλία τυχαίο γεγονος ...μα τετοια γκαντεμια...

Αυτη την φορά εστειλα το εμβρυο για καρυότυπο γιατι οι προηγουμενοι γιατροι μου δεν το ειχαν κάνει και περιμενω αποτελέσματα...

Συγνωμη αν σας ζάλισα αλλα ήθελα να τα βγάλω απο μέσα μου..

Σας ευχομαι τα καλυτερα και σύντομα όλες με ένα μωρακι και για τις κοπέλες που διαβασα ότι ειναι εγκυούλες έυχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη..

Σας φιλω γλυκα

Καλώς ήρθες....Όλες εδώ σε καταλαβαίνουμε απόλυτα....

Ελπίζω να μην μείνεις για πολύ εδώ....

Ήδη από τις αρχες του 2010 διώξαμε 3 κοπέλες!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΧ.ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ,ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΞ.ΑΙΜΑΤΟΣ Κ.Α.)ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ?

ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞ.ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ,ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ''ΑΠΑΠΑΠΑ,ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ''.ΚΑΙ??ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟΥ.ΠΟΥ???ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ''ΓΙΑΤΙ''?ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε;;;;

Διαβασα τα νέα σας και συμφωνώ απόλυτα με την BPίτσα! Θα γυρίσει ο τροχός θα γ.... και ο φτωχός!!!

Ηδη αρχισε δηλαδή!!!!

ΒPίτσα όλα καλά θα πάνε, άντε να ηρεμήσεις κι εσύ γαιτί πολύ ταλαιπωρούμαστε ρε γαμώτο!!

georgia, στεναχωρήθηκα με την περίπτωσή σου! Δεν ξέρω τι να πω! Μόνο υπομονή και επιμονή και όλα θα έρθουν! Στο χέρι μας είναι και θα τα καταφέρουμε! Αρκεί να μην "πέσουμε' ψυχολογικά και να το παλέψουμε!!!

Αντε κορίτσια εμπρόσ στο δρόμο που χάραξαν τα κορίτσια μας!!! (Λευκή,stellitsa,clelia) :)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΙΧΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!!!!

ΑΧ ΜΑΡΙΑΕΦΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

mariaefi τι πονακια εχεις?

καλημέρα........

πονακια αριστερα(σαν τραβηγματα) εχω και πισω στην πλατη μερικες φορες χαμηλα προς την μεση.......

αυτο με το στηθος το ειχα και εγω και στις 2 εγκυμοσυνες!

απλα σκεφτομαι οτι ισως ειναι νωρις για συπτωματα τετοια οποτε απλα ισως εχω κρυωσει.Το πιο πιθανο ειναι να αδιαθετησω........στις 6 με 7/2 το αργοτερο πρεπει να εχω αδιαθετησει.

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΙΧΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!!!!

ΑΧ ΜΑΡΙΑΕΦΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ......

μακάρι ολες συντομα!!

και να κρατησουμε τα γερα μωρακια μας αγκαλίτσα!!

καλημέρα........

πονακια αριστερα(σαν τραβηγματα) εχω και πισω στην πλατη μερικες φορες χαμηλα προς την μεση.......

αυτο με το στηθος το ειχα και εγω και στις 2 εγκυμοσυνες!

απλα σκεφτομαι οτι ισως ειναι νωρις για συπτωματα τετοια οποτε απλα ισως εχω κρυωσει.Το πιο πιθανο ειναι να αδιαθετησω........στις 6 με 7/2 το αργοτερο πρεπει να εχω αδιαθετησει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΕΙΤΕ ΕΡΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.στα δυτικα της θεσ/νικης χιονιζει.ειμαι στο γραφειο και βλεπω τα χιονακι να πεφτει.

μαριαεφη μακαρι τα πονακια σου να ειναι γλυκα,εγω σε μια πολυ παλια εγκυμοσυνη που ειχα,μουδιαζε το χερι μου,σαν εχει συμβει κατι τετοιο?

καλημερα κοριτσια.στα δυτικα της θεσ/νικης χιονιζει.ειμαι στο γραφειο και βλεπω τα χιονακι να πεφτει.

μαριαεφη μακαρι τα πονακια σου να ειναι γλυκα,εγω σε μια πολυ παλια εγκυμοσυνη που ειχα,μουδιαζε το χερι μου,σαν εχει συμβει κατι τετοιο?

αχ τι ωραια εδω εχει ηλιο κανει βεβαια κρυο και τα βουνα ειναι χιονισμενα αλλα χιονι στο Ηρακλειο στρωμενο εχουμε να δουμε απο το 2004!

Ιπποκαμπακι μου τι αλλο μπορω να κανω απο υπομονη αλλωστε......α αυτο με το χερι δεν μου εχει συμβει.........απλα και στις δυο εγκυμοσυνες ρευομουν πολυ........απο τον Οκτωμβρη ομως που το εχασα αυτο με το ρεψιμο δεν μου εχει φυγει οποτε τωρα δεν μπορω να καταλαβω.....

οτι εχει γινει εγινε και δεν αλλαζει..........

αλλιως τον αλλο μηνα παλι!!

αχ τι ωραια εδω εχει ηλιο κανει βεβαια κρυο και τα βουνα ειναι χιονισμενα αλλα χιονι στο Ηρακλειο στρωμενο εχουμε να δουμε απο το 2004!

Ιπποκαμπακι μου τι αλλο μπορω να κανω απο υπομονη αλλωστε......α αυτο με το χερι δεν μου εχει συμβει.........απλα και στις δυο εγκυμοσυνες ρευομουν πολυ........απο τον Οκτωμβρη ομως που το εχασα αυτο με το ρεψιμο δεν μου εχει φυγει οποτε τωρα δεν μπορω να καταλαβω.....

οτι εχει γινει εγινε και δεν αλλαζει..........

αλλιως τον αλλο μηνα παλι!!

καλα εσεις ειστε χαμηλα για να δειτε χιονι,εχω και μια φιλη εξω απο ηρακλειο (σε ενα χωριο).

να ρωτησεις την γιατρο σου για το ρεψιμο,φανταζομαι οτι το ρεψιμο το εχεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Καλημέρα κορίτσια!

Mariaefi μαζί δεν περιμένουμε (8/2 εγώ!!!)!! Τις ίδιες γόνιμες είχαμε βρε κορίτσι?? Πονάκια, κράμπες κλπ. έχω και γω αλλά δε δίνω σημασία. Αν δε δω καθυστέρηση δεν πιστεύω τίποτα!! Μετά την απόξεση τα ίδια συμπτώματα νιώθω κάθε μήνα, ακόμη και τότε που δεν προσπαθούσα! Το μόνο που θα θεωρήσω ως σημαντικό (αν ξανασυμβεί βέβαια) είναι οι εμετοί (sorry!!) που είχα χθες με το που έτρωγα κάτι! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη (όσο κράτησε) ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από αυτό!!! Τελοσπάντων κοντός ψαλμός αλληλούια!! Σε μια βδομάδα περίπου θα ξέρουμε!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...