Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα κ τις πηρα πριν λιγο μονη μου γιατι ηθελε τα αποτελεσματα η κοπελα απο το ιατρειο του γιατρου η ca 125(για την ενδομητριωση)φυσιολογικη η προγεστερονη ομως 21 μερα του κυκλου πολυ χαμηλη 1,9 η κοπελα στο ιατρειο παραξενευτηκε κ μου ειπε οτι για την φαση του κυκλου που βρισκομαι ειναι πολυ χαμηλη εψαξα στο ιντερνετ κ ειδα οτι η χαμηλη προγεστερονη οφειλεται για καθεξην αποβολες αλλα ειναι αμφισβητουμενη η θεραπεια αν βοηθαει δηλαδη να παρω καποιο φαρμακο να ανεβει αλλοι γιατροι λενε ναι αλλοι οχι.ο γιατρος ηταν σε χειρουργειο(εκανε μια λαπαροσκοπησει κ δεν μπορεσε να μου μιλησει το απογευμα μου ειπε η γραμματεας του εγω ομως τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ασε που ξαναξεκινησα να ποναω

προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις βεβαια το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αφου θα μιλησεις το βραδυ με το γιατρο πιστευω να σε βοηθησει.ειναι θετικο να βρισκεις το οτιδηποτε γιατι ετσι μπορεις να το καταπολεμησεις.:mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Εγώ Νικάκι τρωω πολλα γλυκα!! ημουν γλυκατζου αλλα τωρα το έχω παρακάνει! φαγητο οχι πολύ αλλα τα γλυκα τα καταβροχθίζω!!!

εμεις αυτες τις μερες εχουμε παρελαση απο τουρτες στο σχολειο λογω γενεθλιων αλλα λεω no more γιατι αν συνεχισω με γλυκα με βλεπω φαλαινα και βαλε!!!!!!!!!εσυ εχεις χασει κανενε κιλακι????

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια πηγα κ τις πηρα πριν λιγο μονη μου γιατι ηθελε τα αποτελεσματα η κοπελα απο το ιατρειο του γιατρου η ca 125(για την ενδομητριωση)φυσιολογικη η προγεστερονη ομως 21 μερα του κυκλου πολυ χαμηλη 1,9 η κοπελα στο ιατρειο παραξενευτηκε κ μου ειπε οτι για την φαση του κυκλου που βρισκομαι ειναι πολυ χαμηλη εψαξα στο ιντερνετ κ ειδα οτι η χαμηλη προγεστερονη οφειλεται για καθεξην αποβολες αλλα ειναι αμφισβητουμενη η θεραπεια αν βοηθαει δηλαδη να παρω καποιο φαρμακο να ανεβει αλλοι γιατροι λενε ναι αλλοι οχι.ο γιατρος ηταν σε χειρουργειο(εκανε μια λαπαροσκοπησει κ δεν μπορεσε να μου μιλησει το απογευμα μου ειπε η γραμματεας του εγω ομως τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ασε που ξαναξεκινησα να ποναω

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!:tongue:

Διαφημίσεις

mama4 κ γω περιμενω να περασει η ωρα να τον παρω τηλ.αλλα καπου διαβασα οτι κ με φαρμακα δεν υπαρχουν καλα αποτελεσματα σε μια επομενη εγκυμοσυνη αλλα επειδη στο ιντερνετ υπαρχουν διαφορετικες γνωμες θα περιμενω να μου πει ο γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Να μαι κι εγώ.. Νόμιζα ότι λόγω των απεργιών θα είμασταν χαλαρά σήμερα, αλλά τελικά τρέχω από το πρωί (τρόπος του λέγειν τρέχω δηλαδή.. Στο γραφείο κάθομαι :wink: )

Adnihor θα δεις ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Υπάρχουν ενέσεις προγεστερόνης.. Και τα utrogestan προγεστερόνη είναι.. Θα σε ρυθμίσει ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε! Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος! Αυτό σημαίνει ότι είναι κοντά το Adnihorάκι!!!!

(είπαμε σκεφτόμαστε θετικά!!!!! :wink: )

Εγώ τελικά τη σαλπιγγογράφία θα την κάνω Δευτέρα.

adnihorακι ε?ωραιο ακουγεται!!!!

μην φοβασε την σαλπιγγογραφια κ μενα μου ελεγαν οτι ποναει πολυ αλλα τελικα σαν πονοι περιοδου ηταν κ τιποτα αλο το μονο προβλημα που ειχα εγω ηταν οτι εχω στενο τραχηλο κ πεταγε τον καθετηρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ Κ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο''ΑΓΧΟΣ''!!!:mrgreen:

αχ...μα πως τους επιτρεπουμε να παιρνουν τετοιες πρωτοβουλιες,τεσπα μαλλον δε μπορουμε να κανουμε κι αλλιως η μηπως μπορουμε?

1a0fd6e0b8.png

Να μαι κι εγώ.. Νόμιζα ότι λόγω των απεργιών θα είμασταν χαλαρά σήμερα, αλλά τελικά τρέχω από το πρωί (τρόπος του λέγειν τρέχω δηλαδή.. Στο γραφείο κάθομαι :wink: )

Adnihor θα δεις ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Υπάρχουν ενέσεις προγεστερόνης.. Και τα utrogestan προγεστερόνη είναι.. Θα σε ρυθμίσει ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε! Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος! Αυτό σημαίνει ότι είναι κοντά το Adnihorάκι!!!!

(είπαμε σκεφτόμαστε θετικά!!!!! :wink: )

Εγώ τελικά τη σαλπιγγογράφία θα την κάνω Δευτέρα.

θα δεις που θα'ναι παιχνιδακι εκτος απ'το οτι δεν ποναει οπως σου ειπα διαρκει και πολυ λιγο...καλα αποτελεσματα!θυμαμαι πως οταν η κοπελα μου ειπε ενταξει μπορεις να σηκωθεις της ειπα ''γιατι'' και μου ειπε απλως τελειωσαμε!δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι εχα φαει ολο αυτο το αγχος κ τελικα δεν ηταν τιποτα!:tongue:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα,τι μου κανετε?δεν σας προλαβαινω,διαβαζω-διαβαζω μεχρι που χανομαι.εγω προχωραω τις ενεσεις,απο εχθες μου τις βαζει ο συζυγος(πριν η πεθερα μου),τωρα εμαθε και το βλεπει σαν παιχνιδι.πανω μου θα μαθει,εγινα πειραματοζωο αλλα επειδη κανονισαμε ταξιδι για το πασχα,επρεπε να ξερει για να τις παρω μαζι μου,αν θα χρειαστω μεχρι τοτε.στις 23 μαρτιου θα παω να με δει για πρωτη φορα η εξωσωματικος μου,να την ρωτησω και για την παλλινδρομηση,και για τα εμβρυα που εχω.και θα σας διαφωτισω,αν βεβαια με καλυψει στις ερωτησεις μου.icon11.gif

καλημερα,τι μου κανετε?δεν σας προλαβαινω,φιαβαζω-διαβαζω μεχρι που χανομαι.εγω προχωραω τις ενεσεις,απο εχθες μου τις βαζει ο συζυγος(πριν η πεθερα μου),τωρα εμαθε και το βλεπει σαν παιχνιδι.πανω μου θα μαθει,εγινα πειραματοζωο αλλα επειδη κανονισαμε ταξιδι για το πασχα,επρεπε να ξερει για να τις παρω μαζι μου,αν θα χρειαστω μεχρι τοτε.στις 23 μαρτιου θα παω να με δει για πρωτη φορα,να την ρωτησω και την παλλινδρομηση,και για τα εμβρυα που εχω.και θα σας διαφωτισω,αν βεβαια με καλυψει στις ερωτησεις μου.icon11.gif

καλημερααααααααα ιπποκαμπακι ολο και φτανεις πιο κοντα στο ονειρο κι αυτο ειναι υπεροχοοοο......που θα πατε ταξιδακι?εγω ετοιμαζω πραγματα γιατι φευγουμε σημερα γαι Καλαβρυτα κατα τις 5 το απογευμα κ ειμαι πολυ χαρουμενη...:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...