Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλησπέρα δεν πειράζει....εγω απλά το συνδύασα εκτός από αυτα που σου ανέφερα από τότε που τις ξεκίνησα είδα ότι ο κύκλος μου έγινε ότι να ναι ενώ ήταν πάντα ρολόι κι ας μην είμαι πιτσιρίκα,γενικά με ανησυχησαν και έτσι τις έκοψα.Απο βότανα γενικά πίνω αφεψηματα διάφορα ,παίρνω λυγαριά , μάκα,ένα ελιξίριο βασιλικού πολτού με γύρη ...γενικά προσπαθώ να παίρνω πιο φυσικά συμπληρώματα ....με τα ούρα δεν παρατήρησα κάτι εγώ στον κάθε οργανισμό ίσως έχουν και διαφορετική επίδραση.Αυτο με τον κύκλο της περιόδου όμως ήταν το κομβικό για να τα σταματήσω,με ανησύχησε.

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αφού οι γιατροί συμφωνούν στο να μην κάνεις τίποτα άλλο, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να προχωρήσεις. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι - κι εγώ μέσα σ' αυτούς δύσκολα αφηνόμαστε σε χέρια άλλων. Σαφώς και οι γιατροί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη αλλά αν δεν δείξουμε εμπιστοσύνη, θα μας φάει το άγχος.

Κλείστα μάτια και πέσε! (Το παρομοίωσα με αλεξίπτωτο)

όπως εμπιστεύεσαι τους μηχανικούς που έχτισαν το σπίτι σου, τους βιομήχανους που συσκευάζουν τη τροφή σου, μπλα μπλα μπλα... 'Ετσι!

Τα λέω να τ'ακούω κι εγώ..

Και ο Θεός μαζί μας!

Ελπίζω να μην τον πετύχουμε σε πολυάσχολη περίοδο.

Έχεις πολύ δίκιο! Και εγώ συχνά το σκέφτομαι έτσι. Απλά, για να χρησιμοποιήσω την παρομοίωσή σου, δεν ξέρω τί με φοβίζει περισσότερο. Από την ελεύθερη πτώση να βρίσκομαι μόνιμα σε ένα συννεφάκι (ότι όλα είναι καλά) ή να προσγειωθώ, να φάω τα μούτρα μου και να πάρω μπρος???

ytBLp2.png

Λοιπον να μαι και εγω παλι...!!!!!!

καταρχην καλη επιτυχια τουντσακι!!!!νομιζω οτι ολα θα πανε καλα και περιμενουμε την Δευτερα τα νεα σου με ανυπομονεσια!!

μαμα4 μεχρι να την δουμε την ατιμη παντα ελπίζουμε και προσεχουμε ;)

και οσο για τον Θεο τέτοιες μερες Αγιες οι ουρανοι ειναι ανοικτοι και μας ακουνε(ακομα πιο καλα απο τις άλλες μερες) οποτε κοριτσια φωνάζουμε δυνατα!!!!

και μιας και σημερα ειναι 4η Χαιρετισμοι ας αναψει καποια ενα κερακι γιατι εγω ειμαι στο γραφειο......

Έχεις πολύ δίκιο! Και εγώ συχνά το σκέφτομαι έτσι. Απλά, για να χρησιμοποιήσω την παρομοίωσή σου, δεν ξέρω τί με φοβίζει περισσότερο. Από την ελεύθερη πτώση να βρίσκομαι μόνιμα σε ένα συννεφάκι (ότι όλα είναι καλά) ή να προσγειωθώ, να φάω τα μούτρα μου και να πάρω μπρος???

Το ιδανικό είναι να είσαι προσγειωμένη.. σε συννεφάκι!!!;)

(Το καλοκαίρι πέρασα 2μήνες καθημερινής επίσκεψης στο νοσοκομείο - παραλίγο να χάσω τον μπαμπά μου. Εκεί κατάλαβα ότι οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν στους ανθρώπους και τίποτα άλλο. Και μάλιστα οι αναμνήσεις από απλές καθημερινές στιγμές.. Αν λοιπόν μπορέσουμε να δημιουργούμε όμορφες στιγμές ακόμα και μέσα στα προβλήματα, αυτές θα μείνουν και όχι τα προβλήματα.)

Το συννεφάκι θα παίξει λοιπόν το ρόλο του συλλέκτη όμορφων αναμνήσεων και η γη θα δίνει απλά.. το έδαφος!

Αχχχχ!!! Φιλοσόφησα και το ευχαριστήθηκα.:D

Διαφημίσεις

Λοιπον να μαι και εγω παλι...!!!!!!

καταρχην καλη επιτυχια τουντσακι!!!!νομιζω οτι ολα θα πανε καλα και περιμενουμε την Δευτερα τα νεα σου με ανυπομονεσια!!

μαμα4 μεχρι να την δουμε την ατιμη παντα ελπίζουμε και προσεχουμε ;)

και οσο για τον Θεο τέτοιες μερες Αγιες οι ουρανοι ειναι ανοικτοι και μας ακουνε(ακομα πιο καλα απο τις άλλες μερες) οποτε κοριτσια φωνάζουμε δυνατα!!!!

και μιας και σημερα ειναι 4η Χαιρετισμοι ας αναψει καποια ενα κερακι γιατι εγω ειμαι στο γραφειο......

Σ'ευχαριστώ!!

Κι εγώ νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!! Δεν με συμφέρει άλλωστε να νομίζω τίποτ'άλλο.. :-)

(έρχεται και Σαββατοκύριακο και δεν είναι εδώ κι η mama4 να με αγκαλιάσει)

Κοριτσια καλημερα αν και δε βλεπω καμια μεσα,δεν πειραζει.

Τounts πραγματικα δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για τη σαλπιγγογραφια,εγω την εκανα προσφατα και πραγματικα ,δεν ηταν κατι τρομερο.Ευχομαι να'χεις καλα αποτελεσματα.

Μπορει να μην εχω παρακολουθησει την ιστορια της καθεμιας,αλλα επειδη εχω περασει κι εγω το σταδιο της παλλινδρομης ξερω ακριβως πως αισθανεστε.

Στην αρχη ηθελα να κρυφτω,να μη μιλαει κανεις,ειχα καταθλιψη και δεν μου ηταν ευκολο να το διαχειριστω τοτε,γιατι η μικρη μου ηταν 3 χρονων.Εκανα τον καραγκιοζη κι αφηνα τον εαυτο μου να ξεσπασει μονο στον υπνο μου.Μπορει να εχουν περασει σχεδον 6 χρονια απο τοτε,αλλα ειναι στιγμες που το σκεφτομαι ακομα και με βασανιζουν αναπαντητα γιατι..........

Πρεπει ομως να βρισκουμε τη δυναμη και να συνεχιζουμε,να γελαμε και να προσπαθουμε να πραγματοιοιησουμε τα ονειρα μας(και να μη νιωθουμε τυψεις γι'αυτο)Τα σπορακια μας θα τα κκουβαλαμε παντα στην ψυχουλα μας........

Ειμαστε δυνατες και να δειτε που καποια στιγμη ολες θα τα καταφερουμε,σας ευχομαι συντομα ολες να εχετε ευχαριστα νεα.

( Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα)

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσακια καλησπερα μολις γυρισαμε απο ενα καταπληκτικο Σ/Κ και ηθελα να μπω να αφησω ενα μηνυμα για καλα αποτελεσματα στο Tountsaki αυριο με την εξεταση της και να ευχηθω σε ολες μας να'χουμε μια υπεροχη βδομαδα;)φιλακια

1a0fd6e0b8.png

manoutita, Νικάκι και όλα τα κορίτσια σας ευχαριστώ.. Με πείσατε ότι δεν θα είναι τίποτα, αλλά η ανησυχία που με βασανίζει, δεν πείθεται εύκολα...Προσπαθώ..

Θα τα πούμε αύριο. Στις 11:30 έχω το ραντεβού. Μόλις γυρίσω, θα μπω να σας πω τα νέα. Καληνύχτα σε όλες!!!!!!

Διαφημίσεις

manoutita, Νικάκι και όλα τα κορίτσια σας ευχαριστώ.. Με πείσατε ότι δεν θα είναι τίποτα, αλλά η ανησυχία που με βασανίζει, δεν πείθεται εύκολα...Προσπαθώ..

Θα τα πούμε αύριο. Στις 11:30 έχω το ραντεβού. Μόλις γυρίσω, θα μπω να σας πω τα νέα. Καληνύχτα σε όλες!!!!!!

Κοριτσι μου σου ευχομαι κι εγω απο καρδιας να πανε ολα καλα!! ειμαι σιγουρη γι αυτο!!! θα τα πουμε μετα το ραντεβου σου

Πολλα φιλακια!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

TOUNTSAKI ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ!!Κ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

tounts, καλή επιτυχία, κοριτσάκι μου.

Εμένα σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος, οπότε τώρα πάμε για τον επόμενο μήνα.

Φιλάκια σε όλες σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...