Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εχει ο Θεος κοριτσια!! είχα πάει στη μαμα μου και μου είπε οτι μια κυρια απο τη γειτονία ετων 60 έκανε μωρακι με εξωσωματικη!! ποτε δεν ειναι αργα... αλλά πάλι εγω δεν θέλω κοριτσια να ειμαι γιαγια και να μεγαλώνω παιδι..

Θέλω να μπορω να το χαρω , δεν θέλω να φύγω και το αφήσω ανηλικο παιδι... ποιος θα το μεγαλωσει??? ακραιο ε??

μονο ακραιο??θα ελεγα και αρρωστο!καλε 60 χρονων!σιγουρα ειναι τοσο?!

αυτο το παιδι δεν θα γνωρισει μανουλα αλλα γιαγιουλα!και για ποσα χρονια??5 10 ??

Διαφημίσεις

κοιτα αναλογα μιλαμε κ λιγο εκ του ασφαλους επειδη εχουμε τα περιθωρια δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στην θεση της καλο ειναι παντως τα παιδια να τα κανεις σε μικρη ηληκια αλλα αν δεν εκατσαν τοτε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μονο ακραιο??θα ελεγα και αρρωστο!καλε 60 χρονων!σιγουρα ειναι τοσο?!

αυτο το παιδι δεν θα γνωρισει μανουλα αλλα γιαγιουλα!και για ποσα χρονια??5 10 ??

αληθεια τοσο ειναι!! είναι γιατρος νεφρολογος και αποφάσισε να γίνει μανουλα τωρα . Γνώρισε ενα γιατρο στο νοσοκομειο που δουλευει τις εδωσε τα σπερματοζωάρια του και έμεινε εγκυος, γέννησε και έκανε ενα υγιέστατο μωρακι.....

αληθεια τοσο ειναι!! είναι γιατρος νεφρολογος και αποφάσισε να γίνει μανουλα τωρα . Γνώρισε ενα γιατρο στο νοσοκομειο που δουλευει τις εδωσε τα σπερματοζωάρια του και έμεινε εγκυος, γέννησε και έκανε ενα υγιέστατο μωρακι.....

ε τι να σου τοτε βρε γιασεμι μου μου φαινεται τελειως παλαβο!

δηλ ας πουμε στα 40 δεν μπορουσε?

απο οτι καταλαβα ουτε παντρεμενη ειναι!

αυτο το παιδι πως θα μεγαλωσει??!!!

Διαφημίσεις

ε τι να σου τοτε βρε γιασεμι μου μου φαινεται τελειως παλαβο!

δηλ ας πουμε στα 40 δεν μπορουσε?

απο οτι καταλαβα ουτε παντρεμενη ειναι!

αυτο το παιδι πως θα μεγαλωσει??!!!

δεν ειναι παντρεμενη βεβαια!! ευτυχως είναι ευκατάστατη , και απο αυτη την άποψη δεν θα του λείψει τίποτα....

δεν ειναι παντρεμενη βεβαια!! ευτυχως είναι ευκατάστατη , και απο αυτη την άποψη δεν θα του λείψει τίποτα....

δηλ και το παιδι θα μεγαλωσει χωρις μπαμπα........τι να πω!επιλογες ειναι αυτες για μια ζωη!!

δηλ και το παιδι θα μεγαλωσει χωρις μπαμπα........τι να πω!επιλογες ειναι αυτες για μια ζωη!!

ακριβως!! αλλα τουλαχιστο δεν θα του λείψει τιποτα.. κοριτσια σας αφηνω ,εχω ενα φοβερο πονοκέφαλο ,θα πιω κανενα παυσιπονο και θα διαβασω κανενα βιβλιο να χαλαρωσω.. ..

τα λεμε αυριο!!!

Φιλακια!!!

ακριβως!! αλλα τουλαχιστο δεν θα του λείψει τιποτα.. κοριτσια σας αφηνω ,εχω ενα φοβερο πονοκέφαλο ,θα πιω κανενα παυσιπονο και θα διαβασω κανενα βιβλιο να χαλαρωσω.. ..

τα λεμε αυριο!!!

Φιλακια!!!

καλη ξεκουραση!!

και καλη χαλαρωση!!!!!!

και εγω υπομονη σε 1 ωριτσα σχολαω και θα την κανω με ελαφρα

ελπιζω απο 9 μαρτη ιπποκαμπακι να εισαι σε αλο καφε που θα ανοιξει ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ αληθεια τετοιο καφε γιατι δεν εχουν ανοιξει η μελλουσες μαμαδες?απαραδεκτο θα εισηγηθω

πολυυυυ καλη ιδεα.....μπορουμε κ μονες μας να το ανοιξουμε............ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο θα'μαστε ολες εγκυουλες!!!!!!!!!!!!!:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πολυυυυ καλη ιδεα.....μπορουμε κ μονες μας να το ανοιξουμε............ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο θα'μαστε ολες εγκυουλες!!!!!!!!!!!!!:)

φυσικα και θα ειμαστε!!!!!!!

τωρα μου ηρθε οτι αν τυχον και μεινω αυτο τον μηνα θα εχουν με την κορη μου μαζι γενεθλια!!

κοριτσια,εκανα το λαθος και πηραμε.ετσι εμεινε το μπουκαλι στο ψυγειο.

mama4 να ξερεις οτι η γευση ειναι αηδια.σαν φαρμακο,ξυνο,πικρο,γλυκο δεν μπορω να το προσδιορισω,αμα εισαι παραδοσιακη στις γευσεις και δεν προτιμας τις περιεργες,μαλλον δεν θα σου αρεσει.πρεπει μα εισαι νηστικη,το πρωι,κατω απο την γλωσσα.και εγω οταν το αγοραζα νομιζα οτι ηταν γλυκουτζικο σαν το μελι.

μου'χουν πει πολλοι οτι ειναι δυναμωτικο αλλα δεν το'χω δοκιμασει ακομα.

1a0fd6e0b8.png

δεν ειναι πικρο ειναι ξινο κ πολυ μικρη η ποσοτητα μην υπερβαλουμε κιολας επαιρνα κ γω κ ο αντρας μου 3 μηνες κ στο κατω κατω τοσα κ τοσα καναμε αυτο δεν ειναι τιποτα

Adnihoraki ειδες καμια διαφορα??

1a0fd6e0b8.png

εγω αυτο που ξερω(γιατι σπερμοδιαγραμμα δεν εγινε μετα τον βασιλικο πολτο)οτι πανω απο 2 χρονια εκανα να μεινω εγκυος στο πρωτο κ οταν απεβαλα τον αυγουστο εδινα στον αντρα μου βασιλικο πολτο γιατι για να αλλαξει το σπερμα θελει 3 μηνες κ ειπα αφου θα περιμενουμε ετσι κ αλλιως 3 μηνες του εδινα καθε πρωι κ στο δευτερο εμεινα στον δευτερο μηνα προσπαθειων α!!κ φυσικο χυμο πορτοκαλι να του δινεις βοηθαει τα σπερματοζωαρια να κινουνται πιο γρηγορα στο υγρο που ειναι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...