Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ANTE ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ.ΣΤΙΣ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!:rolleyes:

ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ:(

ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!:tongue:

βουρ βουρ... αντε ν'αρχισει κι εμενα η περιοδος να'ρχεται γιατι οσο δε τη βλεπω νομιζω οτι ειμαι ακομα εγκυος...αυριο κλεινω μηνα λετε ν'αργησει πολυ ακομα..??και σε περιμενωωωω...;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

βουρ βουρ... αντε ν'αρχισει κι εμενα η περιοδος να'ρχεται γιατι οσο δε τη βλεπω νομιζω οτι ειμαι ακομα εγκυος...αυριο κλεινω μηνα λετε ν'αργησει πολυ ακομα..??και σε περιμενωωωω...;)

νικακι πιστευω οτι σε λιγες μερες θα σου ερθει και θα δεις ποσο καλυτερα θα αισθανθεις!εμενα μου ηρθαν στις 36 μερες αλλα ξερω κοπελες που πηγανε και 40 μερες και παραπανω.Ποσο ηταν ο κυκλος σου κανονικα??

αν δεις και ξεπερναει κατα πολυ αυτες τις μερες κανε ενα τηλ στο γιατρο!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ!

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ!!!:tongue:

νικακι πιστευω οτι σε λιγες μερες θα σου ερθει και θα δεις ποσο καλυτερα θα αισθανθεις!εμενα μου ηρθαν στις 36 μερες αλλα ξερω κοπελες που πηγανε και 40 μερες και παραπανω.Ποσο ηταν ο κυκλος σου κανονικα??

αν δεις και ξεπερναει κατα πολυ αυτες τις μερες κανε ενα τηλ στο γιατρο!

Να σου πω μονο στη σκεψη οτι θα ερθει και θα αρχισω να ξεπρηζομαι νιωθω καλυτερα και πιο δυνατη...ηδη περασε ενας μηνας σχετικα ευκολα(καλα που εισαστε και εσεις...)θα περασει ο καιρος και θα'ρθουν τα καλυτερα για ολες μας!:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τα αποτελεσματα το απογευμα εστειλα τον αντρουλη μου να τις παρει ειδε οτι ειχε κοσμο κ εφυγε να παει να ρεντησει πατατες γιατι παθαμε μεγαλη ζημια με τον αερα που ειχε!οι πονοι σταματησαν αν κ πηρα το γιατρο τηλ μου ειπε φυσιολογικο αλλα αν συνεχιζω να ποναω να παω απο κει να με δει!χθες το βραδι ο πονος που ειχα στις σαλπιγγες εγινε ενα μεγαλο μουδιασμα για κανα 2ωρο κ μετα σταματησε τι να πω !!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα κοριτσια τα αποτελεσματα το απογευμα εστειλα τον αντρουλη μου να τις παρει ειδε οτι ειχε κοσμο κ εφυγε να παει να ρεντησει πατατες γιατι παθαμε μεγαλη ζημια με τον αερα που ειχε!οι πονοι σταματησαν αν κ πηρα το γιατρο τηλ μου ειπε φυσιολογικο αλλα αν συνεχιζω να ποναω να παω απο κει να με δει!χθες το βραδι ο πονος που ειχα στις σαλπιγγες εγινε ενα μεγαλο μουδιασμα για κανα 2ωρο κ μετα σταματησε τι να πω !!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Καλά αποτελέσματα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσια τα αποτελεσματα το απογευμα εστειλα τον αντρουλη μου να τις παρει ειδε οτι ειχε κοσμο κ εφυγε να παει να ρεντησει πατατες γιατι παθαμε μεγαλη ζημια με τον αερα που ειχε!οι πονοι σταματησαν αν κ πηρα το γιατρο τηλ μου ειπε φυσιολογικο αλλα αν συνεχιζω να ποναω να παω απο κει να με δει!χθες το βραδι ο πονος που ειχα στις σαλπιγγες εγινε ενα μεγαλο μουδιασμα για κανα 2ωρο κ μετα σταματησε τι να πω !!!!![/QUO λυπαμαι για τον αερα...κι αυτος ο καιρος εχει λυσσαξει πια,τουλαχιστον ομως δεν πονας αυτο ειναι πολυ καλο!να σου πω ομως δεν εχεις κανει καμια απο τις αφιερωσεις σου κ περιμενουμε!απ'το πρωι την εχω βγαλει μ'ενα τοστ αστα Adnihoraki πειναωωωωωωωωωω

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε? έγω έλειπα είχα παει να φροντίσω λίγο τη μαμα μου γιατι αρρωστησε , ευτυχως ήταν μια ιωση και είναι καλυτερα τωρα. Με το που μπηκα σπιτι έβαλα σκούπα ,αφηστε τα , όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντικια!! χαχαχα!! αφηστε κοριτσια που έχω να σιδερώσω και να κρεμάσω τις κουρτινες , τις έραψα και μπολικες και δεν ξέρω πως θα τις φέρω σε λογαριασμο!!

κοριτσια πηγα κ τις πηρα πριν λιγο μονη μου γιατι ηθελε τα αποτελεσματα η κοπελα απο το ιατρειο του γιατρου η ca 125(για την ενδομητριωση)φυσιολογικη η προγεστερονη ομως 21 μερα του κυκλου πολυ χαμηλη 1,9 η κοπελα στο ιατρειο παραξενευτηκε κ μου ειπε οτι για την φαση του κυκλου που βρισκομαι ειναι πολυ χαμηλη εψαξα στο ιντερνετ κ ειδα οτι η χαμηλη προγεστερονη οφειλεται για καθεξην αποβολες αλλα ειναι αμφισβητουμενη η θεραπεια αν βοηθαει δηλαδη να παρω καποιο φαρμακο να ανεβει αλλοι γιατροι λενε ναι αλλοι οχι.ο γιατρος ηταν σε χειρουργειο(εκανε μια λαπαροσκοπησει κ δεν μπορεσε να μου μιλησει το απογευμα μου ειπε η γραμματεας του εγω ομως τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ασε που ξαναξεκινησα να ποναω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα κοριτσια τα αποτελεσματα το απογευμα εστειλα τον αντρουλη μου να τις παρει ειδε οτι ειχε κοσμο κ εφυγε να παει να ρεντησει πατατες γιατι παθαμε μεγαλη ζημια με τον αερα που ειχε!οι πονοι σταματησαν αν κ πηρα το γιατρο τηλ μου ειπε φυσιολογικο αλλα αν συνεχιζω να ποναω να παω απο κει να με δει!χθες το βραδι ο πονος που ειχα στις σαλπιγγες εγινε ενα μεγαλο μουδιασμα για κανα 2ωρο κ μετα σταματησε τι να πω !!!!![/QUO λυπαμαι για τον αερα...κι αυτος ο καιρος εχει λυσσαξει πια,τουλαχιστον ομως δεν πονας αυτο ειναι πολυ καλο!να σου πω ομως δεν εχεις κανει καμια απο τις αφιερωσεις σου κ περιμενουμε!απ'το πρωι την εχω βγαλει μ'ενα τοστ αστα Adnihoraki πειναωωωωωωωωωω

Εγώ Νικάκι τρωω πολλα γλυκα!! ημουν γλυκατζου αλλα τωρα το έχω παρακάνει! φαγητο οχι πολύ αλλα τα γλυκα τα καταβροχθίζω!!!

κοριτσια πηγα κ τις πηρα πριν λιγο μονη μου γιατι ηθελε τα αποτελεσματα η κοπελα απο το ιατρειο του γιατρου η ca 125(για την ενδομητριωση)φυσιολογικη η προγεστερονη ομως 21 μερα του κυκλου πολυ χαμηλη 1,9 η κοπελα στο ιατρειο παραξενευτηκε κ μου ειπε οτι για την φαση του κυκλου που βρισκομαι ειναι πολυ χαμηλη εψαξα στο ιντερνετ κ ειδα οτι η χαμηλη προγεστερονη οφειλεται για καθεξην αποβολες αλλα ειναι αμφισβητουμενη η θεραπεια αν βοηθαει δηλαδη να παρω καποιο φαρμακο να ανεβει αλλοι γιατροι λενε ναι αλλοι οχι.ο γιατρος ηταν σε χειρουργειο(εκανε μια λαπαροσκοπησει κ δεν μπορεσε να μου μιλησει το απογευμα μου ειπε η γραμματεας του εγω ομως τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ασε που ξαναξεκινησα να ποναω

adnihor μην αγχωνεσαι! είχες κι εσύ παλλίνδρομη προσφατα? δεν σε έχω παρακολουθήσει... τι σου συνεβη?

μια αυτοματη αποβολη τον αυγουστο κ μια παλινδρομη πριν 2 περιπου μηνες εχω αγχωθει πολυ μα τιποτα να μην λειτουργει σωστα σε μενα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...