Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αναλογα με το ποσο εισαι?:tongue::tongue:,και το υψος και εγω 62 κιλα αλλα δεν νιωθω και φαλαινα,φαλαινακι:P.5 κιλα αμα χασεις θα εισαι κουκλιιιicon12.gif.ζητω οι μαρουλασαλατες .

δυστηχως 1.60 αλλα εχω περιφερια

κ γω πιστευω αν χασω 5 κιλακια θα ειμαι ενταξη πριν μεινω εγκυος για δευτερη φορα πριν 3 μηνες ειχα καταφερει να φτασω τα 60 μετα εφτασα στα 64 κ μετα την αποξεση 62 κ εχω κολλησει οχι οτι δεν τρωω αλλα τα χανω δυσκολα λογο υποθυρεοδισμου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Adnihor σιγα σιγα νομιζω θα φυγουν τα κιλα...κι εγω εχω κολλησει αλλα δε νομιζω να χασω αλλα αν δεν εμφανιστει η περιοδος...οσο για την απεξαρτηση κι εγω μαζι σου ειμαι....στο τσακ διαρκως για αλλαγη διαθεσης,που θα παει θα πια:mrgreen:σω την καλη διαθεση απ'το μαλλι κ δεν θα την αφηνωωωωωωωωωωωωωωω......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι αγχωνεσαι περισσοτερο γιατι σκεφτεσαι αφου εκανα γιατι δεν μπορω τωρα μηπως εχω κατι??!!!

βεβαια υπαρχει το ατου οτι εχει ηδη ενα και νιωθεις την αγαπη αυτη και την τρυφεροτητα!!

για αυτο και λεω οτι προτεραιοτητα εχουν αυτοι που δεν εχουν παιδια και μετα εμεις!

αλίμονο. Δεν υπάρχει προτεραιτότητα σε αυτά τα πράγματα.. Αν ήταν έτσι, οι πλούσιοι δεν θα ήταν πλούσιοι .. θα περιμέναν πρώτα να πλουτίσουν οι φτωχοί.. :D

Τελικά όπως μας βολεύει σκεφτόμαστε. Κι αν θέλουμε να πέσουμε, θα βρούμε τρόπο ο κόσμος να χαλάσει. Εγώ αυτό κατάλαβα.. .. :|

γεια σου τουντσακι μου τι κανεις??λοιπον πριν απο κανενα τριμηνο εκανα σαλπιγγογραφια κι ενω ημουν πανικοβλημενη απο φιλες που μου ελεγαν οτι ποναει τελικα ηταν πιο απλη κι απ'το τεστ παπ το πιστευεις??ενιωσα μονο πονους περιοδου και τελικα πιο πολυ το αγχος απο την ταλαιπωρια...ασε που μετα απο 1μηνα εμεινα εγκυος..λενε οτι βοηθαει στη συλληψη!:):)

Μακάρι να μην πονέσει. Θα ευχαριστηθώ και τη μπριζόλα μου( Έχω παραγγείλει στη μαμά μου μπριζόλες για μετά την εξέταση για να έχω κάτι να σκέφτομαι την ώρα του πόνου.. :-D)

Να μείνω έγκυος τόσο σύντομα πάντως δεν παίζει.. Θα ξεκινήσω το καλοκαίρι να έχω χάσει τα κιλά πρώτα..

Γεια σας κορίτσια...

Μόλις γύρισα από εθελοντική αιμοδοσία, άπραγη.

Είχα μια χαρά να δώσω αίμα(είμαι εθελόντρια αιμοδότρια εδώ και χρόνια), μου πήραν τον αιματοκρίτη, βγήκε 43(Πρώτη φορά τόσο πολυ!), όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ και πάνω που με ρωτάει η γιατρός αν έχω κάνει καμιά επέμβαση το τελευταίο 6μηνο, της λέω για την θεραπευτική απόξεση και....έφαγα πόρτα.:(

Πρέπει λέει να περάσει 6μηνο και μετά να δώσω....Απογοητεύθηκα, να πάρει ευχή.

Παρεμπιπτόντως μου κάνει εντύπωση που ο αιματοκρίτης βγήκε τόσο μεγάλος...μια ζωή είχα 36-37. Μήπως παίζει ρόλο το ότι παίρνω felicine; Ξέρει καμία αν ανεβάζει τον αιματοκρίτη; Γιατί έχω να φάω και κρέας περίπου 1 μήνα.....

Αν ανεβάζει το felicine, να παίρνω κι εγώ που έχω 33..

Εμένα ποτέ δεν με έχουν αφήσει να δώσω αίμα. Ούτε για τον πατέρα μου δεν έδωσα.. και αναγκάστηκα να παρακαλάω φίλους και γνωστούς.. :(

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Μόλις γύρισα από εθελοντική αιμοδοσία, άπραγη.

Είχα μια χαρά να δώσω αίμα(είμαι εθελόντρια αιμοδότρια εδώ και χρόνια), μου πήραν τον αιματοκρίτη, βγήκε 43(Πρώτη φορά τόσο πολυ!), όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ και πάνω που με ρωτάει η γιατρός αν έχω κάνει καμιά επέμβαση το τελευταίο 6μηνο, της λέω για την θεραπευτική απόξεση και....έφαγα πόρτα.:(

Πρέπει λέει να περάσει 6μηνο και μετά να δώσω....Απογοητεύθηκα, να πάρει ευχή.

Παρεμπιπτόντως μου κάνει εντύπωση που ο αιματοκρίτης βγήκε τόσο μεγάλος...μια ζωή είχα 36-37. Μήπως παίζει ρόλο το ότι παίρνω felicine; Ξέρει καμία αν ανεβάζει τον αιματοκρίτη; Γιατί έχω να φάω και κρέας περίπου 1 μήνα.....

Vasdelaki, το έχω πάθει κι εγώ. Πήγα να δώσω αίμα, μου βρίσκουν αιματοκρίτη 43,5, με ξαπλάρουν στην πολυθρόνα, μου βάζουν τη βελόνα, τζίφος! Οι φλέβες μου δεν δίνουν αίμα. Είναι πολύ λεπτές και κινούμενες.

Προσπάθησαν ξανά και ξανά, μου στρίβανε τη βελόνα, μου δοκίμασαν άλλη φλέβα, αλλά τίποτε.

Ξαναπάω κι άλλη φορά. Αιματοκρίτης 42, με ετοιμάζουν, οι φλέβες πάλι δεν δίνανε αίμα.

Ακόμη και σε μια απλή εξέταση αίματος, κάποιες αιμολήπτριες δυσκολεύονται να μου πάρουν αίμα. Θυμάμαι μια φορά στη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που πήγα για μια εξέταση, ένας νεαρός με πιλάτευε πόση ώρα και δεν τα κατάφερνε. Εν τω μεταξύ ο φουκαράς μόλις είχε προσληφθεί και φοβόταν. Εγώ του έδινα θάρρος, του έλεγα ότι δεν πονάω, αυτός μου έλεγε "μη φοβάστε" και του λέω "εσύ μη φοβάσαι, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν φοβάμαι". Τελικά, τον είδε μια άλλη που δεν τα κατάφερνε και ήρθε αυτή. Αυτός είχε ξανακάνει πολλές αιμοληψίες αλλά εγώ έχω τις περίεργες φλέβες και δεν μπορούσε.

Αν η άνοδος του αιματοκρίτη προέρχεται από το φιλισίν, αυτό είναι καλό.

Γιατί κι εμένα τα τελευταία 2 χρόνια ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει στο 39. Έχω μια βδομάδα που το ξεκίνησα κι εγώ. Χθες ξέχασα να πάρω.

Να θυμηθώ το απόγευμα να πάρω από το φαρμακείο, γιατί μου τελειώνει.

Μακάρι να μην πονέσει. Θα ευχαριστηθώ και τη μπριζόλα μου( Έχω παραγγείλει στη μαμά μου μπριζόλες για μετά την εξέταση για να έχω κάτι να σκέφτομαι την ώρα του πόνου.. :-D)

Να μείνω έγκυος τόσο σύντομα πάντως δεν παίζει.. Θα ξεκινήσω το καλοκαίρι να έχω χάσει τα κιλά πρώτα..

τουντσακι μου...το καλοκαιρακι θα'χουμε χασει και τα κιλα,θα'χουμε ετοιμασει τη φωλιτσα,θα'μαστε κ πιο χαλαρες...ελπιζω...και ολα καλα!:) Εχεις χασει τιποτα?πως τα πας...?

Επεξεργάστηκαν by ΝΙΚΑΚΙ #

1a0fd6e0b8.png

γεια σου Νικάκι!! χαλια ο καιρος ε? τι κανεις? εγω εδω στο σπιτι ,πινω καφεδακι , εβαλα και πλυντηριο και θα τα απλώσω μεσα γιατι εξω δεν λεει , ερχεται και το Πάσχα αλλα πολυ νωρις , ουτε οι πασχαλιες δεν θα ανθισουν!!!

τουντσακι μου...το καλοκαιρακι θα'χουμε χασει και τα κιλα,θα'χουμε ετοιμασει τη φωλιτσα,θα'μαστε κ πιο χαλαρες...ελπιζω...και ολα καλα!:) Εχεις χασει τιποτα?πως τα πας...?

ανυπομονω κι εγω να έρθει το καλοκαιρακι!!! βαρέθηκα το κρύο και τη βροχή!! θες να πας μια βόλτα και ντυνεσαι σαν το κρεμμύδι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...