Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

patousitsas μακαρι να μπορουσα να το κανω και να ημουν και ανετη αλλα ακομα δεν μπορω,ισως επειδη ειναι φρεσκο...ισως επειδη ειμαι πολυ εγωιστρια!δεν ξερω,ισως με τον καιρο γινει πιο ευκολο.

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωράμε μπροστά.. Και γω έχω στενοχωρηθεί και έχω ζηλέψει όταν βρέθηκα σε παρέα με άλλες εγκυμονούσες που μιλούσαν για τα μωρά τους τη στιγμή που εγώ θρηνούσα για το δικό μου μωράκι. :?:(Και ακόμη το νιώθω...:( Όμως δεν είναι λίγο εγωιστικό να έχουμε την απαίτηση οι άλλοι να λυπούνται με τη λύπη μας και να πρέπει να μας παρηγορήσουν όταν εμείς δε μπορούμε να συμμετάσχουμε στη χαρά τους και δεν αντέχουμε να ακούμε να μιλάνε για τα μωράκια που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο? :confused:

Εχεις απόλυτο δίκιο!!!! απλά θέλει το χρόνο του....:P:p:p

YgXXp2.png

wbSJp2.png

patousitsas μακαρι να μπορουσα να το κανω και να ημουν και ανετη αλλα ακομα δεν μπορω,ισως επειδη ειναι φρεσκο...ισως επειδη ειμαι πολυ εγωιστρια!δεν ξερω,ισως με τον καιρο γινει πιο ευκολο.

Πονάς καλή μου και είναι απόλυτα φυσιολογικό... Ναι με τον καιρό ο πόνος θα μαλακώσει γιατί απλά θα έχεις συμβιβαστεί με την απώλεια και όχι επειδή θα έχεις ξεχάσει.... (σου λέω ότι νιώθω και γω):confused:

Και όσο για τους άλλους εγώ ό,τι νιώθω το δείχνω. Απλά πλέον δεν έχω την απαίτηση να είναι η διάθεσή τους ανάλογη με τη δική μου.. Ούτε θέλω να με λυπούνται και να μην συζητούν για τα παιδιά τους ή τις εγκυμοσύνες τους μπροστά μου..

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Οχι patousitsa μου δεν εγινε τπτ!!! Ζηταω συγνωμη γιατι μερικες φορες μπορει να παρασυρομαι!!! Ασε που το αγχος δεν κάνει και καλο!!!!

Δεν είναι κακό να είσαι χαρούμενη και να μιλάς γι'αυτό κοριτσάκι μου! Και να σου πω την αλήθεια εγώ θέλω να παρασύρομαι από τη τη χαρά σας. Κουράστηκα τη θλίψη... Δε θέλω να μου γίνει συνήθεια.... Δε θα μπορώ να τη διώξω τότε....:confused:

IchNp3.png

Πονάς καλή μου και είναι απόλυτα φυσιολογικό... Ναι με τον καιρό ο πόνος θα μαλακώσει γιατί απλά θα έχεις συμβιβαστεί με την απώλεια και όχι επειδή θα έχεις ξεχάσει.... (σου λέω ότι νιώθω και γω):confused:

Και όσο για τους άλλους εγώ ό,τι νιώθω το δείχνω. Απλά πλέον δεν έχω την απαίτηση να είναι η διάθεσή τους ανάλογη με τη δική μου.. Ούτε θέλω να με λυπούνται και να μην συζητούν για τα παιδιά τους ή τις εγκυμοσύνες τους μπροστά μου..

σ'ευχαριστω παρα πολυ γι'αυτα που μοιραζεσαι μαζι μου...επειδη ακριβως δεν θελω να με λυπουνται,ουτε να δειχνω ασχημη διαθεση αλλα δεν μπορω κ εντελως ανετα να συζητω για καροτσακι,πανες,θηλασμο κ.τ.λ. με μανουλες

πωπω ποσο με καταλαβαινεις...ας αφησω λοιπον το χρονο να κανει τη δουλεια του!το Σ\Κ που μας ερχεται παμε Καλαβρυτα εκδρομουλα οποτε ελπιζω να ξεχαστωωωωωωω......

1a0fd6e0b8.png

σ'ευχαριστω παρα πολυ γι'αυτα που μοιραζεσαι μαζι μου...επειδη ακριβως δεν θελω να με λυπουνται,ουτε να δειχνω ασχημη διαθεση αλλα δεν μπορω κ εντελως ανετα να συζητω για καροτσακι,πανες,θηλασμο κ.τ.λ. με μανουλες

πωπω ποσο με καταλαβαινεις...ας αφησω λοιπον το χρονο να κανει τη δουλεια του!το Σ\Κ που μας ερχεται παμε Καλαβρυτα εκδρομουλα οποτε ελπιζω να ξεχαστωωωωωωω......

Χαλάρωσε και να είναι σίγουρη ότι θα ξεχαστείς!!:P Το έχεις ανάγκη άλλωστε!

IchNp3.png

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ PATOUSITSA MOY!!!EMENA ME EXEI ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΟΥ).ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ Κ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΡΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΞΙΜΟ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ:tongue:)

Διαφημίσεις

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ PATOUSITSA MOY!!!EMENA ME EXEI ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΟΥ).ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

Ακριβώς έτσι!!!:rolleyes:

IchNp3.png

τι πάθατε καλέ όλες; Πώς πέσατε έτσι; Εγώ έχω πολύ δουλειά από χθες και δεν προλαβαίνω να γράφω.. Σας διαβάζω όμως ..... και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.... Α πα πα πα πα !!!

:-)

ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

τι πάθατε καλέ όλες; Πώς πέσατε έτσι; Εγώ έχω πολύ δουλειά από χθες και δεν προλαβαίνω να γράφω.. Σας διαβάζω όμως ..... και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.... Α πα πα πα πα !!!

:-)

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΧΑΘΗΚΕΣ Κ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ!!!:confused:

Mama μου δεν σου απάντησα...:confused: Προσπαθώ να είμαι καλά. Αν και ο καιρός μάλλον δε βοηθάει και πολύ!! Είναι μελαγχολικός όπως και η διάθεση μας?:confused:

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ?ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ''ΗΛΙΟΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...