Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ???:confused:ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!

ΟΥΦ !!!!Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ 2!!!!!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ.....ΑΜΑ ΠΙΑ:evil:

Γιατί καλή μου να σου θυμίζουν αυτό που έχασες και όχι αυτό που θα έρθει?;) Δε θα ήταν καλύτερα έτσι?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί καλή μου να σου θυμίζουν αυτό που έχασες και όχι αυτό που θα έρθει?;) Δε θα ήταν καλύτερα έτσι?

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ PATOUSITSA MOY!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!!ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!:tongue:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ PATOUSITSA MOY!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!!ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!:tongue:

Μπράβο Μπουμπουλίνα μου!!:rolleyes: Έτσι σε θέλω δυναμική και αποφασιστική!! Αφού θέλουν πόλεμο.....θα τον έχουν! Έτσι κι αλλιώς εμείς θα νικήσουμε, σωστά???;)

IchNp3.png

Μπράβο Μπουμπουλίνα μου!!:rolleyes: Έτσι σε θέλω δυναμική και αποφασιστική!! Αφού θέλουν πόλεμο.....θα τον έχουν! Έτσι κι αλλιώς εμείς θα νικήσουμε, σωστά???;)

χασαμε την μαχη ΟΧΙ τον πολεμο εε!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

πως ειστε σημερα?

εγω εχω πηξει στο γραφειο μιλαμε για ΤΡΕΛΑ!!

η ψυχολόγος που πήγαινα, μου είχε πει ότι μόλις σκεφτώ κάτι αρνητικό, αμέσως να κάτσω να βρω το θετικό του. (Ισχυριζόταν ότι όλα τα πράγματα έχουν θετική πλευρά).

Είχε λοιπόν καύσωνα και το ραδιόφωνο έλεγε ότι το κλίμα της Ελλάδας τείνει να γίνει σαν της Αφρικής.. Το θετικό λοιπόν που βρήκα ήταν ότι θα γίνουμε όλες μαύρες καλλονές και οι άντρες θα έχουν αφρικανικά προσόντα.. :wink: - (Μα τι έχω πάθει με την Αφρική; )

Τέλος πάντων, το έκανα συνέχεια αυτό (να βρίσκω θετικά) και μου 'γινε συνήθεια! Με λίγη εξάσκηση, όλα γίνονται!!

η ψυχολόγος που πήγαινα, μου είχε πει ότι μόλις σκεφτώ κάτι αρνητικό, αμέσως να κάτσω να βρω το θετικό του. (Ισχυριζόταν ότι όλα τα πράγματα έχουν θετική πλευρά).

Είχε λοιπόν καύσωνα και το ραδιόφωνο έλεγε ότι το κλίμα της Ελλάδας τείνει να γίνει σαν της Αφρικής.. Το θετικό λοιπόν που βρήκα ήταν ότι θα γίνουμε όλες μαύρες καλλονές και οι άντρες θα έχουν αφρικανικά προσόντα.. :wink: - (Μα τι έχω πάθει με την Αφρική; )

Τέλος πάντων, το έκανα συνέχεια αυτό (να βρίσκω θετικά) και μου 'γινε συνήθεια! Με λίγη εξάσκηση, όλα γίνονται!!

Εσυ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!

και νομιζω οτι πρεπει να κανεις κανα ταξιδακι στην Αφρικη!!!

Διαφημίσεις

Εσυ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!

και νομιζω οτι πρεπει να κανεις κανα ταξιδακι στην Αφρικη!!!

Έχω πάει παλιότερα Τυνησία...

αλλά δεν το ευχαριστήθκα όσο χθες στην Ταγκανίκα.. Γιατί χθες πήγα με τη φαντασία μου κι έκανα ό,τι ήθελα!!! :rolleyes:

Ούγκα ούγκα!!!!!!

Έχω πάει παλιότερα Τυνησία...

αλλά δεν το ευχαριστήθκα όσο χθες στην Ταγκανίκα.. Γιατί χθες πήγα με τη φαντασία μου κι έκανα ό,τι ήθελα!!! :rolleyes:

Ούγκα ούγκα!!!!!!

ωπ με βαζεις σε σκέψεις!!!χαχαχα!!!!!!!!!

κοριτσια σας αφηνω παλι εχω δουλειες με φουντες!!!!!!!

φιλακια ομορφες!!!

στην αφρικη θα παω με τους μασαι,που ελληνικα κανεις τους δεν μιλαει να συμφωνουν την ωρα που θα λεω πως αν θα σε σκοτωσω δεν θα φταιωωωωω,τουρουρουτουρου.icon10.gificon10.gificon10.gif.αφιερωμενο στην αφρικανα μας.

στην αφρικη θα παω με τους μασαι,που ελληνικα κανεις τους δεν μιλαει να συμφωνουν την ωρα που θα λεω πως αν θα σε σκοτωσω δεν θα φταιωωωωω,τουρουρουτουρου.icon10.gificon10.gificon10.gif.αφιερωμενο στην αφρικανα μας.

μου ρθε έμπνευση!

Ούγκα ούγκα ούγκα

για σένα Αφρικάνα

θ'αφήσω τη στρούγκα! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...