Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω

Ρώτα τον να σου φύγει το άγχος, και το πολύ πολύ ας σου γράψει να κάνεις έναν υπέρηχο, που είναι και απλή εξέταση. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερααααα!!!!!κοπελουδες αποτι βλεπω το αγχος σε ολες μας το ιδιο αλλα ξερετε κατι?πρεπει να στηριξουμε η μια την αλλη γιατι δεν βγαινει αλλιως η που θα το παρουμε αποφαση κ θα προχωρησουμε παρακατω η που θα σκηψουμε το κεφαλι κ θα κλεμε για κατι που δεν γυριζει πισω!!υπομονη υπομονη υπομονη!!!σας τα λεω να τα κουω κ γω γιατι ωρες ωρες δεν με αντεχω ουτε εγω ποσο μαλλον οι αλλοι!!!εγω το πρωι εκανα κατι αιματολογικες προγεστερονη κ c125 αυριο θα παρω τα αποτελεσματα!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπήκε και η ανοιξη τώρα!!!!!Με χιονια μεν αλλα Άνοιξη!!!!! :rolleyes:

Και η φύση θα ανθίσει και τα χαμόγελα θα επανέλθουν!!!!!!:tongue:

και το αφεντικό καλα θα κανει να μας πάει καμοια βολτίτσα!!!!!με ότι οχημα θέλει.....8)8):cool:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

...έχω πάρει το πούλμαν και έχω έρθει στην Ταγκανίκα!!!! Υπέροχος ήλιος εδώ!!!

Βάλτε τις φούστες με τα άχυρα κι ελάτε!!! ...... Ούγκα ούγκα!!

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ?:confused:

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Κ ΛΕΕΙ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ:confused::(:cry:

καλημερααααα!!!!!κοπελουδες αποτι βλεπω το αγχος σε ολες μας το ιδιο αλλα ξερετε κατι?πρεπει να στηριξουμε η μια την αλλη γιατι δεν βγαινει αλλιως η που θα το παρουμε αποφαση κ θα προχωρησουμε παρακατω η που θα σκηψουμε το κεφαλι κ θα κλεμε για κατι που δεν γυριζει πισω!!υπομονη υπομονη υπομονη!!!σας τα λεω να τα κουω κ γω γιατι ωρες ωρες δεν με αντεχω ουτε εγω ποσο μαλλον οι αλλοι!!!εγω το πρωι εκανα κατι αιματολογικες προγεστερονη κ c125 αυριο θα παρω τα αποτελεσματα!!

ΟΧΙ ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!!!

ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ:D!!!

ευχαριστω μαγδα μου.κοριτσια ακουστε τι εχω παθει τωρα εγω κ εχω μπερδευτει παρα πολυ ειμαι στην 21 μερα του κυκλου μου κ εχω 2 μερες εντονα συμτωματα περιοδου ωορηξια καταλαβα την 17 οποτε δεν παιζει να ηταν ωορηξια ουτε ομως παιζει κ εγκυμοσυνη εχω πονους χαμηλα πολλα νευρα λιγο πονους στο στηθος κ σπυρια περιοδου στο προσωπο περιοδο περιμενω σε 12 μερες τι να ειναι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

....με φαντασία καλή μου!!! Η φαντασία όλα τα κινεί!!!!!

Ουπς!! Χτυπάνε το ταμπούρλο... Πάω για χορό!! :-)

ΚΑΛΑ!!ΒΑΖΩ ΡΟΔΕΣ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!!ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ?:mrgreen:

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαγδα μου.κοριτσια ακουστε τι εχω παθει τωρα εγω κ εχω μπερδευτει παρα πολυ ειμαι στην 21 μερα του κυκλου μου κ εχω 2 μερες εντονα συμτωματα περιοδου ωορηξια καταλαβα την 17 οποτε δεν παιζει να ηταν ωορηξια ουτε ομως παιζει κ εγκυμοσυνη εχω πονους χαμηλα πολλα νευρα λιγο πονους στο στηθος κ σπυρια περιοδου στο προσωπο περιοδο περιμενω σε 12 μερες τι να ειναι?

ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ?

οχι δεν εχω ξεκινησει απο μεσα μαη δεν νομιζω να μικρυνε τοοοοσο πολυ ο κυκλος μου πριν 14 μερες μου τελειωσε η περιοδος .σε επαφη ηρθα μονο με προφυλακτικο κ μια πριν 4 μερες χωρις αλλα οχι ελευθερα τα συμτωματα αυτα ομως τα εχω 3 μερες τωρα!!!υπαρχει περιπτωση να ειναι πονοι απο ενδωμητριωση?σημερα εκανα μια εξεταση να δουμε κ αυτη την περιπτωση μηπως εχω δηλ.αλλα οι πονοι ειναι στις σαλπιγγες οπως οταν περιμενω περιοδο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αυτό που περιγράφεις, μου θυμίζει τον φίλο μου τον κύριο Άγχος! Κολλιτσίδας είναι ο άτιμος.. Αν θες να γλιτώσεις, άσ'τον να βλέπει τηλεόραση κι έλα στην Ταγκανίκα!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...