Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...

Μόλις γύρισα από εθελοντική αιμοδοσία, άπραγη.

Είχα μια χαρά να δώσω αίμα(είμαι εθελόντρια αιμοδότρια εδώ και χρόνια), μου πήραν τον αιματοκρίτη, βγήκε 43(Πρώτη φορά τόσο πολυ!), όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ και πάνω που με ρωτάει η γιατρός αν έχω κάνει καμιά επέμβαση το τελευταίο 6μηνο, της λέω για την θεραπευτική απόξεση και....έφαγα πόρτα.:(

Πρέπει λέει να περάσει 6μηνο και μετά να δώσω....Απογοητεύθηκα, να πάρει ευχή.

Παρεμπιπτόντως μου κάνει εντύπωση που ο αιματοκρίτης βγήκε τόσο μεγάλος...μια ζωή είχα 36-37. Μήπως παίζει ρόλο το ότι παίρνω felicine; Ξέρει καμία αν ανεβάζει τον αιματοκρίτη; Γιατί έχω να φάω και κρέας περίπου 1 μήνα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

συνιστω λοιπον 1 δοση ψυχραιμιας

1 δοση γελιου πρωι βραδυ

1 δοση σεξ πρωι μεσημερι απογευμα βραδυ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗ!!!!ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕΞ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!:mrgreen:

Γεια σας κορίτσια...

Είχα μια χαρά να δώσω αίμα(είμαι εθελόντρια αιμοδότρια εδώ και χρόνια), μου πήραν τον αιματοκρίτη, βγήκε 43(Πρώτη φορά τόσο πολυ!), όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ και πάνω που με ρωτάει η γιατρός αν έχω κάνει καμιά επέμβαση το τελευταίο 6μηνο, της λέω για την θεραπευτική απόξεση και....έφαγα πόρτα.:(

Παρεμπιπτόντως μου κάνει εντύπωση που ο αιματοκρίτης βγήκε τόσο μεγάλος...μια ζωή είχα 36-37. Μήπως παίζει ρόλο το ότι παίρνω felicine; Ξέρει καμία αν ανεβάζει τον αιματοκρίτη; Γιατί έχω να φάω και κρέας περίπου 1 μήνα.....

ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ:confused:

σ'ευχαριστω που με δινεις ελπιδες,ελπιζω να ειμαι και εγω τυχερη.ειδατε τελικα ολα γινονται,ή με τον παραδοσιακο τροπο ή με αλλους τροπους ιατρικους το αποτελεσμα μετραει. icon10.gificon10.gif

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

κ γω τουνς μου κ γω κανω διαιτα αλλα οταν με τραταρουν παιρνω χαχαχαχαδεν θα βρισκω φορεμα για τον γαμο θα ειμαι μια κουμπαρα φαλαινα!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!το πολυ σε 20-25 μερες πρεπει να αγορασω φορεμα ειμαι 62 κιλα ποσα προλαβαινω να χασω?

αναλογα με το ποσο εισαι?:tongue::tongue:,και το υψος και εγω 62 κιλα αλλα δεν νιωθω και φαλαινα,φαλαινακι:P.5 κιλα αμα χασεις θα εισαι κουκλιιιicon12.gif.ζητω οι μαρουλασαλατες .

Γεια σας κορίτσια...

vasdeli εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι βοηθαει στον αιματοκριτη..οποτε μαλλον αυτο ειναι,σου εσυ το παιρνεις συνεχεια??

1a0fd6e0b8.png

Adnihor μη στεναχωρισαι καθολου,αφου ειπαμε καλοκαιρακι,θαλασσιτσα,μπανακι..............χαλαρουιτα...............:tongue:

ναι ναι ετσι!!αλλα εγω ειμαι σαν τους πρωην ναρκωμανεις μετα την απεξαρτηση θελω πολυ να απεξαρτηθω απο τις κακιες σκεψεις αλλα δεν θελω κ πολυ να λυγισω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ:confused:

Έτσι εξηγείται!(για το φελισιν)

Προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό με τέτοιο αιματοκρίτη να με διώξουνε...

Τέσπα, μπορώ να πάω μετά από κανένα μήνα πάλι. Μάλλον ήταν το τυπικό της υπόθεσης....

qwlrp3.png

κ γω παιρνω φιλισιν των 5 υποχρεωτικα(λογο ανεβασμενης ομοκυστεινης το παιρνω τωρα απο τον δεκεμβρη) κ νευρομπιον

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ γω αιμοδοτρια παντα με υψιλο αιματοκριτη εχω φτασει κ 50 σπανιο για γυναικες συνηθως μονο αντρες χρυσορυχειο με φωναζανε οι γιατροι το κατωτερο αιματοκριτη που εχω φτασει ειναι 40

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γεια σου τουντσακι μου τι κανεις??λοιπον πριν απο κανενα τριμηνο εκανα σαλπιγγογραφια κι ενω ημουν πανικοβλημενη απο φιλες που μου ελεγαν οτι ποναει τελικα ηταν πιο απλη κι απ'το τεστ παπ το πιστευεις??ενιωσα μονο πονους περιοδου και τελικα πιο πολυ το αγχος απο την ταλαιπωρια...ασε που μετα απο 1μηνα εμεινα εγκυος..λενε οτι βοηθαει στη συλληψη!:):)

ΝΑ TOUNTSAKI ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ.ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ(ΕΤΩΝ 24 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΙΚΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ).

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!:tongue:(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ)

Επεξεργάστηκαν by mama4

κ γω αιμοδοτρια παντα με υψιλο αιματοκριτη εχω φτασει κ 50 σπανιο για γυναικες συνηθως μονο αντρες χρυσορυχειο με φωναζανε οι γιατροι το κατωτερο αιματοκριτη που εχω φτασει ειναι 40

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΘΗΡΙΟ ΕΙΣΑΙ!!!!:D

Γεια σας κορίτσια...

μπορει ο οργανισμος σου να αναστατωθηκε.το felicine το παιρνω εγω καθημερινα λογω της εμβρυοματεφορας και λογω το οτι η ομοκυστεινη ηταν εκτος οριων ,αλλα δεν με ειπε ο αιματολογος οτι υα εχω αλλου προβλημα,ειναι βιταμινη,ψαξε στο ιντερνετ μηπως βρεις καμια ακρη,υποθετω οτι λογω κρεατος σου συνεβη αυτο.

μπορει ο οργανισμος σου να αναστατωθηκε.το felicine το παιρνω εγω καθημερινα λογω της εμβρυοματεφορας και λογω το οτι η ομοκυστεινη ηταν εκτος οριων ,αλλα δεν με ειπε ο αιματολογος οτι υα εχω αλλου προβλημα,ειναι βιταμινη,ψαξε στο ιντερνετ μηπως βρεις καμια ακρη,υποθετω οτι λογω κρεατος σου συνεβη αυτο.

Όταν δεν τρως κρέας ο αιματοκρίτης κατεβαίνει δεν ανεβαίνει!

Δεν ανησυχώ για κάτι, το ψιλιάστηκα ότι λόγω φελισιν ανέβηκε. Η λήψη του φελισιν δεν δημιουργεί πρόβλημα, ιπποκαμπάκι.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...