Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια. 
      Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.

Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαμα 4 αν εννοεις για την παλινδρομη εμενα ο δικος μου γιατρος μας ειπε οτι για τις αποβολες-παλινδρομες δεν ευθυνεται ποτε το σπερμα το μονο που μπορει να επηρεασει ενα μικροβιο ειναι την κινητικοτητα κ την μορφολογια

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ Κ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Κ ΥΓΙΕΣ ΕΜΒΡΥΟ.Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?:confused:

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εμενα στην υστερογραφια βρηκε ενα μικρο ινομυωμα εξω απο την μητρα μου ειπε οτι λιγο δυσκολο να κανει αυτο τις αποβολες αλλα αν δεν βρουμε κατι αλο στις εξετασεις που μπορει να εφταιξε να σκεφτω το ενδεχομενο να το αφαιρεσω.αλλα γινεται μονο με ανοιχτο χειρουργειο κ γω φοβαμαι πολυ!!!!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ!!

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ Κ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Κ ΥΓΙΕΣ ΕΜΒΡΥΟ.Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?:confused:

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

Και τι θα λεγε; Κακώς ήρθατε σε μένα; Ψάξτε αλλού; Δύσκολο!!!

καταρχην το οτι εχεις ενα παιδι δεν σημαινει οτι θα κανεις σιγουρα δευτερο!

πρωτον γιατι το σπερμα με το περασμα των ετων και γενικοτερα ειναι κατι που συμβαινει συχνα τελευταια οπως λεει και η μαμα4 μπορει να μην ειναι τις ιδιας "ποιοτητας"!!

επίσης ενα μικροβιο μπορει να προκαλεσει μειωση γονιμοτητας και κινητικοτητας στο σπερμα αλλα και στην γυναικα αντιστοιχα προβληματα! εμεις ειχαμε μικροβιο και πηραμε αντιβιωση.

οσο για τα ινομυωματα ειναι απο οτι ξερω θεμα γιατρου!

ισως και το που ειναι και το ποσο μεγαλα ειναι οχι ομως οτι εμποδιζουν την συλληψη!!

εμενα ο αντρας μου εχει ουρολογο -ανδρολογο που παρακολουθει και τον πατερα του γιατι ειχε καρκινο και εχει παει πολλες φορες και τον εμπιστευεται!

το ιδιο ειπε και αυτος χωρις να του εχουμε πει εμεις κατι.Γιατι και ο αντρας μου περσι τον Νοεμβρη χειρουργηθηκε (μην γελασετε) φιμωση.

και μας ειπε οτι μπορει απο τις φλεγμονες να εχει ατονησει το σπερμα!

Διαφημίσεις

ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΞ.ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ!!!!:rolleyes:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ!!!!:rolleyes:

Αει! γεια σου!!!!:tongue:

IchNp3.png

καταρχην το οτι εχεις ενα παιδι δεν σημαινει οτι θα κανεις σιγουρα δευτερο!

δεν σημαίνει ότι θα κάνεις σίγουρα δεύτερο, αλλά σίγουρα ξεκινάς με περισσότερες πιθανότητες από κάποιον που δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει παιδιά.. Έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

δεν σημαίνει ότι θα κάνεις σίγουρα δεύτερο, αλλά σίγουρα ξεκινάς με περισσότερες πιθανότητες από κάποιον που δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει παιδιά.. Έτσι δεν είναι;

νομιζω οτι αγχωνεσαι περισσοτερο γιατι σκεφτεσαι αφου εκανα γιατι δεν μπορω τωρα μηπως εχω κατι??!!!

βεβαια υπαρχει το ατου οτι εχει ηδη ενα και νιωθεις την αγαπη αυτη και την τρυφεροτητα!!

για αυτο και λεω οτι προτεραιοτητα εχουν αυτοι που δεν εχουν παιδια και μετα εμεις!

καλά είμαι εγώ.. Αδιαθέτησα και δεύτερη φορά και το Σάββατο πάω για σαλπιγγογραφία.. μπρρρρρ τι το θυμήθηκα τώρα;

Γιατί να πας στο γιατρό; Κάτσε να ξεκουραστείς λίγο. Τόσα πέρασες..

γεια σου τουντσακι μου τι κανεις??λοιπον πριν απο κανενα τριμηνο εκανα σαλπιγγογραφια κι ενω ημουν πανικοβλημενη απο φιλες που μου ελεγαν οτι ποναει τελικα ηταν πιο απλη κι απ'το τεστ παπ το πιστευεις??ενιωσα μονο πονους περιοδου και τελικα πιο πολυ το αγχος απο την ταλαιπωρια...ασε που μετα απο 1μηνα εμεινα εγκυος..λενε οτι βοηθαει στη συλληψη!:):)

1a0fd6e0b8.png

οσο για τα ινομυωματα ειναι απο οτι ξερω θεμα γιατρου!

ισως και το που ειναι και το ποσο μεγαλα ειναι οχι ομως οτι εμποδιζουν την συλληψη!!

το θεμα μας τωρα εμας δεν ειναι συληψης το εμπεδωσαμε 2 φορες σε ενα 5μηνο αλλα γιατι κανω αποβολες αυτο εννουσα γιατο ινομυωμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ PATOUSITSA MOY!!!EMENA ME EXEI ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΟΥ).ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ Κ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΡΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΞΙΜΟ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ:tongue:)

σ'ευχαριστω που με δινεις ελπιδες,ελπιζω να ειμαι και εγω τυχερη.ειδατε τελικα ολα γινονται,ή με τον παραδοσιακο τροπο ή με αλλους τροπους ιατρικους το αποτελεσμα μετραει. icon10.gificon10.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...