Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , kate82 είπε:

Καλησπέρα κοριτσαρα ,επιτροπή δεν πέρασες??δεν σου ζήτησαν υπέρηχο ή μαστογραφία?

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αυτό που περιγράφεις, μου θυμίζει τον φίλο μου τον κύριο Άγχος! Κολλιτσίδας είναι ο άτιμος.. Αν θες να γλιτώσεις, άσ'τον να βλέπει τηλεόραση κι έλα στην Ταγκανίκα!!! :mrgreen:

ωραιες παρεες κανεις!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν εχω ξεκινησει απο μεσα μαη δεν νομιζω να μικρυνε τοοοοσο πολυ ο κυκλος μου πριν 14 μερες μου τελειωσε η περιοδος .σε επαφη ηρθα μονο με προφυλακτικο κ μια πριν 4 μερες χωρις αλλα οχι ελευθερα τα συμτωματα αυτα ομως τα εχω 3 μερες τωρα!!!υπαρχει περιπτωση να ειναι πονοι απο ενδωμητριωση?σημερα εκανα μια εξεταση να δουμε κ αυτη την περιπτωση μηπως εχω δηλ.αλλα οι πονοι ειναι στις σαλπιγγες οπως οταν περιμενω περιοδο

ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΝΔΩΜΗΤΡΙΩΣΗ Κ ΜΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΜΕ ΥΠΕΡΥΧΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ήρθα και γω!:P Αφεντικό θέλω και γω κολιέ από λουλούδια!:tongue: Αχ ωραία που είναι αυτή η φούστα!!!:P

Adnihor τον προηγούμενο μήνα που είχα πεθάνει από άγχος, είχα συμπτώματα περιόδου και σπυριά από τη 16η μέρα!!:confused: Αυτό το μήνα που ήμουν πιο χαλαρή, δεν είχα τίποτα απολύτως!!

IchNp3.png

αφου περιμενεις σε μια εβδομαδα λογικο να εχεις συμτωματα περιοδου κανονικα η ενδωμητριωση την βρισκεις μονο με λαπαροσκοπηση πριν προχωρησεις ομως σε τετοιες μεθοδους προηγειται μια εξεταση αυτη που εγραψα πιο πανω η ca 125 ωρα για τα συμπτωματα ενδωμητριωσης δεν τα γνωριζω γιαυτο ρωταω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αυτό που περιγράφεις, μου θυμίζει τον φίλο μου τον κύριο Άγχος! Κολλιτσίδας είναι ο άτιμος.. Αν θες να γλιτώσεις, άσ'τον να βλέπει τηλεόραση κι έλα στην Ταγκανίκα!!! :mrgreen:

ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ?:confused:

ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ''ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ'' ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΟΥΜΕ?:rolleyes:

Διαφημίσεις

αφου περιμενεις σε μια εβδομαδα λογικο να εχεις συμτωματα περιοδου κανονικα η ενδωμητριωση την βρισκεις μονο με λαπαροσκοπηση πριν προχωρησεις ομως σε τετοιες μεθοδους προηγειται μια εξεταση αυτη που εγραψα πιο πανω η ca 125 ωρα για τα συμπτωματα ενδωμητριωσης δεν τα γνωριζω γιαυτο ρωταω

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ .ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!

μια καλη οικοδεσποινα εχει ανοιχτο το σπιτι της για ολο τον κοσμο αλλα παρεα κανει μονο με αυτους που θελει!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ .ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!

να σαι καλα!!!!εσυ κανεις προσπαθειες για μωρο?αν ναι μπορει να ειναι συμτωματα εγκυμοσυνης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Πάντως είναι διακριτικός φίλος.. Ποτέ δεν έρχεται χωρίς πρόσκληση..

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ!!!Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!:rolleyes:ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!:mrgreen:

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ!!!Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!:rolleyes:ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!:mrgreen:

Τυχερή είσαι! Εμένα με τρέλανε στις πάστες... 10 κιλά πήρα!! :D

Τυχερή είσαι! Εμένα με τρέλανε στις πάστες... 10 κιλά πήρα!! :D

αυτος καλα εκανε κ τις εφερε εσυ επρεπε να τις φας?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...