Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπράβο Μπουμπουλίνα μου!!:rolleyes: Έτσι σε θέλω δυναμική και αποφασιστική!! Αφού θέλουν πόλεμο.....θα τον έχουν! Έτσι κι αλλιώς εμείς θα νικήσουμε, σωστά???;)

ΣΩΣΤΑ!!!ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

η ψυχολόγος που πήγαινα, μου είχε πει ότι μόλις σκεφτώ κάτι αρνητικό, αμέσως να κάτσω να βρω το θετικό του. (Ισχυριζόταν ότι όλα τα πράγματα έχουν θετική πλευρά).

Είχε λοιπόν καύσωνα και το ραδιόφωνο έλεγε ότι το κλίμα της Ελλάδας τείνει να γίνει σαν της Αφρικής.. Το θετικό λοιπόν που βρήκα ήταν ότι θα γίνουμε όλες μαύρες καλλονές και οι άντρες θα έχουν αφρικανικά προσόντα.. :wink: - (Μα τι έχω πάθει με την Αφρική; )

Τέλος πάντων, το έκανα συνέχεια αυτό (να βρίσκω θετικά) και μου 'γινε συνήθεια! Με λίγη εξάσκηση, όλα γίνονται!!

ΑΡΧΙΖΩ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!:-D

κοπελιες τι κανετε?εγω κ σημερα ποναω πολυυυυ!!!!στις σαλπιγγες κ στην μεση,ο μικροτερος κυκλος που ειχα ποτε ηταν 28-29 μερες κ αυτο μετα απο διεγερση ωοθηκων που ειχαμε κανει ολες τις υπολοιπες απο 30 στην καλητερη περιπτωση μεχρι κ 37,νομιζω απο στιγμη σε στιγμη οτι θα αδιαθετησω!!!τι μπορει να ειναι?αφου εγκυμοσυνη δεν παιζει!!!μετα την αποξεση μου ηρθε μια φορα στις 35 μερες με παρα πολυ αιμα κ τωρα ειμαι στην 22 υπαρχει περιπτωση να αλλαξε κατι στον οργανισμο μου μετα την αποξεση?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αφεντικοοοοοοοοοοοοο! Οι δυο μας μείναμε..:rolleyes: Τι νέα???

Νέα δεν έχω.. Τα ίδια.. Πρήξιμο κι άγιος ο Θεός. Πάνω που η ζυγαριά έδειξε 67,5, σήμερα πάλι 68,5.... Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αερόστατο.. σίγουρα! :rolleyes:

κοπελιες τι κανετε?εγω κ σημερα ποναω πολυυυυ!!!!στις σαλπιγγες κ στην μεση,ο μικροτερος κυκλος που ειχα ποτε ηταν 28-29 μερες κ αυτο μετα απο διεγερση ωοθηκων που ειχαμε κανει ολες τις υπολοιπες απο 30 στην καλητερη περιπτωση μεχρι κ 37,νομιζω απο στιγμη σε στιγμη οτι θα αδιαθετησω!!!τι μπορει να ειναι?αφου εγκυμοσυνη δεν παιζει!!!μετα την αποξεση μου ηρθε μια φορα στις 35 μερες με παρα πολυ αιμα κ τωρα ειμαι στην 22 υπαρχει περιπτωση να αλλαξε κατι στον οργανισμο μου μετα την αποξεση?

Ο γιατρός τι λέει;

Μήπως κρύωσες;

Τι να πω;

Νέα δεν έχω.. Τα ίδια.. Πρήξιμο κι άγιος ο Θεός. Πάνω που η ζυγαριά έδειξε 67,5, σήμερα πάλι 68,5.... Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αερόστατο.. σίγουρα! :rolleyes:

Υπομονή καλό μου:rolleyes: Πρέπει να ξεμπλοκάρει ο οργανισμός σου και να γίνει η αρχή. Μετά θα χάνεις ένα κάθε μέρα;). Διώξε όμως τον κύριο άγχος και μην είσαι όλη μέρα πάνω στη ζυγαριά!!!:rolleyes:

IchNp3.png

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ!!!!:-DΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Κ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!! ετσι ειναι mama..δεν ειμαστε για εξοδα τωρα!μετα το συμβαν εκανα απιστευτα ψωνια για να ξαχαστω...και τωρα σιγα σιγα τα κοβω γιατι παει ο προυπολογισμος του σπιτιου μας θα τιναχτει στον αερααααααααα!δεν ξερω τι να κανω κιολας αυριο...μαλλον λεω να απεργησω τελικα...οχι οτι θα αλλαξει και τιποτα αλλα λεμε τωρα ετσι για αντιδραση...:mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Ναι υπάρχει περίπτωση να άλλαξε ο κύκλος σου.:confused: Αλλά κι αυτό να μην είναι χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να ξαναφτιάξει. Εμένα πριν ήταν 28 ημερών. Ο 1ος μετά την απόξεση 34, ο 2ος 30, ο 3ος 25! Οι δυο τελευταίοι ήταν 27. Ευελπιστώ ότι επιτέλους σταθεροποιείται!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Υπομονή καλό μου:rolleyes: Πρέπει να ξεμπλοκάρει ο οργανισμός σου και να γίνει η αρχή. Μετά θα χάνεις ένα κάθε μέρα;). Διώξε όμως τον κύριο άγχος και μην είσαι όλη μέρα πάνω στη ζυγαριά!!!:rolleyes:

φαντάζεσαι; Ένα την ημέρα.... Σε 12 μέρες ξεμπερδέψαμε!! :D

Αυτό είναι παράδειγμα πρωτοφανούς θετικής σκέψης!!! Εύγε patousitsas!!! :-D

η ψυχολόγος που πήγαινα, μου είχε πει ότι μόλις σκεφτώ κάτι αρνητικό, αμέσως να κάτσω να βρω το θετικό του. (Ισχυριζόταν ότι όλα τα πράγματα έχουν θετική πλευρά).

Είχε λοιπόν καύσωνα και το ραδιόφωνο έλεγε ότι το κλίμα της Ελλάδας τείνει να γίνει σαν της Αφρικής.. Το θετικό λοιπόν που βρήκα ήταν ότι θα γίνουμε όλες μαύρες καλλονές και οι άντρες θα έχουν αφρικανικά προσόντα.. :wink: - (Μα τι έχω πάθει με την Αφρική; )

Τέλος πάντων, το έκανα συνέχεια αυτό (να βρίσκω θετικά) και μου 'γινε συνήθεια! Με λίγη εξάσκηση, όλα γίνονται!!

μ'αρεσει πολυ αυτο που λες...στο κατω κατω ενα σωρο θετικα εχει η ζωη μας γιατι να μην πιαστουμε απο αυτα...ετσι θετικη σκεψη και παλι θετικη σκεψη!χαμογελο και παλι χαμογελο!ετσι κι αλλιως νομιζω οτι μας παει πιο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..........................:):)

1a0fd6e0b8.png

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ.

ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

τουντσ δεν τον πηρα τηλ.αν ειναι κ δω αιμα τοσο νωρις τοτε θα τον παρω.συνηθως μεγαλωνει τους πρωτους μηνες κ μετα ξανα σταθεροποιειται εμενα λετε να μικρυνει?καλα με λεω εγω καβουρα!!!!ολα αναποδα τα κανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

φαντάζεσαι; Ένα την ημέρα.... Σε 12 μέρες ξεμπερδέψαμε!! :D

Αυτό είναι παράδειγμα πρωτοφανούς θετικής σκέψης!!! Εύγε patousitsas!!! :-D

ειναι παιδι μου μεχρι να καταλαβει ο οργανισμος τη νεα ταξη πραγματων...και τοτε θα γινει πανηγυρι...:o

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...