Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

΄

Είμαι καλύτερα!!! Και δεν είναι η ιδέα μου γιατί μόλις έγραψα το τελευταίο μήνυμα με φώναξαν από το άλλο γραφείο και μόλις επέστρεψα. Οπότε δεν είχα δει τίποτα για το ξεμμάτιασμα!

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου, νόμιζα ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου από τον πόνο!!!:P

αχ πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!

μπραβο!!!

ειδες και απο την Κρητη πιανουν οι κεραιες μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Να με βαρέσεις ήθελες!!!!:mrgreen:

ναι αλλα για καλο σκοπο!!!εγω παντα βοηθαω τους ανθρωπους ο σκοπος αγιαζει τα μεσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Το εχω ξαναπει εμεις ειμαστε αδελφες ψυχες και να δεις που θα μεινουμε εγκυουλες μαζι!!!!!!!!!!!!

ε δεν πιστευω να αδιαθετησες??

Όχι ακόμη.....:rolleyes: Λες, έ? Να είναι και συνομήλικα τα .... εξωγηινάκια μας?:mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...