Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

tounts, καλή επιτυχία, κοριτσάκι μου.

Εμένα σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος, οπότε τώρα πάμε για τον επόμενο μήνα.

Φιλάκια σε όλες σας.

Σε είχα συνεχώς στο μυαλό μου...

Μια νέα παραγωγική περίοδος αρχίζει!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ημουν δεν ειμαι χιχιχιχι!!!!μια χαρα ειμαι τωρα κ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη η αδερφη μου η μεγαλη (η τριτη κατα σειρα απο τα 9)αρραβωνιαζεται δευτερα του πασχα κ 11 απριλη παντρευεται η μικρη ειμαι για να μαι τωρα αυτες τις μερες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατην αδερφη μου γιατι 2 προσευχες ειχα εγω 1 να κανω παιδι κ η αλλη να παντρευτει η ρουλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ημουν δεν ειμαι χιχιχιχι!!!!μια χαρα ειμαι τωρα κ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη η αδερφη μου η μεγαλη (η τριτη κατα σειρα απο τα 9)αρραβωνιαζεται δευτερα του πασχα κ 11 απριλη παντρευεται η μικρη ειμαι για να μαι τωρα αυτες τις μερες

Συγχαρητήρια!!!!!!! Με το καλό!!! Άντε τις τακτοποιείς μία μία!!!:P

IchNp3.png

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη γιατην αδερφη μου γιατι 2 προσευχες ειχα εγω 1 να κανω παιδι κ η αλλη να παντρευτει η ρουλα

μπραβο!Συγχαρητηρια!!

αντε τωρα το ενα σκελος της ευχης μενει και σε λιγο θα εισαι καλυμμενη!!

Μπράβο βρε κορίτσι μου που χαίρεσαι τόσο!! Έτσι χαιρόμουν και γω όταν παντρευόταν η αδερφούλα μου :P(είναι και συνονόματες:mrgreen:)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...