Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

K ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!:-D

TOUNTSAKI ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!:-D

γιατί δάκρυσα με το 'μπράβο σου'; Σ'ευχαριστώ mama4.. Τόσο καιρό ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα.. ότι είμαι σκάρτη ένα πράγμα.. Έτσι όπως το έθεσες, έχεις δίκιο! Για μπράβο είμαι όχι για λύπηση!!!

Σ'ευχαριστώ!!!!

Διαφημίσεις

11:30 έχω ραντεβού. Μετά θα πάω σπίτι (πήρα άδεια). Θα σας ενημερώσω από το σπίτι. (Ελπίζω να είμαι σε θέση να γράψω εεε:confused: .. εντάξει εντάξει σας πιστεύω ότι δεν είναι τόσο φοβερό αλλά....... μπρρρρρρ )

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ!!!ΕΣΒΗΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ?:tongue:

τι εννοείς με το πλάνο;

Εννοώ ότι: με το δεδομένο της πρώτης μου εγκυμοσύνης, και με τα δεδομένα της ιστολογικής (που δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία) και του καρυότυπου του κυήματος (που δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία, άρα τί σκ%&ά ήταν????) οι γιατροί μου (γιατί έχω και 2 ;) που συνεργάζονται στενότατα) που είναι και της απολύτου εμπιστοσύνης μου και επιλογής μου, θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με αποτρέπουν από το να κάνω περαιτέρω εξετάσεις χωρίς αποχρώντα λόγο. Ωστόσο εγώ νιώθω πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα , όπως για αρχή να παρακολουθήσουμε ίσως υπερηχογραφικά την ωορρηξία, ή να κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα π.χ. να δούμε πού βρισκόμαστε, και να μην το αφήσουμε στο έλεος του θεού, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι, αλλά έχει και άλλες σκοτούρες στο μυαλό του...........

ytBLp2.png

γιατί δάκρυσα με το 'μπράβο σου'; Σ'ευχαριστώ mama4.. Τόσο καιρό ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα.. ότι είμαι σκάρτη ένα πράγμα.. Έτσι όπως το έθεσες, έχεις δίκιο! Για μπράβο είμαι όχι για λύπηση!!!

Σ'ευχαριστώ!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!Κ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ.ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΙΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?

Ακριβώς έτσι. Νομίζω πως ήταν Δευτέρα (24 μέρα του κύκλου) που έκαναν εμφάνιση ροζ εκκρίσεις, έγιναν σύντομα καφετιές, και μετά πάπαλα!!! Την Παρασκευή ήρθε η άτιμη....

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!Κ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

πάω να κλάψω!!!!!

Ευχαριστώ!!! Τη νιώθω την αγκαλιά!!! Ευχαριστώ!!!

Σ'ευχαριστώ!!!!

Η Tounts που ξέρουμε εμείς μόνο για λύπηση δεν είναι!!! Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλουδάκι σου???????????? Εδώ εσύ έχεις αναπτερώσει άπειρες φορές το ηθικό όλων μας!!!!!!!

ytBLp2.png

Η Tounts που ξέρουμε εμείς μόνο για λύπηση δεν είναι!!! Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλουδάκι σου???????????? Εδώ εσύ έχεις αναπτερώσει άπειρες φορές το ηθικό όλων μας!!!!!!!

ΠΕΣ'ΤΑ!!!!!:mrgreen:

Ακριβώς έτσι. Νομίζω πως ήταν Δευτέρα (24 μέρα του κύκλου) που έκαναν εμφάνιση ροζ εκκρίσεις, έγιναν σύντομα καφετιές, και μετά πάπαλα!!! Την Παρασκευή ήρθε η άτιμη....

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!Κ ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ 24 ΜΕΡΑ!!!ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ?:confused:

Διαφημίσεις

εκτονώθηκα!! :-)

έτοιμη για Βραζιλία! (τη βαρέθηκα την Αφρική!!..)

ο Θεός (όσες ασχολίες και να χει :wink:) να σας έχει καλά!!!!

Φιλιά πολλά και σε σένα Tountsάκι, όλα καλά με την εξέταση, θα περιμένουμε νέα σου!!

ytBLp2.png

Εννοώ ότι: με το δεδομένο της πρώτης μου εγκυμοσύνης, και με τα δεδομένα της ιστολογικής (που δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία) και του καρυότυπου του κυήματος (που δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία, άρα τί σκ%&ά ήταν????) οι γιατροί μου (γιατί έχω και 2 ;) που συνεργάζονται στενότατα) που είναι και της απολύτου εμπιστοσύνης μου και επιλογής μου, θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με αποτρέπουν από το να κάνω περαιτέρω εξετάσεις χωρίς αποχρώντα λόγο. Ωστόσο εγώ νιώθω πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα , όπως για αρχή να παρακολουθήσουμε ίσως υπερηχογραφικά την ωορρηξία, ή να κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα π.χ. να δούμε πού βρισκόμαστε, και να μην το αφήσουμε στο έλεος του θεού, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι, αλλά έχει και άλλες σκοτούρες στο μυαλό του...........

Αφού οι γιατροί συμφωνούν στο να μην κάνεις τίποτα άλλο, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να προχωρήσεις. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι - κι εγώ μέσα σ' αυτούς δύσκολα αφηνόμαστε σε χέρια άλλων. Σαφώς και οι γιατροί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη αλλά αν δεν δείξουμε εμπιστοσύνη, θα μας φάει το άγχος.

Κλείστα μάτια και πέσε! (Το παρομοίωσα με αλεξίπτωτο)

όπως εμπιστεύεσαι τους μηχανικούς που έχτισαν το σπίτι σου, τους βιομήχανους που συσκευάζουν τη τροφή σου, μπλα μπλα μπλα... 'Ετσι!

Τα λέω να τ'ακούω κι εγώ..

Και ο Θεός μαζί μας!

Ελπίζω να μην τον πετύχουμε σε πολυάσχολη περίοδο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...