Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω ρα φώτα σας αν γνωρίζετε. Έχω μια ελιά κοντά στα γεννητικά όργανα, ειναι στο τελειωμα του γλουτου αλλά δεν μεγαλώνει  δίπλα είχα μια ακόμη μικρή και ανακάλυψα ότι έχει μεγαλώσει  μάλιστα έχει γίνει η διπλή από τη πρώτη!!! Σκέφτηκα μήπως αυτό οφείλεται στα χάπια με ορμονες που έπαιρνα γιατί δεν είχα θέμα μέχρι πριν λίγο καιρό.

Καλησπέρα, εγώ είμαι στον τέταρτο μήνα κ προχτές ανακάλυψα ότι 2 ελιές που έχω πίσω στη μέση μου έχουν φουσκώσει κ έχουν γίνει σχεδόν διπλάσιες.. Κ εγώ πιστεύω είναι από τις ορμόνες... Στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό θα του το πω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

CLELIA AYTO TO SITE ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ -ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ CLELIA- ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΓΚΥΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ,ΕΣΥ?

οχι ουτε εγω ημουν!απλα ειδα καποιες που ηταν και καλα ηταν ομως όλες απο το φορουμ αυτο αλλα δεν θυμαμαι ποιες??!!!ουφ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ???

χμμ αυτο το σκεφτηκα απο μια αλλη φορα πριν καποια χρονια πονουσα τοσο πολυ που πηγα στο γιατρο και απο ψηλαφηση στην κοιλιακη χωρα μου ειπε οτι ηταν το εντερο που εκανε συσπασεις!!

αν μπορεις στειλτο μου και εμενα!εμεις(εγω και οαντρας μου) ψωνιζουμε απο ebay μεσω paypal αλλα καμια φορα δεν θελω να ξερει τι παιρνω.......τωρα μου εχει παραγγειλει τεστ εγκυμοσυνης απο Αγγλια με 6 ευρω(με τα μεταφορικα) 5 τεστ εγκυμοσυνης......την μαρκα δεν την θυμαμαι.........αλλα μπορει να χρειαστω για τεστ ωορηξιας

Λοιπόν, αφού το έχω και γραπτώς μπορώ να σας το πω!

Έχω Β-χοριακή = 95 :D με τερ:31/12. Καλά δεν είναι??

Έχω κάνει και προγεστερόνη και οιστραδιόλη αλλά θα τις πάρω αύριο. Εγώ για την β-χοριακή καιγόμουν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

clelia;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Είσαι έγκυος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μόλις ανοιξα τον ΗΥ και μου ήρθε ξαφνικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και βέβαια είναι καλή!!!!!

Μπραβο κλέλια μουα!!! Εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς νιώθεις;;;

Έχω κάνει και προγεστερόνη και οιστραδιόλη αλλά θα τις πάρω αύριο. Εγώ για την β-χοριακή καιγόμουν...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΤΙ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

ΣΟΥΠΕΡ!!!

Clelouko μου,

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΗΗΗ!!!

Μια απορία έχω θέλω να μου λύσεις: γιατί έκανες εξέταση για προγεστερόνη και οιστραδιόλη? Γιατί εμένα μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο ότι έχω πρόβλημα με την προγεστερόνη.

Διαφημίσεις

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλενάδα μου τι ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ είναι αυτά;:P:D

Μπράβο κοπελάρα μου...Στο έλεγα εγώ...

Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα!!!!

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, οεο!!!!!

Άκυρα τα cosmopolitan......μόνο με παϊδάκια θα τη βγάλουμε!!!!!

2097743239_ee934807b6.jpg

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας!! Είμαι πολύ σίγουρη ότι εντός λίγων ημερών θα ακούμε νέα. Η μία μετά την άλλη!! Έσπευσα να το ανακοινώσω (μόνο εδώ) επειδή ξέρω πόσο θα χαρείτε...

vasdeli παιδί μου, το χάλκινο μου δίνεις?? :D Άντε να με πιάσεις να κολλήσεις!!

martha8 μου χαρούμενη νιώθω και θέλω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!

bp-IOLH κάτι διάβαζα τις προάλλες στο σχετικό θέμα μας και αποφάσισα να τις κάνω. Αφού και να δείξουν κάτι προλαβαίνουμε να το διορθώσουμε. Αν δεν δείξουν (που λογικά δεν θα δείξουν), σιγά, 60 ευρώ πεταμένα... Μπροστά στην ηρεμία μου...

Ο γιατρός μου κουφάθηκε! Με ρωτούσε πώς το κατάλαβα και έκανα το τεστ από τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι από χθες βλέπω κάτι σταγονίτσες καφέ, ξεπλυμένο ροζ και από ό,τι μου είπε ο ίδιος είναι λόγω της εμφύτευσης (να το ακούνε κάποιες-κάποιες αυτό :tongue:, ξέρουν ποιες!).

Αύριο θα μιλήσει ο γυναικολόγος μου με τον αιματολόγο που συνεργάζεται για να μου πει τι θα κάνουμε. Ξέρει καμιά σας τον αιματολόγο Αναγνώστου? Προς το παρόν παίρνω καθημερινά salospir (και filicine που ούτως ή άλλως έπαιρνα από πριν)

Σας φιλώ όλες και σας υπερ-ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Έχω κάνει και προγεστερόνη και οιστραδιόλη αλλά θα τις πάρω αύριο. Εγώ για την β-χοριακή καιγόμουν...[/quote

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!,ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2,ΤΩΡΑ 1 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΗ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

CLELIAKI ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ''1οΤΡΙΜΗΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ'',ΘΑ ΣΟΥ'ΡΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.icon14.gificon14.gificon14.gificon14.gificon10.gif

vasdeli παιδί μου, το χάλκινο μου δίνεις?? :D Άντε να με πιάσεις να κολλήσεις!!

Εμ, αφού Η Λευκή πήρε χρυσό, Η Στελίτσα πήρε το αργυρό, εσύ το χάλκινο!!!!:P:p:p

Είμαι τόσο χαρούμενη, ρε κορίτσια πριν 1 λεπτό έμαθα για μια άλλη εγκυμοσύνη και έχω καταχαρεί...

Δύο στα δύο σήμερα φιλενάδες μου....να είστε καλά!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

klelia moy ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!να εχεις μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις ενα γερο μωρακι στα χερια σου,αντε να περνουμε σιγα σιγα σειρα κ αφου εγω πρεπει να περιμενω λιγακι ακομα κοριτσια γρηγορα στα κρεβατια με τους αντρες σας κ να θυμαστε ψιλα τα ποδια μετα!!χαχαχαχα χιχιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...