Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

απο μενα για μενα:D:D:D:D

πω,πω,πω...μιαμ,μιαμ,ειμαι στην 25η μερα νηστειας και εχω αλλες τοσες,σας παρακαλω μην βαζετε τετοια βιντεακια ,ηταν ολα πεντανοστιμα,γυρονια :tongue:,γιουβαρλακια:tongue:,ολα ηταν ......πειναωωωωω!!!αλλα κιλο δεν χανω.:P:p,ξεκινησα και διαιτα μαζι με την νηστεια να δουμε θα το βαλω το παντελονι που αγορασα ,γιατι εχω και ενα αλλο χουι,τα παιρνω μικρα για να αδυνατισω και μενουν στην ντουλαπα.icon10.gif,αλλωστε μετα το πασχα αρχιζω τα κολαν ξερετε γιατι...icon12.gificon12.gif

ααα!!!τα νευρα μου δεν μπορω να το βαλω μονο του το τραγουδι

τι επαθες?πονας στην κοιλια,σωστα διαβασα,και τον μικροβιολογο τι τον θελεις?εγινε κατι αλλο?

ενημερωστε με , please!!!:confused::confused:

πω,πω,πω...μιαμ,μιαμ,ειμαι στην 25η μερα νηστειας και εχω αλλες τοσες,σας παρακαλω μην βαζετε τετοια βιντεακια ,ηταν ολα πεντανοστιμα,γυρονια :tongue:,γιουβαρλακια:tongue:,ολα ηταν ......πειναωωωωω!!!αλλα κιλο δεν χανω.:P:p,ξεκινησα και διαιτα μαζι με την νηστεια να δουμε θα το βαλω το παντελονι που αγορασα ,γιατι εχω και ενα αλλο χουι,τα παιρνω μικρα για να αδυνατισω και μενουν στην ντουλαπα.icon10.gif,αλλωστε μετα το πασχα αρχιζω τα κολαν ξερετε γιατι...icon12.gificon12.gif

καλημερα κοριτσακια μου...ιπποκαμπακι εννοειται πως ξερουμε γιατι!για το λογο αυτο ολες σιγα σιγα θα φοραμε κολαν...ισως ποδηλατικο γιατι θα πιασει καλοκαιρακι...αχ τελεια!με τα πιτογυρα υπαρχει θεμα μεγαλοοοο.....πως να τα κοψεις??μπραβο παντως που εσυ εχεις κρατηθει τοσες μερες εγω δεν αντεχω...οπως ειπα κ χθες τα γλυκα τα΄χω κοψει με τα υπολοιπα δυσκολευομαι......:oops:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα!!!!!!!!!

αντριανουλα κουκλα να πας στον γιατρο για να πονας τοσο νομιζω οτι πρεπει να πας συντομα!!!

εγω τελειωνω(η ακατανομαστη) επιτελους στα νορμαλ μου χρονικα δεδομενα!!

και η μικρη ειναι καλυτερα και επιτελους να παρουμε μια καλη σειρα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!

ANTE ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ.ΣΤΙΣ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!:rolleyes:

ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ:(

ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!:tongue:

καλημερα!!!!!!!!!

αντριανουλα κουκλα να πας στον γιατρο για να πονας τοσο νομιζω οτι πρεπει να πας συντομα!!!

καλη σου μερα,πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα κι ετσι να συνεχισουν,αντε αντε να ανεβαινουμε σιγα σιγα:)

1a0fd6e0b8.png

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΛΑΝ!!!!!:mrgreen:

ελα μωρε μην πεφτεις πρωτος μηνας προσπαθειων ειναι!!

διαβασα καπου οτι για να μεινει πιο ευκολα εγκυος μια γυναικα πρεπει να εχει σταθερο κυκλο 6 μηνες ξερει καμμια κατι ανάλογο???

διαβασα καπου οτι για να μεινει πιο ευκολα εγκυος μια γυναικα πρεπει να εχει σταθερο κυκλο 6 μηνες ξερει καμμια κατι ανάλογο???

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ!!!

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...