Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγω τωρα εχω 2 μηνες μπροστα μου ακομα κ δεν περνουν με τιποτα γμτ

θα περασουν!και εγω ετσι ελεγα και τωρα ειναι 6 μηνες απο την απόξεση και μου φαινεται οτι ο καιρος περασε πολυ γρηγορα απο οτι νομιζα αρχικα

Διαφημίσεις

μαλλον πρεπει να το βγαλω απο το μυαλο μου!τωρα σε ενα μηνα παντρευεται η μικρη αδερφη μου κ μαλλον θα αρραβωνιαστει η μεγαλη γιαυτην ειμαι πολυ χαρουμενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειδα ενα περιεργο ονειρο χθες οτι πουλαγα λεει τα χρυσαφικα μου τα οποια ηταν μικρουλια(καμια σχεση με αυτα που εχω)κ μεσα σε αυτα ηταν κ ενα γαλαζιο μπρασελεδακι κοριτσιστικο κ ειχε επανω ασημοσκονη κ μου λεει η κοπελα που τα εδινα ωραιο αυτο κ της λεω ασε αυτο θα το κρατησω για την κορη που θα κανω καποτε κ μου λεει καλητερα ετσι κατσε να σου βαλω κ ενα σταυρουδακι επανω κ μου εβαλε ενα γαλαζιο αλλα αργοτερα εγινε μπουμπουνιερα απο βαφτησια

αχ!!! Το σύμπαν!!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω αυτο που ξερω(γιατι σπερμοδιαγραμμα δεν εγινε μετα τον βασιλικο πολτο)οτι πανω απο 2 χρονια εκανα να μεινω εγκυος στο πρωτο κ οταν απεβαλα τον αυγουστο εδινα στον αντρα μου βασιλικο πολτο γιατι για να αλλαξει το σπερμα θελει 3 μηνες κ ειπα αφου θα περιμενουμε ετσι κ αλλιως 3 μηνες του εδινα καθε πρωι κ στο δευτερο εμεινα στον δευτερο μηνα προσπαθειων α!!κ φυσικο χυμο πορτοκαλι να του δινεις βοηθαει τα σπερματοζωαρια να κινουνται πιο γρηγορα στο υγρο που ειναι

δεν το ηξερα για το πορτοκαλι...πολυ καλο tip ευχαριστω!:)οτι μπορουμε να κανουμε καλο ειναι... ο καιρος θα περασει γρηγορα,μαζι θα τα περασουμε ολα κι εγω τοτε θα αρχισω περιπου κατα το μαη-ιουνη.....κι ο θεος βοηθος..............!!!!!!!!!!!!μεχρι τοτε :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

1a0fd6e0b8.png

μακαρι να κανεις και αγορακι λογω χρωματος και κοριτσακι λογω βραχιολιου.icon12.gif.εγω ειδα την αλιμπερτη.τυχη λεει ειναι ο ονειροκριτης.

γράφει ο ονειροκρίτης άμα δεις την Αλιμπέρτη ότι είναι τύχη; :D χα χα χα

ιπποκαμπάκι ενα σωρο πράγματα δηλ. πρέπει να ψάξουμε , τουλαχιστο να μάθουμε τι δεν πηγε καλά για να μην ξανασυμβεί...

η γιατρος μου ειπε οτι και την θρομβοφιλια που εκανα πολυ ητανε,ηταν τυχαιο γεγονος,γι'αυτο και προχωραω.και ο αιματολογος ειπε οτι το πακετο εξετασεων ειναι πολυ μεγαλο οι γιατροι δεν το συνιστουν να το κανεις απο την αρχη.

γράφει ο ονειροκρίτης άμα δεις την Αλιμπέρτη ότι είναι τύχη; :D χα χα χα

:D:D:D:D:D,ναι βρε θα εχω την τυχη της αλιμπερτης.παριε ετοιμασου,παντρευομαστε!!!:P:p:p:p,ηθοποιος βρε παιδακι μου.

Διαφημίσεις

ηθοποιο εννοει καλε!!!!χαχαχαχα

το συμπαν λες τουντς η η λαχταρα μου?

Η Αλιμπέρτη τώρα είναι παρουσιάστρια όμως:rolleyes:!!

δεν είπαμε ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνομωτεί και γίνεται;

Η λαχτάρα σου λοιπόν, κινητοποίησε το σύμπαν! :D

Και επαναλαμβάνω: Όπου να ναι, έρχεται το adnihorάκι!!!!

τωρα μου ηρθε οτι αν τυχον και μεινω αυτο τον μηνα θα εχουν με την κορη μου μαζι γενεθλια!!

Να δω πώς θα κουμαντάρεις τόσα παιδάκια στο παιδικό πάρτυ.. Δυο τούρτες, διάφορες ηλικίες, μπαλόνια, καραμούζες... Α πα πα ..

Εγώ μια ανηψιά έχω και κάθε χρόνο το κεφάλι μου γίνεται καζάνι. Με τα depon στην τσέπη πάω δύο χρόνια τώρα.. (Φέτος πήγα και με χαρτομάντηλα για το κλάμμα γιατί είχε γενέθλια 15 μέρες μετά το συμβάν:( )

λες τον ιουνιο ε?αφου μαη θα βαλω μπροστα ξανα.καλα ειδα την αλιμπερτη τωρα σε ενα τρειλερ για το gala εγινε καταξανθη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Να δω πώς θα κουμαντάρεις τόσα παιδάκια στο παιδικό πάρτυ.. Δυο τούρτες, διάφορες ηλικίες, μπαλόνια, καραμούζες... Α πα πα ..

Εγώ μια ανηψιά έχω και κάθε χρόνο το κεφάλι μου γίνεται καζάνι. Με τα depon στην τσέπη πάω δύο χρόνια τώρα.. (Φέτος πήγα και με χαρτομάντηλα για το κλάμμα γιατί είχε γενέθλια 15 μέρες μετά το συμβάν:( )

εγω τουντς δεν πηγα 4 αυγουστου απεβαλα για πρωτη φορα κ 11 αυγουστου ειχε ο ανηψιος μου ο πρωτος κ 21 ο δευτερος δεν ειχα το κουραγιο να παω κ δεν πηγα:(

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα κόρες! Adnihor, tounts, ιπποκαμπάκι, Νικάκι, Mariaefi (που είστε online) και υπόλοιπες mama4, patousitsas, giasemi και όλες οι υπόλοιπες! Μετά από μια εβδομαδιαία σχεδόν αποχή από το forum λογω δουλειάς και διάθεσης (με βαρέθηκα και εγώ η ίδια πια) είπα να μπω και να μάθω τα νέα σας. Όλα καλά??

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...