Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγω τουντς δεν πηγα 4 αυγουστου απεβαλα για πρωτη φορα κ 11 αυγουστου ειχε ο ανηψιος μου ο πρωτος κ 21 ο δευτερος δεν ειχα το κουραγιο να παω κ δεν πηγα:(

και τι καλα που εκανες...δεν ειναι και λιγο αυτο που περασαμε δε χρειαζεται να πιεζομαστε παραπανω...!χθες στο sex and the city μια απο τις φιλες της Καρυ εχασε το μωρο της στις πρωτες βδομαδες και λεω Χριατε μου ακομη κ μεσω τv με κυνηγαει χαχαχαχααχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες! Adnihor, tounts, ιπποκαμπάκι, Νικάκι, Mariaefi (που είστε online) και υπόλοιπες mama4, patousitsas, giasemi και όλες οι υπόλοιπες! Μετά από μια εβδομδιαία σχεδόν αποχή από το forum λογω δουλειάς και διάθεσης (με βαρέθηκα και εγώ η ίδια πια) είπα να μπω και να μάθω τα νέα σας. Όλα καλά??

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Mama μου τίποτα το συνταρακτικό. Απλά βαρέθηκα να αμφιταλαντεύομαι μεταξύ νεύρων, ανυπομονησίας, ερωτημάτων και λύσεων! Σκέφτομαι πραξικοπηματικά να γυρίσω σελίδα, μπας και δούμε καλή μέρα!!

ytBLp2.png

εγω τουντς δεν πηγα 4 αυγουστου απεβαλα για πρωτη φορα κ 11 αυγουστου ειχε ο ανηψιος μου ο πρωτος κ 21 ο δευτερος δεν ειχα το κουραγιο να παω κ δεν πηγα:(

καλά έκανες! Εμένα μένουν από κάτω. Αν έβλεπα ότι δεν άντεχα, θα την έκανα... Αλλά εντάξει.. Πέρασε κι αυτό..

Mama μου τίποτα το συνταρακτικό. Απλά βαρέθηκα να αμφιταλαντεύομαι μεταξύ νεύρων, ανυπομονησίας, ερωτημάτων και λύσεων! Σκέφτομαι πραξικοπηματικά να γυρίσω σελίδα, μπας και δούμε καλή μέρα!!

α γεια σου!!!

Έχω φτάσει σε σημείο, να είμαι καλά και να νιώθω ενοχές γι αυτό..:rolleyes:

Διαφημίσεις

α γεια σου!!!

Έχω φτάσει σε σημείο, να είμαι καλά και να νιώθω ενοχές γι αυτό..:rolleyes:

Tountsακι, εγώ δεν νιώθω ενοχές όταν είμαι καλά, κάθε άλλο. Νιώθω όμως ότι το όλο θέμα της πολυαναμενόμενης εγκυμοσύνης πρέπει για μένα να μπει σε κάποιο πλάνο, κοντικό ή μακρυνό, αλλιώς πιστεύω ότι αναλώνομαι περισσότερο απ' όσο αντέχω.

Mama, τί έγινε με το αίμα. Δεν παρακολούθησα...

ytBLp2.png

Εσύ Tounts μου τη Δευτέρα έχεις τη σαλπιγγογραφία αν θυμάμαι καλά, ε? Δεν έχω εμπειρία αυτής της εξέτασης, σου εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ytBLp2.png

K ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!:-D

TOUNTSAKI ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!:-D

mama4 ρώτησες το γιατρό για το αίμα που είδες; Δεν πολυκατάλαβα τι έγινε. Έχω αρκετή δουλειά και μπαίνω κλεφτά..

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?:rolleyes:

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?:rolleyes:

Σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αιματάκι εμφύτευσης?? Το είχα και εγώ τον περασμένο μήνα και ο γιατρός μου είχε δώσει 1 εβδομάδα διορία και αν δεν ερχόταν η περίοδος είχε πει θα κάναμε υπέρηχο. (Πιστεύω ότι δεν μου είπε για χοριακή ή τεστ, για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Και άλλη βιοχημική δεν θα την άντεχα, θα πηδιόμουν απο το παράθυρο!!!)

Βέβαια εγώ έχω και έναν βλαμμένο κύκλο, οπότε... απλά τότε του την έδωσε και ήρθε λίγο αργότερα:|

ytBLp2.png

Tountsακι, εγώ δεν νιώθω ενοχές όταν είμαι καλά, κάθε άλλο. Νιώθω όμως ότι το όλο θέμα της πολυαναμενόμενης εγκυμοσύνης πρέπει για μένα να μπει σε κάποιο πλάνο, κοντικό ή μακρυνό, αλλιώς πιστεύω ότι αναλώνομαι περισσότερο απ' όσο αντέχω.

Mama, τί έγινε με το αίμα. Δεν παρακολούθησα...

τι εννοείς με το πλάνο;

Σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αιματάκι εμφύτευσης?? Το είχα και εγώ τον περασμένο μήνα και ο γιατρός μου είχε δώσει 1 εβδομάδα διορία και αν δεν ερχόταν η περίοδος είχε πει θα κάναμε υπέρηχο. (Πιστεύω ότι δεν μου είπε για χοριακή ή τεστ, για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Και άλλη βιοχημική δεν θα την άντεχα, θα πηδιόμουν απο το παράθυρο!!!)

Βέβαια εγώ έχω και έναν βλαμμένο κύκλο, οπότε... απλά τότε του την έδωσε και ήρθε λίγο αργότερα:|

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ.ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΙΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?

TOUNTSAKI ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ?

11:30 έχω ραντεβού. Μετά θα πάω σπίτι (πήρα άδεια). Θα σας ενημερώσω από το σπίτι. (Ελπίζω να είμαι σε θέση να γράψω εεε:confused: .. εντάξει εντάξει σας πιστεύω ότι δεν είναι τόσο φοβερό αλλά....... μπρρρρρρ )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...