Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ιουλιέτα είπε:

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

να σαι καλα!!!!εσυ κανεις προσπαθειες για μωρο?αν ναι μπορει να ειναι συμτωματα εγκυμοσυνης

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΛΕΣ?ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ .ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!:confused:

ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!ΠΑΡΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ!!!

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΛΕΣ?ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ .ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!:confused:

Μακάρι!!!!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

αυτος καλα εκανε κ τις εφερε εσυ επρεπε να τις φας?

Έλα ντε... Τώρα όμως κάνω δίαιτα και γυμναστική (και αφρικάνικο χορό..να μη ξεχνιόμαστε:tongue:) και δεν αφήνω κανένα άγχος και καμιά απελπισία να με τρατάρει...

Ούγκα ούγκα!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!ΠΑΡΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ!!!

μακαρι να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της λαπαροσκοπησης εχω κανει κ προγεστερονη που στην 2 εγκυμοσυνη ηταν πολυ χαμηλη αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι η χαμηλη προγεστερονη δεν κανει μια κακη εγκυμοσυνη μια κακη εγκυμοσυνη κανει χαμηλη προγεστερονη θα διξει!!!3 μερα του αλου κυκλου θα κανω προλακτινη(τωρα αυτο ειναι αιτιο αποβολης η παλινδρομησης?)κ τ3 τ4 k antisomata.κ 12 μερα βιοψια ενδομητριου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ γω τουνς μου κ γω κανω διαιτα αλλα οταν με τραταρουν παιρνω χαχαχαχαδεν θα βρισκω φορεμα για τον γαμο θα ειμαι μια κουμπαρα φαλαινα!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!το πολυ σε 20-25 μερες πρεπει να αγορασω φορεμα ειμαι 62 κιλα ποσα προλαβαινω να χασω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ε δεν φταίει ο κυριούλης μωρέ.. Εγώ λύσσαξα.. Έβαλα μυαλό όμως.. ;)

μη τον υποστηριζεις ειναι κακος:twisted:λεμε!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω τουνς μου κ γω κανω διαιτα αλλα οταν με τραταρουν παιρνω χαχαχαχαδεν θα βρισκω φορεμα για τον γαμο θα ειμαι μια κουμπαρα φαλαινα!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!το πολυ σε 20-25 μερες πρεπει να αγορασω φορεμα ειμαι 62 κιλα ποσα προλαβαινω να χασω?

3,4 άνετα! Αλλά μη φας κανένα γλυκό (τίποτα με ζάχαρη) και το βραδυνό σου να μην έχει ψωμί ή ζυμαρικά.

Διαφημίσεις

μακαρι να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της λαπαροσκοπησης εχω κανει κ προγεστερονη που στην 2 εγκυμοσυνη ηταν πολυ χαμηλη αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι η χαμηλη προγεστερονη δεν κανει μια κακη εγκυμοσυνη μια κακη εγκυμοσυνη κανει χαμηλη προγεστερονη θα διξει!!!3 μερα του αλου κυκλου θα κανω προλακτινη(τωρα αυτο ειναι αιτιο αποβολης η παλινδρομησης?)κ τ3 τ4 k antisomata.κ 12 μερα βιοψια ενδομητριου

ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ADNIHOR ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...