Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αν σας πω οτι τα θυμηθηκα 1.30 κ πηρα τηλ κ ειχε κλεισει θα το πιστεψετε!!τοσο βοδι η δικια σου!!!αυριο το πρωι τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τουντσ δεν τον πηρα τηλ.αν ειναι κ δω αιμα τοσο νωρις τοτε θα τον παρω.συνηθως μεγαλωνει τους πρωτους μηνες κ μετα ξανα σταθεροποιειται εμενα λετε να μικρυνει?καλα με λεω εγω καβουρα!!!!ολα αναποδα τα κανω

πες του ότι πονάς σα να περιμένεις και ρώτα τον αν είναι φυσιολογικό. Γιατί δεν τον παίρνεις; Μπορεί να σου πει κάτι που δεν ξέρεις και να ησυχάσεις. Μπορεί και να μη σου πει τίποτα.. Αλλά τι έχεις να χάσεις;

αν σας πω οτι τα θυμηθηκα 1.30 κ πηρα τηλ κ ειχε κλεισει θα το πιστεψετε!!τοσο βοδι η δικια σου!!!αυριο το πρωι τωρα

ΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Διαφημίσεις

ειναι παιδι μου μεχρι να καταλαβει ο οργανισμος τη νεα ταξη πραγματων...και τοτε θα γινει πανηγυρι...:o

Μακάρι! Γιατί τρώω σωστά και κάνω και γυμναστική. Αλλά ακόμα μόνο το παντελόνι εγκυμοσύνης μου μπαίνει. Στην κοιλιά είναι το πρόβλημα και στο στήθος. Είμαι σαν έγκυος ακόμα. :mad:

Δυο μήνες έχουν περάσει.. Τι στο καλό;

Ουπς! Πρέπει γρήγορα να βρω το θετικό της υπόθεσης...

Μμμμμμμ!!!!!

:?:???::?

μμμμμμμμ!!!!

:|:neutral::|

μμμμμμμ....

εεεεεεεε...

Μόλις επανέλθω, τα ρούχα μου θα τα νιώθω ως καινούρια! Τόσο καιρό που θα έχω να τα φορέσω :-)

ειμαι τελειως μα τελειως λεμε χαζη!!!!κ αυτοι ειναι αναγκη να κλεινουν απο τη 1 ,30 που ζουμε ?επειδη ειναι επαρχια δεν καταλαβα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ο σύζυγος είναι μικροβιολόγος να υποθέσω :rolleyes:

Όχι, άλλης ειδικότητας είναι, αχρείαστης...

κοπελιες τι κανετε?εγω κ σημερα ποναω πολυυυυ!!!!στις σαλπιγγες κ στην μεση,ο μικροτερος κυκλος που ειχα ποτε ηταν 28-29 μερες κ αυτο μετα απο διεγερση ωοθηκων που ειχαμε κανει ολες τις υπολοιπες απο 30 στην καλητερη περιπτωση μεχρι κ 37,νομιζω απο στιγμη σε στιγμη οτι θα αδιαθετησω!!!τι μπορει να ειναι?αφου εγκυμοσυνη δεν παιζει!!!μετα την αποξεση μου ηρθε μια φορα στις 35 μερες με παρα πολυ αιμα κ τωρα ειμαι στην 22 υπαρχει περιπτωση να αλλαξε κατι στον οργανισμο μου μετα την αποξεση?

Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα.Από την απόξεση και μετά ποτέ δεν είναι σταθερή η περίοδος μου...29, 26, 24 μέρες....

Νέα δεν έχω.. Τα ίδια.. Πρήξιμο κι άγιος ο Θεός. Πάνω που η ζυγαριά έδειξε 67,5, σήμερα πάλι 68,5.... Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αερόστατο.. σίγουρα! :rolleyes:

Μην σε παίρνει από κάτω, tounts. Το σώμα σου είναι πρησμένο ακόμη και οι ορμόνες δεν έχουν επανέλθει στο επίπεδο της μη- εγκύου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κινητό; Δεν έχει;

για το μικροβιολογικο λεω τον γιατρο οτι ωρα θελω τον παιρνω ακομα κ οταν κανει σεξ χαχχαχαχα:tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μην σε παίρνει από κάτω, tounts. Το σώμα σου είναι πρησμένο ακόμη και οι ορμόνες δεν έχουν επανέλθει στο επίπεδο της μη- εγκύου.

Έχεις και την εμπειρία, έχεις και τον σύζυγο με την αχρείαστη ειδικότητα, δεν μπορώ παρά να σε πιστέψω!!!

.... Ας σηκώσω κι εγώ το χέρι για ορκωμοσία λοιπόν!!! Ορκίζομαι ότι θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και θα συνεχίσω τη διατροφή και τη γυμναστική χωρίς να ζυγίζομαι συνέχεια... :rolleyes:

παντως αν εννοεις το μικροβιολογικο οχι κινητο δεν εχει πηρα τηλ στο σταθερο αλλα η κοπελα μου ειπε οτι τους πετυχα στην πορτα κ οτι ειχε φυγει κ ο μικροβιολογος (οπου θα τις πληρωνα κιολας)κ να παω το πρωι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοπελιες τι κανετε?εγω κ σημερα ποναω πολυυυυ!!!!στις σαλπιγγες κ στην μεση,ο μικροτερος κυκλος που ειχα ποτε ηταν 28-29 μερες κ αυτο μετα απο διεγερση ωοθηκων που ειχαμε κανει ολες τις υπολοιπες απο 30 στην καλητερη περιπτωση μεχρι κ 37,νομιζω απο στιγμη σε στιγμη οτι θα αδιαθετησω!!!τι μπορει να ειναι?αφου εγκυμοσυνη δεν παιζει!!!μετα την αποξεση μου ηρθε μια φορα στις 35 μερες με παρα πολυ αιμα κ τωρα ειμαι στην 22 υπαρχει περιπτωση να αλλαξε κατι στον οργανισμο μου μετα την αποξεση?

Γεια σας κορίτσια!!!!!!

Μετά την απόξεση μου ηρθε η περιοδος στισ33 μέρες μετα στις 26 και μετα μεγαλωσε στις 40 τωρα θα παει στις 30 μερες!!!΄Μετά την απόξεση χαλασε ο κύκλος μου τωρα αρχιζει και φτιαχνει!!! αλλα εγώ δεν πονούσα καθόλου καλό είναι να παρεις τηλ τον γιατρο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...