Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

giasemi μου πηγα στο γιατρο πριν απο 1βδομαδα κ μου ειπε πως ηταν τυχαιο το γεγονος,δεν χρειαζεται να το ψαξουμε παραπανω.Μας ειπε οτι ειμαστε μεσα στο 15 τις εκατο των χρωμοσωμικων ανωμαλιων κ πως ειμαστε τυχεροι που συνεβη κατ'αυτο τον τροπο...!σε 3μηνες μπορουμε να αρχισουμε προσπαθειες και μπορω να παιρνω felicine καθημερινα.Προβληματιζομαι για το αν θα επρεπε να κανω αιματολογικες εξετασεις αλλα φοβαμαι μηπως δεν εχει νοημα απ'τη στιγμη που ο γιατρος ειναι τοσο αντιθετος.Λεω απλως να χαλαρωσω κ να περιμενω!εσυ τι λες??

Να χαλαρώσεις και να περιμένεις λέω κι εγώ.. Να χαλαρώσεις όμως.. όχι να ξεσπάς στο πλυντήριο.... ;)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΙΑ Κ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!:(

Να σου πω.. Προσπάθησε να φτάσεις τα αυτιά σου με το στόμα... έτσι μπράβο! Αυτό λέγεται χαμόγελο!!! Μείνε εκεί τώρα!!! :mrgreen:

Ωραία!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να χαλαρώσεις και να περιμένεις λέω κι εγώ.. Να χαλαρώσεις όμως.. όχι να ξεσπάς στο πλυντήριο.... ;)

καλημερα κι απο μενα...κοιταξε tounts η σχεση με το πλυντηριο οπως κ η σχεση με τις αλλες συσκευευες ειναι σχεσεις ζωης οπως θα'χεις καταλαβει!!!!!!! οποτε σ'αυτες ξεσπαω χαχαχαχα που δεν μπορουν να παραπονεθουν κ πολυ(βεβαια το πλυντηριο ειναι μια εξαιρεση αφου εκανε τα παραπονα της σε σενα)αλλα που θα παει θα στρωσει κι αυτοοοο!!!!!οσο για τους αφρικανους που λες θα σε χαλαγε??ασε που θα τραγουδαγαμε κ το ''Αφρικανε,Αφρικανε''και θα πεθαιναμε στα γελια........οσο για το χαμογελο....το δουλευω,το δουλευω....:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κι απο μενα...κοιταξε tounts η σχεση με το πλυντηριο οπως κ η σχεση με τις αλλες συσκευευες ειναι σχεσεις ζωης οπως θα'χεις καταλαβει!!!!!!! οποτε σ'αυτες ξεσπαω χαχαχαχα που δεν μπορουν να παραπονεθουν κ πολυ(βεβαια το πλυντηριο ειναι μια εξαιρεση αφου εκανε τα παραπονα της σε σενα)αλλα που θα παει θα στρωσει κι αυτοοοο!!!!!οσο για τους αφρικανους που λες θα σε χαλαγε??ασε που θα τραγουδαγαμε κ το ''Αφρικανε,Αφρικανε''και θα πεθαιναμε στα γελια........οσο για το χαμογελο....το δουλευω,το δουλευω....:mrgreen:

Το καλοκαίρι που λες, είχα πρόβλημα με τον χρόνο μου. Ήθελα να τα έχω όλα στην εντέλεια και είχα αγχωθεί! Δεν προλάβαινα.. Οπότε τι νομίζεις ότι έκανε το σύμπαν; Μου χάλασε και το πλυντήριο και το σίδερο. Μέχρι να αγοράσω καινούρια, είχα βάλει μυαλό!!!! ;)

Διαφημίσεις

καλημερα patousitsas κι απο μενα,καλα εισαι??tountsδεν εχεις καταλαβει....αυτο προσπαθω να κανω να τις διαλυσω αλλα αυτες βρε παιδι μου τιποτα...εκει ακομα δουλευουν..:P

1a0fd6e0b8.png

καλημερα patousitsas κι απο μενα,καλα εισαι??tountsδεν εχεις καταλαβει....αυτο προσπαθω να κανω να τις διαλυσω αλλα αυτες βρε παιδι μου τιποτα...εκει ακομα δουλευουν..:P

τι να σου κάνω; Πήγες και πήρες διαστημικές! Μιλάνε, τραγουδάνε, τηλεφωνούν, σκούζουν... Χάθηκαν οι απλές συσκευούλες του Θεού; :D Όλα από το σύμπαν τα περιμένεις κι εσύ; Τσ τσ τσ τσ τς...

τι να σου κάνω; Πήγες και πήρες διαστημικές! Μιλάνε, τραγουδάνε, τηλεφωνούν, σκούζουν... Χάθηκαν οι απλές συσκευούλες του Θεού; :D Όλα από το σύμπαν τα περιμένεις κι εσύ; Τσ τσ τσ τσ τς...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......ειπα για καλυτερα και τελικαααααααα....αστα να πανε!βλεπω να μου βγαζουν το λαδι πριν τους το βγαλω εγω........:confused:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...