Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλά είμαι εγώ.. Αδιαθέτησα και δεύτερη φορά και το Σάββατο πάω για σαλπιγγογραφία.. μπρρρρρ τι το θυμήθηκα τώρα;

Γιατί να πας στο γιατρό; Κάτσε να ξεκουραστείς λίγο. Τόσα πέρασες..

δευτερη φορα εε?αντε να κανεις και την εξεταση και μετα απο τον αλλο μηνα να εισαι πιο χαλαρη να ξεκινησεις!

μωρε θελω να παω να συζητησω μαζι του για το θεμα της εγκυμοσυνης γιατι πριν μεινω εγκυος το καλοκαιρι συζηταγαμε να κανει ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα και επειδη μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος εμεινε αυτο πισω οποτε δεν ξερω μηπως χρειαζεται τωρα που περασαν 3 μηνες ελευθερων προσπαθειων...........

η αληθεια ειναι οτι δεν περασα και λιγα .........

Διαφημίσεις

νομιζω πως ειναι πολυ λιγος ο καιρος για να ανυσηχεις το σπερμα ειναι ικανο κ το απεδειξε.νομιζω το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να χαλαρωσεις!εχω ακουσει οτι το αγχος ανεβαζει την προλακτινη κ η ανεβασμενη προλακτινη ειναι η αντισυληψη του οργανισμου μας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δευτερη φορα εε?αντε να κανεις και την εξεταση και μετα απο τον αλλο μηνα να εισαι πιο χαλαρη να ξεκινησεις!

μωρε θελω να παω να συζητησω μαζι του για το θεμα της εγκυμοσυνης γιατι πριν μεινω εγκυος το καλοκαιρι συζηταγαμε να κανει ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα και επειδη μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος εμεινε αυτο πισω οποτε δεν ξερω μηπως χρειαζεται τωρα που περασαν 3 μηνες ελευθερων προσπαθειων...........

η αληθεια ειναι οτι δεν περασα και λιγα .........

αφού συνέλαβες γιατί να κάνει ο άνθρωπος σπερμοδιάγραμμα; Τι είναι 3 μήνες προσπαθειών; Τίποτα δεν είναι.

ειμαστε 9 αδερφακια 5 κοριτσια κ 4 αγορια ειμαστε τα 5 παντρεμενα 1 που παντρευεται τωρα ενα αρραβωνιασμενο 1 που θα αρραβωνιαστει το πασχα κ ενας που μαλλον θα μεινει ανυπαντρος σε εστειλα ε?χαχαχαχα γεια σου μαρια εφη

Φτου φτου ζωή να χετε!!!!! Άκου 9... :confused:

Διαφημίσεις

αφού συνέλαβες γιατί να κάνει ο άνθρωπος σπερμοδιάγραμμα; Τι είναι 3 μήνες προσπαθειών; Τίποτα δεν είναι.

το θεμα ειναι οτι προσπαθουσαμε εντατικα 1 χρονο και μη εντατικα αλλο 1 συνολο 2!!!!!!!!!!!!!!!!

για αυτο και ο γιατρος μου ελεγε σπερματοδιαγραμμα!!

το θεμα ειναι οτι προσπαθουσαμε εντατικα 1 χρονο και μη εντατικα αλλο 1 συνολο 2!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού έχετε παιδάκι. Δηλαδή έπαθε κάτι το σπέρμα στην πορεία;

ειμαστε 9 αδερφακια 5 κοριτσια κ 4 αγορια ειμαστε τα 5 παντρεμενα 1 που παντρευεται τωρα ενα αρραβωνιασμενο 1 που θα αρραβωνιαστει το πασχα κ ενας που μαλλον θα μεινει ανυπαντρος σε εστειλα ε?χαχαχαχα γεια σου μαρια εφη

KOYΦΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!!ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ!!!

Αφού έχετε παιδάκι. Δηλαδή έπαθε κάτι το σπέρμα στην πορεία;

ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.Κ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Κ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.Κ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΥΤΟ.ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ.

Διαφημίσεις

KOYΦΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!!ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ!!!

κ του μπαμπα μου κ του μπαμπα μου τοσα παιδια φαντασου δουλεια που εριξε!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κοριτσια πραγματι ειναι πολυ ομορφο να εχεις πολλα αδερφια δεν ξερω πως ειναι να μεγαλωνεις με λιγοτερα περασα στερημενα αλλα πολυ ομορφα παιδικα χρονια!κ δεν θα τα αλλαζα με τιποτα στον κοσμο.ασε που καθε φορα που ανεβαινω πατρα εχω ενα σωρο σπιτια να πηγαινω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαμα 4 αν εννοεις για την παλινδρομη εμενα ο δικος μου γιατρος μας ειπε οτι για τις αποβολες-παλινδρομες δεν ευθυνεται ποτε το σπερμα το μονο που μπορει να επηρεασει ενα μικροβιο ειναι την κινητικοτητα κ την μορφολογια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ρε κοριτσια εμενα στην υστερογραφια βρηκε ενα μικρο ινομυωμα εξω απο την μητρα μου ειπε οτι λιγο δυσκολο να κανει αυτο τις αποβολες αλλα αν δεν βρουμε κατι αλο στις εξετασεις που μπορει να εφταιξε να σκεφτω το ενδεχομενο να το αφαιρεσω.αλλα γινεται μονο με ανοιχτο χειρουργειο κ γω φοβαμαι πολυ!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τις περισσοτερες βιλες των γυναικολογων-μικροβιολογων στην πατρα εγω τους τις εχω φιαξει αν ηξερα τι πορτες ανοιγα πριν 2,5 χρονια θα τις εκλεινα αμεσως ουτε μεσα δεν θα κοιταγα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...