Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Ιπποκαμπάκι, όπως τα λές, πέρασε ο δύσκολος καιρός της αναμονής και τώρα οδεύεις προς το σκοπό σου με μεθοδευμένα βήματα. Όλα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μάγδα μου, μου φαίνεται ότι σ' εσένα έλαχε να κάνεις την αρχή!! Αν το σκεφτείς, είναι ήδη τύχη που βρήκατε την ωορρηξία με τον γιατρό!! Όλα τυχερά λοιπόν από εδώ και πέρα! Και ευχάριστα!!

Patousitsas, Mariaefi και Vasdeli, έχω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Τη μια λέω "το αφήνω και ότι γίνει", την άλλη λέω "μα αν μπορώ να κάνω κάτι να μην το κάνω??" Θα' θελα να' ξερα ότι έχω έναν στόχο εφικτό. Αν όχι, να το ξέρω και αυτό.... Και εγώ σκέφτομαι να καταφύγω σε πιο δραστικές λύσεις...

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!! τι κανετε? δεν ξέρω την περίπτωση της καθεμιάς σας γιατι είμαι καινούργια στο site αλλά σας καταλαβαίνω απόλυτα! Εμένα η πρώτη μου απόπειρα να μείνω έγκυος δεν έγινε προγραμματισμένα , θέλαμε να κανουμε ένα μωρακι και μας ήρθε , δεν ξέραμε ούτε για παλλίνδρομες ούτε περίμεναμε ότι θα περνούσαμε αυτό το μαρτύριο!! να φτάσουμε στο τρίτο μήνα και να χάσουμε το μωρό! Εμένα κορίτσια μου συνέβη πρόσφατα, κλείνω αύριο δεκα πέντε μερες καί όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και στα καλυτερα μου, δεν το έχω ξεπεράσει και στενοχωριέμαι πολύ. Είμαι και τελείως στην αγνοια γιατι δεν έχω μάθει ακόμα τι μπορεί να έφταιξε, αν τελικά μάθω. Στο μεταξύ βγήκα με δυο φίλους του άντρα μου και οι γυναίκες τους αφού ήξεραν το γεγονός συζητούσαν για μωρά και εγώ πληγώθηκα! Ξέρετε πως είναι! τέλος πάντων! πάντως αν ξαναμείνω έγκυος δε θα το πω σε κανέναν κορίτσια! μόνο εγω και άντρας μου θα το ξέρει γιατί στη τελική εμείς περάσαμε ότι περάσαμε. Αν δεν είσαι μέσα στο πρόβλημα δεν μπορείς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος!!! Υπομόνη κορίτσια και όλα θα γίνουν κι αν πάλι δεν έρθουν τα πράγματα όπως θέλουμε θα ξέρουμε ότι εμείς κάναμε το καλύτερο! Εξάλλου σημασία έχει ο αγώνας για να επιτύχεις κάτι και σίγουρα γι αυτό και μόνο θα είμαστε περήφανες!!!!!

giasemi, μπορώ να καταλάβω πώς ακριβώς νιώθεις! Είναι πράγματι πολύ δυσκολο να βρίσκεσαι σε μια παρέα και οι άλλοι να μιλάνε για μωρά ενώ εσύ πενθείς...

Και είναι πολύ δύσκολο ενώ για ένα χρονικό διάστημα κάνεις όνειρα για το μωρό που έρχεται, ξαφνικά να πρέπει να δεχτείς και να ζήσεις με την απώλειά του...Προσωπικά για 4 μήνες έπλεα σε πελάγη ευτυχίας ώσπου μου συνέβη αυτό...

Όμως ας επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται και όχι σε ότι έφυγε...είναι δύσκολο αλλά η ζωή πάντα πάει μπροστά και αυτό άλλωστε είναι το γλυκό κομμάτι της!:P

(μην εκπλαγείτε αν 2-3 μέρες αργότερα με πιάσουν τα down μου και λέω απαισιόδοξα....και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Συγνωμη κοριτσια αν σας εκανα να νιωσετε ασχημα!!!

Το εχω νιωσει και εγω αυτο τοσυναισθημα να ειμαι σε παρεα ενα μηνα μετα την αποξεση και να μιλανε για μωρα!!! Στεναχωρηθηκα τοτε γιατι θυμηθικα το δικο μου το σπορακι!!!

Νομίζω οτι εχθες ενθουσιαστηκα χωρις λογο!!!!

Θα είμαι πιο διακριτικη απο εδω και πέρα!!!:tongue:

Δεν θυμαστε και τον προηγουμενο μηνα τα ιδια ελεγα!!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Το εχω νιωσει και εγω αυτο τοσυναισθημα να ειμαι σε παρεα ενα μηνα μετα την αποξεση και να μιλανε για μωρα!!! Στεναχωρηθηκα τοτε γιατι θυμηθικα το δικο μου το σπορακι!!!

Καλημέρα! Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη!

That's life!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΧΑΡΗΚΕΣ Κ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ,ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ,Κ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!:tongue:

giasemi, μπορώ να καταλάβω πώς ακριβώς νιώθεις! Είναι πράγματι πολύ δυσκολο να βρίσκεσαι σε μια παρέα και οι άλλοι να μιλάνε για μωρά ενώ εσύ πενθείς...

Και είναι πολύ δύσκολο ενώ για ένα χρονικό διάστημα κάνεις όνειρα για το μωρό που έρχεται, ξαφνικά να πρέπει να δεχτείς και να ζήσεις με την απώλειά του...Προσωπικά για 4 μήνες έπλεα σε πελάγη ευτυχίας ώσπου μου συνέβη αυτό...

Όμως ας επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται και όχι σε ότι έφυγε...είναι δύσκολο αλλά η ζωή πάντα πάει μπροστά και αυτό άλλωστε είναι το γλυκό κομμάτι της!:P

(μην εκπλαγείτε αν 2-3 μέρες αργότερα με πιάσουν τα down μου και λέω απαισιόδοξα....και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!

καλημερα κοριτσια....τι κανετε??ευτυχως σημερα εφυγε η μαυριλα του ουρανου και ειμαστε λιγο καλυτερα!ολο αυτο το διαστημα των 25 ημερων με το συζηγο μου αποφευγουμε την παρεα με ζευγαρια που εχουν παιδια για να αποφυγουμε τις στενοχωριες γιατι μου φτανει αυτο που συνεβη δεν χρειαζονται κι αλλα...ετσι δν ειναι giasemi μου?? vasdeli το μετανιωσα 100 φορες με την ταινια δεν την περιμενα τοσο συγκινητικηηηηη... ιπποκαμπακι μη μου αγχωνεσαι καθολου απο φιλη μου που εκανε εξωσωματικη κ τωρα εχει διδυμα αγορακια ξερω οτι τα κατεψυγμενα ειναι super! κι εγω παρολο που ειμαι φρεσκοχτυπημενη λεω πως θα κανω οτι χειαζεται για να στρωσω στο μωρακι μου το δρομο να ερθει απο κει κ περα οποτε θελει ας ερθει ....κ αν θελει!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΧΑΡΗΚΕΣ Κ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ,ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ,Κ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!:tongue:

καλημερα magdaki συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια που σου λενε να μη ζητας συγνωμη...μακαρι να'χαμε συνεχεια μικρες αφορμες για να ενθουσιαζομαστε....:tongue:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα,κοριτσιααααα,σημερα αρχιζω.αχ,παναγιτσα μου να πανε ολα καλα,εχθες με ειπε η μαμα μου οτι μια γυναικα επιασε 3δυμα κατεψυγμενα,μου εδωσε πολυ κουραγιο.

κοριτσια μην πεφτετε ψυχολογικα ,σιγουρα αυτος που εχει το προβλημα τραβαει και το ζορι,τι σου πουν οι φιλοι? κριμα,δεν πειραζει,θα ξαναπροσπαθησετε κ.α.και μετα συνεχιζουν την ζωη τους κανονικα.και εγω οταν εκανα την αποξεση ειχα 5 εγκυες πανω-κατω στην ιδια περιοδο με μενα και μου λεγανε και λενε ακομα σε ποιον μηνα ειναι αν ειναι αγορια-κοριτσια,κλοτσανε,χτυπανε κ.α. ,αρχιζουν ψωνιζουν,φτιαχνουν παιδικα,εγω ψωνιζω δωρα αλλα μεχρι εκει.εγω εχω τον δικο μου σκοπο και κραταω δυναμεις και ορεξη για τα δικα μου ζουμπουρλουδια.με πειραζει,βεβαιως με πειραζει αλλα κανω την καρδια μου πετρα και το παιζω ανετη.και λογικο ειναι , ποια εχει την ορεξη να μπιε στο τρυπακι της συμπαραστασης σε κατι που δεν την αφορα,οποτε εμεις κανουμε την δουλεια μας μονες μας (οικογενεια μας) και οι αλλοι μακρια,εχουν και αυτοι τα δικα τους.σας ζαλισα εεε.!!!!!!!!!!!πω.πω.δεν το καταλαβα.

και οταν ερθουν τα ευχαριστα,τους το ανακοινωνουμε χωρις πολλες λεπτομερειες.τουλαχιστον στους γνωστους και σε αυτους που ρωτανε απο κουτσομπολιο και οχι απο ενδιαφερον.

καλημερα,κοριτσιααααα,σημερα αρχιζω.αχ,παναγιτσα μου να πανε ολα καλα,εχθες με ειπε η μαμα μου οτι μια γυναικα επιασε 3δυμα κατεψυγμενα,μου εδωσε πολυ κουραγιο.

κοριτσια μην πεφτετε ψυχολογικα ,σιγουρα αυτος που εχει το προβλημα τραβαει και το ζορι,τι σου πουν οι φιλοι? κριμα,δεν πειραζει,θα ξαναπροσπαθησετε κ.α.και μετα συνεχιζουν την ζωη τους κανονικα.και εγω οταν εκανα την αποξεση ειχα 5 εγκυες πανω-κατω στην ιδια περιοδο με μενα και μου λεγανε και λενε ακομα σε ποιον μηνα ειναι αν ειναι αγορια-κοριτσια,κλοτσανε,χτυπανε κ.α. ,αρχιζουν ψωνιζουν,φτιαχνουν παιδικα,εγω ψωνιζω δωρα αλλα μεχρι εκει.εγω εχω τον δικο μου σκοπο και κραταω δυναμεις και ορεξη για τα δικα μου ζουμπουρλουδια.με πειραζει,βεβαιως με πειραζει αλλα κανω την καρδια μου πετρα και το παιζω ανετη.και λογικο ειναι , ποια εχει την ορεξη να μπιε στο τρυπακι της συμπαραστασης σε κατι που δεν την αφορα,οποτε εμεις κανουμε την δουλεια μας μονες μας (οικογενεια μας) και οι αλλοι μακρια,εχουν και αυτοι τα δικα τους.σας ζαλισα εεε.!!!!!!!!!!!πω.πω.δεν το καταλαβα.

εχεις δικιο...κι εγω καπως ετσι τα σκεφτομαι...καλυτερα να αρχισει να φαινεται απο μονο του και μετα να το μαθουν...ολα να πανε τελεια σου ευχομαι...αντε να ξεκινανε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωράμε μπροστά.. Και γω έχω στενοχωρηθεί και έχω ζηλέψει όταν βρέθηκα σε παρέα με άλλες εγκυμονούσες που μιλούσαν για τα μωρά τους τη στιγμή που εγώ θρηνούσα για το δικό μου μωράκι. :?:(Και ακόμη το νιώθω...:( Όμως δεν είναι λίγο εγωιστικό να έχουμε την απαίτηση οι άλλοι να λυπούνται με τη λύπη μας και να πρέπει να μας παρηγορήσουν όταν εμείς δε μπορούμε να συμμετάσχουμε στη χαρά τους και δεν αντέχουμε να ακούμε να μιλάνε για τα μωράκια που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο? :confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...