Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έχεις και την εμπειρία, έχεις και τον σύζυγο με την αχρείαστη ειδικότητα, δεν μπορώ παρά να σε πιστέψω!!!

.... Ας σηκώσω κι εγώ το χέρι για ορκωμοσία λοιπόν!!! Ορκίζομαι ότι θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και θα συνεχίσω τη διατροφή και τη γυμναστική χωρίς να ζυγίζομαι συνέχεια... :rolleyes:

Α, γεια σου!:D

(Το παντελόνι εγκυμοσύνης το φορούσα τρεις μήνες μετά)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

(Το παντελόνι εγκυμοσύνης το φορούσα τρεις μήνες μετά)

Αλήθεια; Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό!!!!

Κι είχες και πονάκια που και που και η περίοδός σου ήταν έντονη;

Εντάξει τότε.. Να ηρεμήσω στ αλήθεια!!!! :cool:

Εντάξει τότε.. Να ηρεμήσω στ αλήθεια!!!! :cool:[/κ ελεγες οτι κανεις διαιτα κ γυμαναστικη ενω στην πραγματικοτητα σαβουρωνες?ε τοτε υσηχασα χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Έχεις και την εμπειρία, έχεις και τον σύζυγο με την αχρείαστη ειδικότητα, δεν μπορώ παρά να σε πιστέψω!!!

.... Ας σηκώσω κι εγώ το χέρι για ορκωμοσία λοιπόν!!! Ορκίζομαι ότι θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και θα συνεχίσω τη διατροφή και τη γυμναστική χωρίς να ζυγίζομαι συνέχεια... :rolleyes:

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..... εμπρος λοιπον ας ορκιστουμε ολες μαζι οτι δε θα τρωμε βλακειες...........ουπς βλακεια ετοιμαζομαι να κανωωωωωωω

1a0fd6e0b8.png

Εντάξει τότε.. Να ηρεμήσω στ αλήθεια!!!! :cool:[/κ ελεγες οτι κανεις διαιτα κ γυμαναστικη ενω στην πραγματικοτητα σαβουρωνες?ε τοτε υσηχασα χαχαχαχ

κύριε Πρόεδρε, κύριοι δικασταί... διαμαρτύρομαι!!!!!!!!!! :mad:

Διαφημίσεις

για το μικροβιολογικο λεω τον γιατρο οτι ωρα θελω τον παιρνω ακομα κ οταν κανει σεξ χαχχαχαχα:tongue:

βρε τον ανθρωπο τι τον εχει βρει...ουτε στο σεξ δε μπορει να ησυχασει...

1a0fd6e0b8.png

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..... εμπρος λοιπον ας ορκιστουμε ολες μαζι οτι δε θα τρωμε βλακειες...........ουπς βλακεια ετοιμαζομαι να κανωωωωωωω

παχαίνουν και όταν τις κάνεις; Μανούλα μου!! Γι αυτό δεν αδυνατίζω... :rolleyes:

εγω παντος το ορκο μου τον τηρησα δεν εχω βαλει γλυκο στο στομα μου απο χθες μονο σαντουιτσακια κ μπριζολες!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω παντος το ορκο μου τον τηρησα δεν εχω βαλει γλυκο στο στομα μου απο χθες μονο σαντουιτσακια κ μπριζολες!!!!!

σου αφιερωνω το τραγουδι ''θα φαω τα σαντουιτσ ολου του κοσμου''το ξερεις??

1a0fd6e0b8.png

Με ρέγουλα τα σαντουιτσάκια......

Και οι μπριζόλες, να συνοδεύονται με σαλάτα όχι με πατάτες τηγανιτές... ούτε με ρύζια... Εντάξει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...