Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Blu24 είπε:

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! :P

Για να συνεχίσω τον ποιητικό σας οίστρο..

"πρωί πρωί με την αυγούλα,

έκανε εμφάνιση η κοκκινούλα

και τι μου μένει να χαρώ?

πάω να φάω παγωτό!"

Δυστυχώς ήρθε κορίτσια...:?:cry: Κι αρχίζουν να με ζώνουν φίδια για πιθανή ύπαρξη κάποιου προβλήματος..:confused:

patousitsas μου δωστου λιγο χρονο και θα δεις που θα'ρθει απλα οπως σου λενε και τα κοριτσια θελει να'ναι Πασχαλινο δωρο...λιγη υπομονη ...το καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο αλλα σκεψου πως εισαι κοντα;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

βρε καλο μου κοριτσακι γιατι σκεφτεσε παντα το χειροτερο?το γεγονος να μην μενεις απο το αγχος το σκεφτηκες?εγω 2 χρονια προσπαθουσα κ τιποτα

δεν μου εβρισκαν

οταν ξεχαστηκα ενα μηνα με κατι δουλειες τοτε εμεινα

ολα καλα θα πανε το καλοκαιρι θα ειμαστε εγκυουλες κθα πινουμε χυμους στην παραλια σου λεω!!!ασε τα κανονισα εγω με τον big απο πανω:tongue::tongue::tongue:

πω πω ηδη Adhinor εχω φτιαξει εικονα,ασε με πηγες μακρυα και πολυ μου αρεσε,εισαι θεα!φανταζομαι ωραια παραλια,φρουτα,χαλαρωση και φυσικα μαγιουδακι για εγκυουλες.......αχ τι καλα!!!!!!!!!θα γινει το ονειρο πραγματικοτητα για ολες μας ειμαι σιγουρη!:P

1a0fd6e0b8.png

κοριτσακια καλησπερα σε ολες,επιτελους τελειωσα με τις δουλειες του σπιτιου και ειπα να χαλαρωσω λιγο...ελπιζω να'στε ολες καλα...giasemi μου που βρισκεσαι?ενταξει με το σπιτι??:)

1a0fd6e0b8.png

πω πω ηδη Adhinor εχω φτιαξει εικονα,ασε με πηγες μακρυα και πολυ μου αρεσε,εισαι θεα!φανταζομαι ωραια παραλια,φρουτα,χαλαρωση και φυσικα μαγιουδακι για εγκυουλες.......αχ τι καλα!!!!!!!!!θα γινει το ονειρο πραγματικοτητα για ολες μας ειμαι σιγουρη!:P

ασε σου λεω ειναι ειδη στο δρομο τα μωρα απλα με τις κοινητοποιησεις των αγροτων εχουν πεσει σε μπλοκο οπου ναναι φτανουν,οποια θελει διπλα σε θαλασσα μενω ας ερθει το καλοκαιρι να τουρλωσουμε μαζι τις κοιλιες κ θα τρωμε καρπουζακια απο το μποστανι του συζηγου!!!!χιχιχιχιχιχι αυτος στο λιοπυρι να τα μαζευει κ μεις στην δροσια της θαλασσας να τα τρωμε!!!ειμαι σατανικη:twisted:χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ασε σου λεω ειναι ειδη στο δρομο τα μωρα απλα με τις κοινητοποιησεις των αγροτων εχουν πεσει σε μπλοκο οπου ναναι φτανουν,οποια θελει διπλα σε θαλασσα μενω ας ερθει το καλοκαιρι να τουρλωσουμε μαζι τις κοιλιες κ θα τρωμε καρπουζακια απο το μποστανι του συζηγου!!!!χιχιχιχιχιχι αυτος στο λιοπυρι να τα μαζευει κ μεις στην δροσια της θαλασσας να τα τρωμε!!!ειμαι σατανικη:twisted:χαχαχαχαχαχα

χαχαχα......ετσι ειναι ειμαι σιγουρη...εεεεερρρρχχχχχοοοομμμμααααιιιιιι με τα χιλια να κουσκουσαρουουμε αραχτες στην παραλια με χυμους στο χερι και φουσκωμενες τις κοιλιες μας.........αααααχ τελεια!δεν εχω καλυτεροοοο...!:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μολις ειδαμε σε dvd την ταινια ψηλα στον ουρανο,μιλαμε οτι πλανταξα στο κλαμα...πολυ συγκινητικη και με νοημα παρολο που ειναι κομικ...μαλλον δεν ηταν η καταλληλοτερη εποχη να τη δω αλλα δεν πειραζει,ειχα κατι μερες να κλαψω...

1a0fd6e0b8.png

μολις ειδαμε σε dvd την ταινια ψηλα στον ουρανο,μιλαμε οτι πλανταξα στο κλαμα...πολυ συγκινητικη και με νοημα παρολο που ειναι κομικ...μαλλον δεν ηταν η καταλληλοτερη εποχη να τη δω αλλα δεν πειραζει,ειχα κατι μερες να κλαψω...

Δεν ξέρω αν το είχα γράψει εδώ, αλλά κι εγώ πριν 3-4 βδομάδες όταν είδα την ίδια ταινία με τα παιδιά μου, είχα κλάψει και το είχα ευχαριστηθεί....Πράγματι, προκειται για μια πολύ συγκινητική ταινία...

Ειδικά στην αρχή, όταν δείχνει το ζευγάρι να φεύγει απογοητευμένο από το ιατρείο του γυναικολόγου....:cry:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΤΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ!!!

PATOUSITSA MOY KATAΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!

καλημερα κοριτσαρες!!!!εχω μερες να μπω,ειχαμε κανενα νεο εκτος απο την περιοδο της πατουσιτσας που το διαβασα,σου ειπα πατουσιτσα μαζι θα μεινουμε το πασχα :mrgreen::mrgreen:,υπομονη.αλλα κανονιστε να μην ειμαστε μονο δυο.:D:D:D,να ερθουνε ακομα 2-3-4-5-6-7-8-9 ολες τελος παντων.εγω ξεκιναω αυριο την πρωτη ενεσουλα μου.ειμαι χαρουμενη icon7.gif γιατι πλησιαζω στο σκοπο μου .βεβαια,θα χαρω :D πιο πολυ αμα πιασω,και ακομα πιο πολυ θα χαρω :P αμα το κρατησω.και θα κλαιω απο την χαρα μου :mrgreen: οταν το γεννησω.εεε,και μετα αμα ειναι και δυο θα κλαιμε γενικως.:tongue::tongue::tongue:(πλακα κανω,μακαρι να ειναι 2)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.

Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

ΤΩΡΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!εχω μερες να μπω,ειχαμε κανενα νεο εκτος απο την περιοδο της πατουσιτσας που το διαβασα,σου ειπα πατουσιτσα μαζι θα μεινουμε το πασχα :mrgreen::mrgreen:,υπομονη.αλλα κανονιστε να μην ειμαστε μονο δυο.:D:D:D,να ερθουνε ακομα 2-3-4-5-6-7-8-9 ολες τελος παντων.εγω ξεκιναω αυριο την πρωτη ενεσουλα μου.ειμαι χαρουμενη icon7.gif γιατι πλησιαζω στο σκοπο μου .βεβαια,θα χαρω :D πιο πολυ αμα πιασω,και ακομα πιο πολυ θα χαρω :P αμα το κρατησω.και θα κλαιω απο την χαρα μου :mrgreen: οταν το γεννησω.εεε,και μετα αμα ειναι και δυο θα κλαιμε γενικως.:tongue::tongue::tongue:(πλακα κανω,μακαρι να ειναι 2)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΡΟΖ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, στην παρούσα φάση παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία αλλά από ότι βλέπω πετάς!! Καλή επιτυχία ιπποκαμπίνα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Έλα Μάγδα, εύχομαι οι κόποι του Σαββατοκύριακου να φέρουν καρπούς!!!!:oops:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

τελεια!!! σας βοηθησε και ο καιρος που ηταν χαλια,(τουλαχιστον στην β.ελλαδα),και ετσι κρυο,καιρος για δυο.:P:p,ξερω εναν γνωστο μου,που εμεινε η γυναικα του εγκυος με αυτον τον τροπο.πηγε στο γιατρο και τους ειπε καντε το ταδε μερα,και εχει τωρα ενα γιο 15 χρονων.σε εμενα δεν επιασε , μακαρι εσυ να εισαι η τυχερη.icon12.gificon12.gificon12.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...