Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερααααααααα ιπποκαμπακι ολο και φτανεις πιο κοντα στο ονειρο κι αυτο ειναι υπεροχοοοο......που θα πατε ταξιδακι?εγω ετοιμαζω πραγματα γιατι φευγουμε σημερα γαι Καλαβρυτα κατα τις 5 το απογευμα κ ειμαι πολυ χαρουμενη...:)

θα παμε στην κερκυρα,ελπιζουμε να ειναι και η τελευταια μας (ελευθεροι τουλαχιστον),εχουμε παει αλλες 3 φορες,και φετος δεν θα πηγαιναμε αλλα προεκυψε η ωραιοτατη icon8.gif:evil:icon8.gif:evil: παλλινδρομηση και μας αλλαξε τα σχεδια και ειπαμε να παμε γιατι του χρονου δεν θα μπορουμε γιατι τα παιδια θα ειναι μικρα.(τελος παντων,να παρηγοριομαστε).εκτος βεβαια αν προκυψει εκτακτη εμβρυομεταφορα (γιατι και ο οργ/σμος μου ειναι σπιρτο,αμεσως ανταποκρινεται στα φαρμακα),τοτε αναβαλλεται.δεν εχω παει ποτε στα καλαβρυτα αλλα εχω ακουσει πολλες εκδρομες εκει.ο ψυχολογος μου ειναι υπερ των ταξιδιων,ανανεωνεται τα ζευγαρι icon12.gificon12.gificon12.gif.καλα να περασετε,περιμενουμε νεα.εγω αυριο εχω γενικη φασινα,λεω να τα κανω γιατι μετα δεν θα μπορω.

Διαφημίσεις

θα παμε στην κερκυρα,ελπιζουμε να ειναι και η τελευταια μας (ελευθεροι τουλαχιστον),εχουμε παει αλλες 3 φορες,και φετος δεν θα πηγαιναμε αλλα προεκυψε η ωραιοτατη icon8.gif:evil:icon8.gif:evil: παλλινδρομηση και μας αλλαξε τα σχεδια και ειπαμε να παμε γιατι του χρονου δεν θα μπορουμε γιατι τα παιδια θα ειναι μικρα.(τελος παντων,να παρηγοριομαστε).εκτος βεβαια αν προκυψει εκτακτη εμβρυομεταφορα (γιατι και ο οργ/σμος μου ειναι σπιρτο,αμεσως ανταποκρινεται στα φαρμακα),τοτε αναβαλλεται.δεν εχω παει ποτε στα καλαβρυτα αλλα εχω ακουσει πολλες εκδρομες εκει.ο ψυχολογος μου ειναι υπερ των ταξιδιων,ανανεωνεται τα ζευγαρι icon12.gificon12.gificon12.gif.καλα να περασετε,περιμενουμε νεα.εγω αυριο εχω γενικη φασινα,λεω να τα κανω γιατι μετα δεν θα μπορω.[/quote

εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια το πασχα στην Κερκυρα,να περασετε αξεχαστα...και να το ευχαριστηθειτε γιατι μετα με δυο μωρα στην αγκαλια δεν σας βλεπω για πολλες μετακινησεις τον πρωτο καιρο τουλαχιστον;);)εμεις ελπιζουμε να βρουμε χιονι πανω στο χιονοδρομικο για να δουμε και καμια ασπρη μεραααα χαχαχα:)παντως ο καιρος περναει γρηγορα κι αυτο μ'αρεσει πολυ!σε 2βδομαδες εφτασε το πασχα απιστευτο μου φαινεται...θα πρεπει να κανω κι εγω καμια γενικη στο σπιτι αλλα βαριεμαι(αλλα Τζουλια).

1a0fd6e0b8.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΙΚΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ:tongue:!!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!:DΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?

ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ).ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ!!!:tongue:

ΑΑΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΓΑΖΩ ΕΡΠΗ(PATOUSITSA AKOYΣ???):-DΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ!!!ΟΥΦ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΙΚΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ:tongue:!!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!:DΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?

καλημερουδια μαμα,ευχαριστω, το χρειαζομαστε σιγουρα...καλα εισαι εσυ??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ).ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ!!!:tongue:

ΑΑΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΓΑΖΩ ΕΡΠΗ(PATOUSITSA AKOYΣ???):-DΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ!!!ΟΥΦ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!:P

μαλλον το κρυφτουλι...τι να πεις...χαλαρωσε οσο μπορεις:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

μαλλον το κρυφτουλι...τι να πεις...χαλαρωσε οσο μπορεις:mrgreen:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!!:confused:

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ!!!!:rolleyes:ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ:mrgreen:

τελικα με πηρε τηλ.ο γιατρος κ μου ειπε να επαναλαβω την προγεστερονη ξανα την δευτερα(μαλλον θα εκανα πιο αργα ωορηξια???????αλλα αυτο το ξεραμε κ οι δυο οτι εχω μεγαλο κ αστατο κυκλο)κανονικα σε κυκλο 28 ημερων μετραμε την προγεστερονη την 21.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!!:confused:

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ!!!!:rolleyes:ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ:mrgreen:

μμμμμ........τελεια,θα γινει καποια στιγμη που θα παει,θα πιασουν τα μαγικα κ τοτε να δεις.........:P

1a0fd6e0b8.png

ειδα ενα περιεργο ονειρο χθες οτι πουλαγα λεει τα χρυσαφικα μου τα οποια ηταν μικρουλια(καμια σχεση με αυτα που εχω)κ μεσα σε αυτα ηταν κ ενα γαλαζιο μπρασελεδακι κοριτσιστικο κ ειχε επανω ασημοσκονη κ μου λεει η κοπελα που τα εδινα ωραιο αυτο κ της λεω ασε αυτο θα το κρατησω για την κορη που θα κανω καποτε κ μου λεει καλητερα ετσι κατσε να σου βαλω κ ενα σταυρουδακι επανω κ μου εβαλε ενα γαλαζιο αλλα αργοτερα εγινε μπουμπουνιερα απο βαφτησια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

mama4 εγω παιρνω φαρμακα,απο τις 23 μαρτιου θα πηγαινω ανα διαστηματα για να βλεπουμε ποσο παχαινει το ενδομητριο ωστε να ειναι καταλληλο να εγκατασταθουν τα εμβρυα.στην πορεια αυτη παιρνω κατι χαπια που αυτα ειναι τα πιο σημαντικα.και ξεκιναω συχνους ελεγχους για να κανονιζει τις δοσεις,μπορει να αλλαξει η δοση,πρεπει να ειμαι ετοιμη την ωρα που πρεπει και οχι νωριτερα.μαλλον θα χρειαστει να κανω και αιματολογικες εξετασεις για να εχουνε πληρη ελεγχο.1+ μηνα κραταει η θεραπεια.στηξν εξωσωματικη ακριβως σε 1 μηνα απο την ληψη φαρμακων εγινε η μεταφορα,οποτε και τωρα υπολογιζψ 1 μηνα.αναλογα με το πως θα αντιδρασει ο οργ/σμος.99% μετα το πσχα το π/σ/κ του θωμα.9 μαρτιου ξεκινησα,9 απριλιου θα τελειωσει.

μηπως πηρες κανενα φαρμακο?οτι και να ειναι θα φανει icon12.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...