Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ειδα ενα περιεργο ονειρο χθες οτι πουλαγα λεει τα χρυσαφικα μου τα οποια ηταν μικρουλια(καμια σχεση με αυτα που εχω)κ μεσα σε αυτα ηταν κ ενα γαλαζιο μπρασελεδακι κοριτσιστικο κ ειχε επανω ασημοσκονη κ μου λεει η κοπελα που τα εδινα ωραιο αυτο κ της λεω ασε αυτο θα το κρατησω για την κορη που θα κανω καποτε κ μου λεει καλητερα ετσι κατσε να σου βαλω κ ενα σταυρουδακι επανω κ μου εβαλε ενα γαλαζιο αλλα αργοτερα εγινε μπουμπουνιερα απο βαφτησια

μακαρι να κανεις και αγορακι λογω χρωματος και κοριτσακι λογω βραχιολιου.icon12.gif.εγω ειδα την αλιμπερτη.τυχη λεει ειναι ο ονειροκριτης.

Διαφημίσεις

τελικα με πηρε τηλ.ο γιατρος κ μου ειπε να επαναλαβω την προγεστερονη ξανα την δευτερα(μαλλον θα εκανα πιο αργα ωορηξια???????αλλα αυτο το ξεραμε κ οι δυο οτι εχω μεγαλο κ αστατο κυκλο)κανονικα σε κυκλο 28 ημερων μετραμε την προγεστερονη την 21.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ειδες ηθοποιο θες να πεις ιπποκαμπακι!!!δεν το ηξερα καθε βραδι που βλεπω στον υπνο μου το τζονι ντεπ ειναι τυχη εγω νομιζα οτι το εβλεπα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ χαχαχαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

mama4 εγω παιρνω φαρμακα,απο τις 23 μαρτιου θα πηγαινω ανα διαστηματα για να βλεπουμε ποσο παχαινει το ενδομητριο ωστε να ειναι καταλληλο να εγκατασταθουν τα εμβρυα.στην πορεια αυτη παιρνω κατι χαπια που αυτα ειναι τα πιο σημαντικα.και ξεκιναω συχνους ελεγχους για να κανονιζει τις δοσεις,μπορει να αλλαξει η δοση,πρεπει να ειμαι ετοιμη την ωρα που πρεπει και οχι νωριτερα.μαλλον θα χρειαστει να κανω και αιματολογικες εξετασεις για να εχουνε πληρη ελεγχο.1+ μηνα κραταει η θεραπεια.στηξν εξωσωματικη ακριβως σε 1 μηνα απο την ληψη φαρμακων εγινε η μεταφορα,οποτε και τωρα υπολογιζψ 1 μηνα.αναλογα με το πως θα αντιδρασει ο οργ/σμος.99% μετα το πσχα το π/σ/κ του θωμα.9 μαρτιου ξεκινησα,9 απριλιου θα τελειωσει.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ Κ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

ελπιζω απο 9 μαρτη ιπποκαμπακι να εισαι σε αλο καφε που θα ανοιξει ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ αληθεια τετοιο καφε γιατι δεν εχουν ανοιξει η μελλουσες μαμαδες?απαραδεκτο θα εισηγηθω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μπορω μετα βεβαιοτητας οτι ο βασιλικοςπολτος κ φρεσκος χυμος πορτοκαλι στον αντρα κανουν θαυματα!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ελπιζω απο 9 μαρτη ιπποκαμπακι να εισαι σε αλο καφε που θα ανοιξει ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ αληθεια τετοιο καφε γιατι δεν εχουν ανοιξει η μελλουσες μαμαδες?απαραδεκτο θα εισηγηθω

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!Κ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!!!:D

αν εχεις γνωστο μελισοκομο θα ηταν καλο για να μην ειναι νοθευμενος(σε φαρμακεια κ σε μαγαζια που πουλανε μελι αποκλειστηκα εγω εχω εναν θειο του αντρα μου κ μας στελνει συχνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ειδες ηθοποιο θες να πεις ιπποκαμπακι!!!δεν το ηξερα καθε βραδι που βλεπω στον υπνο μου το τζονι ντεπ ειναι τυχη εγω νομιζα οτι το εβλεπα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ χαχαχαχαχαχχα

:P:p:p:p:p:p:p

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ?(Η ΑΣΧΕΤΗ:mrgreen:)

κοριτσια,εκανα το λαθος και πηραμε.ετσι εμεινε το μπουκαλι στο ψυγειο.

mama4 να ξερεις οτι η γευση ειναι αηδια.σαν φαρμακο,ξυνο,πικρο,γλυκο δεν μπορω να το προσδιορισω,αμα εισαι παραδοσιακη στις γευσεις και δεν προτιμας τις περιεργες,μαλλον δεν θα σου αρεσει.πρεπει μα εισαι νηστικη,το πρωι,κατω απο την γλωσσα.και εγω οταν το αγοραζα νομιζα οτι ηταν γλυκουτζικο σαν το μελι.

κοριτσια,εκανα το λαθος και πηραμε.ετσι εμεινε το μπουκαλι στο ψυγειο.

mama4 να ξερεις οτι η γευση ειναι αηδια.σαν φαρμακο,ξυνο,πικρο,γλυκο δεν μπορω να το προσδιορισω,αμα εισαι παραδοσιακη στις γευσεις και δεν προτιμας τις περιεργες,μαλλον δεν θα σου αρεσει.πρεπει μα εισαι νηστικη,το πρωι,κατω απο την γλωσσα.και εγω οταν το αγοραζα νομιζα οτι ηταν γλυκουτζικο σαν το μελι.

KAΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι πικρο ειναι ξινο κ πολυ μικρη η ποσοτητα μην υπερβαλουμε κιολας επαιρνα κ γω κ ο αντρας μου 3 μηνες κ στο κατω κατω τοσα κ τοσα καναμε αυτο δεν ειναι τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...