Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

Τι αξιολογηση ειχαν και εχουν το παιδακι και το εμβρυακι σου;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Όχι ακόμη.....:rolleyes: Λες, έ? Να είναι και συνομήλικα τα .... εξωγηινάκια μας?:mrgreen:

ναι και θα παιρνουν τα διαστημοπλοιακια τους (που θα τα εχει φτιαξει η tounts) και θα πηγαινουν βολτουλες οσο εμεις αλαζουμε χρωμα στις κεραιες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο ιπποκαμπάκι!! :P Ο επόμενος μήνας θα περάσει και ούτε θα το καταλάβεις!! ;) Θα γίνεις μανούλα σε λιγο καιρό βρε!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p

μακαρι,απο στομα σου και στου θεου το αυτι.

ναι και θα παιρνουν τα διαστημοπλοιακια τους (που θα τα εχει φτιαξει η tounts) και θα πηγαινουν βολτουλες οσο εμεις αλαζουμε χρωμα στις κεραιες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς με τη mama4, θα αλλάζουμε χρώμα στα νύχια μας με τη γνωστή μέθοδο του κλασσικού μανικιούρ.. Τι να κάνουμε;:(

Εκτός αν βάλουμε το πιάτο της Nova στο κεφάλι και αποκτήσουμε κι εμείς κεραίες!!! :-D

Εμείς με τη mama4, θα αλλάζουμε χρώμα στα νύχια μας με τη γνωστή μέθοδο του κλασσικού μανικιούρ.. Τι να κάνουμε;:(

Εκτός αν βάλουμε το πιάτο της Nova στο κεφάλι και αποκτήσουμε κι εμείς κεραίες!!! :-D

Α ολα και ολα και εμεις τα νυχια τα βαφουμε μονες μας δεν υπαρχει κουμπακι για αυτο!ε μια ευχαριστηση και εμεις να την εχουμε!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

Παω να παρω το διαστημοπλοιο μου να παω στο παιδακι μου κοριτσια!!!!!

καλο σκ σε ολες!!!!!!!

και δεν ξεχναμε :ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!!!!!

Όοοοοοχι θα σας δανείσουμε εμείς! Έχουμε πολλές και απλές και δορυφορικές!!!:tongue:

IchNp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:p:p:p

AΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ Κ ΘΑ ΒΑΦΟΥΜΕ Κ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!

ΑΑΑΑ ΜΕ ΤΗ NOVA ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ Κ ΤΑΙΝΙΩΝ!!!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ!!!!!

Διαφημίσεις

καλο σκ σε ολες!!!!!!!

και δεν ξεχναμε :ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!!!!!

εεεε κάτι ξέρουμε κι εμείς από .... Σύμπαν!!! ;)

καλο σκ σε ολες!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΚ !!!!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!:tongue:

καλο σκ σε ολες!!!!!!!

Νάτο πάλι το σύμπαν!!!!:confused:

Καλό ΣΚ!!! Φιλιά στο παιδάκι σου! Και σε σένα!!! Κοίτα να ξεκουραστείς, ε?:P

IchNp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:p:p:p

AΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ Κ ΘΑ ΒΑΦΟΥΜΕ Κ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!

ΑΑΑΑ ΜΕ ΤΗ NOVA ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ Κ ΤΑΙΝΙΩΝ!!!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ!!!!!

Ναι ναι!! Και θα χουμε και σουξέ!!! Θα μας κυνηγάνε οι άντρες!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...