Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλά δεν αρχίζω καν να λέω τι μου λέει για τη διαδικασία , γιατί διακωμωδεί τα περισσότερα προκειμένου να γελάω και να την παλεύω αλλά έχει πει πολλά πετυχημένα σχετικά 🤣 

Και αν είναι κόσμος κοντά μας νιώθει άβολα. Αχαχαχα αλλά μας θαυμάζουν και ολας. Βρε γέλιο να υπάρχει και όλα έρχονται. Το γέλιο κάνει καλό!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:p:p:p

AΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ Κ ΘΑ ΒΑΦΟΥΜΕ Κ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!

Ε! ψιτ μάστορα!! :tongue: Εκεί κατά τον Ιούλιο θα σας χρειαστώ!!!:mrgreen: Σας κλείνω από τώρα!!:cool:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

KAΛΑ Κ ΕΓΩ!:P

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΑΖΗ ΒΕΒΑΙΑ!ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΥΡΝΑΩΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ?Η' ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ:confused:(ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ!!!)

Υπάρχει πιο απλός τρόπος....

Πας Βοηθήματα (πάνω δεξιά με τα κόκκινα γράμματα) και μετά θέματα που παρακολουθείτε...αν έχει νέα απάντηση τότε ο τίτλος θα είναι με πιο έντονα γράμματα...:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

......αχ κοπελουδες μου ομορφες μολις τωρα μπηκα σπιτι κι απ'οτι βλεπω δεν προλαβα και πολλες!δεν πειραζει,καλο ΣΚ σε ολες με ευχαριστα νεα σε οσες τα περιμενουν...μακαρι τη Δευτερα να επιστρεψουμε στο cafe μας με ...χαρμοσυνα;);)ειχατε και ωραια κουβεντα για το συμπαν...εννοειται πως οταν θελουμε κατι πολυ το συμπαν βαζει το χερακι του,οποτε που θα παει καποια στιγμη θα μας ερθει το ζουζουνακι που περιμενουμε...χαιρομαι κι εγω που ειναι Παρασκευη κ αυριο θα κοιμηθω οσο θελωωωωωωωωω...............

1a0fd6e0b8.png

εδώ είμαστε ακόμα.. Αλλά λόγω δουλειάς καθυστερούμε να μπούμε...

Καλό ΣΚ Adnihor

και σε σένα ΝΙκάκι!! Και πες στο πλυντήριό σου χαιρετίσματα από την tounts.. Ξέρει αυτό..Είχαμε μια κουβέντα προχθές με sms.. :-)

Ε! ψιτ μάστορα!! :tongue: Εκεί κατά τον Ιούλιο θα σας χρειαστώ!!!:mrgreen: Σας κλείνω από τώρα!!:cool:

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ?ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΚΑΛΕΣ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!:mrgreen:

εδώ είμαστε ακόμα.. Αλλά λόγω δουλειάς καθυστερούμε να μπούμε...

Καλό ΣΚ Adnihor

και σε σένα ΝΙκάκι!! Και πες στο πλυντήριό σου χαιρετίσματα από την tounts.. Ξέρει αυτό..Είχαμε μια κουβέντα προχθές με sms.. :-)

δε πιστευω να πιστεψες τις ψευτιιες που λεει για φορτω εργασιας και κακομεταχειριση.......

1a0fd6e0b8.png

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ?ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΚΑΛΕΣ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!:mrgreen:

Κατάλαβα.. Εγώ θα κάνω τα σουφαντεπιά που είναι κάτω κάτω.. :(

Διαφημίσεις

Υπάρχει πιο απλός τρόπος....

Πας Βοηθήματα (πάνω δεξιά με τα κόκκινα γράμματα) και μετά θέματα που παρακολουθείτε...αν έχει νέα απάντηση τότε ο τίτλος θα είναι με πιο έντονα γράμματα...:cool:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ VASDELI MOY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?

Κατάλαβα.. Εγώ θα κάνω τα σουφαντεπιά που είναι κάτω κάτω.. :(

ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΑΜΝΑΚΙ ,ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ STH PATOUSITSA Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!!:mrgreen:

δε πιστευω να πιστεψες τις ψευτιιες που λεει για φορτω εργασιας και κακομεταχειριση.......

Ώστε έτσι!

Γι αυτό προσπαθούσε να με πείσει να έρθει σε μένα..

Ξέρει ότι δεν θα το χρησιμοποιώ και πολύ...

Κι εγώ που νόμιζα ότι του άρεσε η παρέα μου....:(

ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΑΜΝΑΚΙ ,ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ STH PATOUSITSA Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!!:mrgreen:

Και δεν πάω στο τσίρκο medrano? Πιο πολλά θα βγάζω! Και θα έχω και δίχτυ...:rolleyes:

Εννοείται ότι όλες μαζί θα είμαστε!!:mrgreen: Το τρίο στούτζες!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...