Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, little miracle είπε:

εννοειται. και ποσο μαλλον κι εμεις με εξωσωματικη, που σε γενικες γραμμες ειμαστε και πιο μεγαλοκοπελες… 🤣 εννοω συνηθως στα 30 πχ αν πας για εξωσωματικη δεν στο βαζουνε ολοι στα προαπαιτουμενα. αλλα αν σκεφτουμε πως το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι κ κοπελες 37+ , νομιζω ειναι ακομα ποο σημαντικο να το χουμε στο νου μας!

Συμφωνώ και ανεξάρτητα της εξωσωματικής! Εγω το στήθος μου το κοιτάω υπερηχογραφικα απο τα 25. Μαστογραφία δεν έχω κάνει ακομα γιατί αν δε κάνω λάθος κανεις την πρώτη στα 35 πλέον αλλά και πάλι το θεωρώ must! Κλονίστηκα πολύ με τη φίλη μου γιατί θεωρούσα πως στην ηλικία μας δεν «συμβαίνει αυτό». Αλλα να που συμβαίνει. Χωρίς κανένα σύμπτωμα, απλά έκανε έλεγχο προγεννητικό. Χειρουργήθηκε, έκανε κατάψυξη και μετὰ χημειοθεραπείες. Της είπαν παιδί μετά από 3-4 χρόνια. Προσοχή ολες κορίτσια! Ετήσιος έλεγχος στο στήθος όπως και με το ΠΑΠ.

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν καταλαβα!!!δεν με εμπιστευεστε? υπονοεις κατι τουντσ?..........τωρα?φαινεται?αντε πιαστηκε τοση ωρα στην αναταση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ορκιζομαστε παμε ολες μαζι!!!!!!να μη ξαναφαμε σαν γουρουνες να αφηνουμε εξω απο το σπιτι τους κακους επισκεπτες!!!!κ μεχρι τον ιουνιο ολες γκαστρωμενες!(μην ξεχνιομαστε κιολας χαχαχαχα)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν καταλαβα!!!δεν με εμπιστευεστε? υπονοεις κατι τουντσ?..........τωρα?φαινεται?αντε πιαστηκε τοση ωρα στην αναταση

όταν προσπαθείς να φτάσεις το ντουλάπι με τα βουτήματα δεν πιάνεται εεε; Άντε κατέβασ'το... Το είδαμε!! :)

Διαφημίσεις

εσύ παιδί μου έχεις γέλιο γαλλικό.... Εγώ ...είπαμε..:mrgreen::mrgreen: ούγκα ούγκα!!!

nai nai etsi einai!!!xixixixι.ασχετο!!!καποτε οταν η αδερφη μου περνουσε κ αυτη το σταδιο της υπογονημοτητας 2,5χρονια προσπαθουσε φοβομουν μην τυχει κ σε μενα εγω εκανα 2 χρονια κ 2 μηνες να μεινω κ εκανα 2 αποβολες μεασ σε 5 μηνες που να φανταζομουνα!!!!!!!κ το αστειο ξερετε ποιο ειναι οτι ο γαμπρος μου ειχε σοβαρο προβλημα ασθενοσπερμιας κ εμεινε φυσιολογικα 2 φορες χωρις καν να εχει κανει ουτε μια παρακολουθηση κυκλου για ωορηξια που εγω που δεν αφησα τεστακια ωορηξιας που δεν αφησα ορμονικες για ορμονικες σαλπιγγογραφιες σπερματεγχυσεις κ.α που δεν θελω να θυμαμαι τωρα:cry:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

nai nai etsi einai!!!xixixixι.ασχετο!!!καποτε οταν η αδερφη μου περνουσε κ αυτη το σταδιο της υπογονημοτητας 2,5χρονια προσπαθουσε φοβομουν μην τυχει κ σε μενα εγω εκανα 2 χρονια κ 2 μηνες να μεινω κ εκανα 2 αποβολες μεασ σε 5 μηνες που να φανταζομουνα!!!!!!!κ το αστειο ξερετε ποιο ειναι οτι ο γαμπρος μου ειχε σοβαρο προβλημα ασθενοσπερμιας κ εμεινε φυσιολογικα 2 φορες χωρις καν να εχει κανει ουτε μια παρακολουθηση κυκλου για ωορηξια που εγω που δεν αφησα τεστακια ωορηξιας που δεν αφησα ορμονικες για ορμονικες σαλπιγγογραφιες σπερματεγχυσεις κ.α που δεν θελω να θυμαμαι τωρα:cry:

πόσες αδερφές έχεις καλέ; Η αδερφή σου δεν παντρεύεται είπες; Μπερδεύτηκα! :confused:

ειμαστε 9 αδερφακια 5 κοριτσια κ 4 αγορια ειμαστε τα 5 παντρεμενα 1 που παντρευεται τωρα ενα αρραβωνιασμενο 1 που θα αρραβωνιαστει το πασχα κ ενας που μαλλον θα μεινει ανυπαντρος σε εστειλα ε?χαχαχαχα γεια σου μαρια εφη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

η μανα μου μονο προβλημα υπογονημοτητας δεν ειχε!!η μεγαλητερη ειναι 37 κ η μικροτερη που παντρευεται τωρα 20.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τουντς τι κανεις??

σκεφτομαι αυτο τον μηνα να κανω μια επίσκεψη στον γιατρο μου....

απο την αλλη λεω να περιμενω να περασει το Πασχα και μετα!!

ουφ!!!

αστο καλο!

καλά είμαι εγώ.. Αδιαθέτησα και δεύτερη φορά και το Σάββατο πάω για σαλπιγγογραφία.. μπρρρρρ τι το θυμήθηκα τώρα;

Γιατί να πας στο γιατρό; Κάτσε να ξεκουραστείς λίγο. Τόσα πέρασες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...