Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νικακι στο γιατρο σου πηγες? δεν ειδα να έγραψες κατι. θα κάνεις κάποιες εξετάσεις , εγω ακόμη δεν ξέρω θα περιμένω να αδιαθετήσω και μετά

giasemi μου πηγα στο γιατρο πριν απο 1βδομαδα κ μου ειπε πως ηταν τυχαιο το γεγονος,δεν χρειαζεται να το ψαξουμε παραπανω.Μας ειπε οτι ειμαστε μεσα στο 15 τις εκατο των χρωμοσωμικων ανωμαλιων κ πως ειμαστε τυχεροι που συνεβη κατ'αυτο τον τροπο...!σε 3μηνες μπορουμε να αρχισουμε προσπαθειες και μπορω να παιρνω felicine καθημερινα.Προβληματιζομαι για το αν θα επρεπε να κανω αιματολογικες εξετασεις αλλα φοβαμαι μηπως δεν εχει νοημα απ'τη στιγμη που ο γιατρος ειναι τοσο αντιθετος.Λεω απλως να χαλαρωσω κ να περιμενω!εσυ τι λες??

1a0fd6e0b8.png

giasemi μου πηγα στο γιατρο πριν απο 1βδομαδα κ μου ειπε πως ηταν τυχαιο το γεγονος,δεν χρειαζεται να το ψαξουμε παραπανω.Μας ειπε οτι ειμαστε μεσα στο 15 τις εκατο των χρωμοσωμικων ανωμαλιων κ πως ειμαστε τυχεροι που συνεβη κατ'αυτο τον τροπο...!σε 3μηνες μπορουμε να αρχισουμε προσπαθειες και μπορω να παιρνω felicine καθημερινα.Προβληματιζομαι για το αν θα επρεπε να κανω αιματολογικες εξετασεις αλλα φοβαμαι μηπως δεν εχει νοημα απ'τη στιγμη που ο γιατρος ειναι τοσο αντιθετος.Λεω απλως να χαλαρωσω κ να περιμενω!εσυ τι λες??

Νικάκι μου τι σημαινει το 15% των χρωματοσωμικών ανωμαλιών? δεν το καταλαβα! εξηγησε μου

επισης θα σου ελεγα να το ψαξεις λιγο ακομα και να μην το αφησεις στη τυχη ,αν θελεις θα σου πω κι εγω τι μου είπε η γιατρος οταν θα παω, φανταζομαι οτι το πολυ σε εικοσι μερες θα παω γιατι περασα τα της αποξεσης , καθαρισα και σε λιγο θα αδιαθετησω , μολις καθαρλισω και απο τη περιοδο θα πω να την επισκεφθω

Διαφημίσεις

...ειναι το ποσοστο χρωμοσωμικων ανωμαλιων στις εγκυμοσυνες.Ααα ναι μας ειπε κ οτι στις ιστολογικες δεν βρεθηκε κατι!

οι ιστολογικες δεν εδειξαν ,εντάξει κατανοητό αλλα αυτο το 15% απο που το συμπέρανε??

και κατι ακομα εσυ φανταζομαι δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα, οι εξετασεις σου ηταν καλες υποθέτω, ποσο χρονων εισαι αν δεν ειμαι αδιακριτη? ξερεις οτι μετα απο μια βδομάδα απο σένα μου συνεβη κι εμενα το ίδιο?? ηταν η πρωτη σου εγκυμοσυνη φανταζομαι, σε ρωταω γιατι θα ήθελα να καταλαβω καποια πράγματα , προς Θεού δεν θελω να σε αγχωσω...

Επεξεργάστηκαν by giasemi

επισης θα σου ελεγα να το ψαξεις λιγο ακομα και να μην το αφησεις στη τυχη ,αν θελεις θα σου πω κι εγω τι μου είπε η γιατρος οταν θα παω, φανταζομαι οτι το πολυ σε εικοσι μερες θα παω γιατι περασα τα της αποξεσης , καθαρισα και σε λιγο θα αδιαθετησω , μολις καθαρλισω και απο τη περιοδο θα πω να την επισκεφθω

μη με μπριζωνεις γιατι δεν θελω και πολυ...θα μπορουσα να κανω το πακετο αυτο με τις αιματολογικες που κανουν μετα απο αποβολες σ'ενα εργαστηριο...:confused:

1a0fd6e0b8.png

οι ιστολογικες δεν εδειξαν ,εντάξει κατανοητό αλλα αυτο το 15% απο που το αυμπέρανε??

υποτιθεται οτι σε ολες τις εγκυμοσυνες υπαρχει ενα 15 % ποσοστο να σου τυχει!

τι να πω οτι μου ειπε σου μεταφερω.

1a0fd6e0b8.png

οι ιστολογικες δεν εδειξαν ,εντάξει κατανοητό αλλα αυτο το 15% απο που το συμπέρανε??

και κατι ακομα εσυ φανταζομαι δεν εχεις καποιο αλλο προβλημα, οι εξετασεις σου ηταν καλες υποθέτω, ποσο χρονων εισαι αν δεν ειμαι αδιακριτη? ξερεις οτι μετα απο μια βδομάδα απο σένα μου συνεβη κι εμενα το ίδιο?? ηταν η πρωτη σου εγκυμοσυνη φανταζομαι, σε ρωταω γιατι θα ήθελα να καταλαβω καποια πράγματα , προς Θεού δεν θελω να σε αγχωσω...

απλα θελω να καταλαβω αν συγκλινουμε γιατι απο οτι υποψιαζομαι οι περιπτωσεις μας ταιριαζουν αρκετα

Διαφημίσεις

μη με μπριζωνεις γιατι δεν θελω και πολυ...θα μπορουσα να κανω το πακετο αυτο με τις αιματολογικες που κανουν μετα απο αποβολες σ'ενα εργαστηριο...:confused:

οχι καλε προς θεού δεν θέλω να σε μπριζώσω , αφου σου είπε ο γιατρος σου ετσι και εφοσον σε παρακολουθει κατι θα ξέρει. χαλάρωσε! απλά σε μένα είπε και για την εξέταση για θρομβοφιλία κι εγω ακομα δεν ξέρω αν θα την κάνω και τι θα κάνω γενικά! μην αγχωνεσαι ,απλα συζηταω και κανουμε ανταλλαγη αποψεων. Δεν ήθελα να σεφερω σε δυσκολη θέση .. sorry!

Vasdelaki, το έχω πάθει κι εγώ. Πήγα να δώσω αίμα, μου βρίσκουν αιματοκρίτη 43,5, με ξαπλάρουν στην πολυθρόνα, μου βάζουν τη βελόνα, τζίφος! Οι φλέβες μου δεν δίνουν αίμα. Είναι πολύ λεπτές και κινούμενες.

Προσπάθησαν ξανά και ξανά, μου στρίβανε τη βελόνα, μου δοκίμασαν άλλη φλέβα, αλλά τίποτε.

Ξαναπάω κι άλλη φορά. Αιματοκρίτης 42, με ετοιμάζουν, οι φλέβες πάλι δεν δίνανε αίμα.

Ακόμη και σε μια απλή εξέταση αίματος, κάποιες αιμολήπτριες δυσκολεύονται να μου πάρουν αίμα. Θυμάμαι μια φορά στη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που πήγα για μια εξέταση, ένας νεαρός με πιλάτευε πόση ώρα και δεν τα κατάφερνε. Εν τω μεταξύ ο φουκαράς μόλις είχε προσληφθεί και φοβόταν. Εγώ του έδινα θάρρος, του έλεγα ότι δεν πονάω, αυτός μου έλεγε "μη φοβάστε" και του λέω "εσύ μη φοβάσαι, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν φοβάμαι". Τελικά, τον είδε μια άλλη που δεν τα κατάφερνε και ήρθε αυτή. Αυτός είχε ξανακάνει πολλές αιμοληψίες αλλά εγώ έχω τις περίεργες φλέβες και δεν μπορούσε.

Αν η άνοδος του αιματοκρίτη προέρχεται από το φιλισίν, αυτό είναι καλό.

Γιατί κι εμένα τα τελευταία 2 χρόνια ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει στο 39. Έχω μια βδομάδα που το ξεκίνησα κι εγώ. Χθες ξέχασα να πάρω.

Να θυμηθώ το απόγευμα να πάρω από το φαρμακείο, γιατί μου τελειώνει.

Άστα Ιόλη....πίκρα και με τις φλέβες...

Μέχρι και ο σύζυγος, όταν μου έπαιρνε αίμα, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μπορεί και να με τρυπούσε 2-3 φορές...είχε και το άγχος του ο καημένος με τις λεπτές μου φλέβες(συν του ότι σε συγγενικό πρόσωπο δεν λειτουργείς....).:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

δεν με εφερες καθολου σε δυσκολη θεση,ισα ισα μ'αρεσει να τα συζηταω με ανθρωπους που καταλαβαινουν οπως εσυ...!το εχω συμπερανει απο αυτα που γραφεις οτι οι παλινδρ. ηταν κοντα χρονικα...εμενα εγινε στις 13 Φλεβαρη!ειμαι 32 χρονων εσυ??

1a0fd6e0b8.png

τουντσακι μου...το καλοκαιρακι θα'χουμε χασει και τα κιλα,θα'χουμε ετοιμασει τη φωλιτσα,θα'μαστε κ πιο χαλαρες...ελπιζω...και ολα καλα!:) Εχεις χασει τιποτα?πως τα πας...?

είμαι 67,5 (δηλαδή έχασα 1μιση κιλό!!) Θέλω να χάσω άλλα 12,5 :(

Άστα Ιόλη....πίκρα και με τις φλέβες...

Μέχρι και ο σύζυγος, όταν μου έπαιρνε αίμα, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μπορεί και να με τρυπούσε 2-3 φορές...είχε και το άγχος του ο καημένος με τις λεπτές μου φλέβες(συν του ότι σε συγγενικό πρόσωπο δεν λειτουργείς....).:rolleyes:

Ο σύζυγος είναι μικροβιολόγος να υποθέσω :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...