Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γμτ εγω ξανθια ειμαι απο το πρωι μεχρι την ωρα που κοιμαμαι στον υπνο δεν ξερω γιατι δεν με βλεπω τοτε!χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γμτ εγω ξανθια ειμαι απο το πρωι μεχρι την ωρα που κοιμαμαι στον υπνο δεν ξερω γιατι δεν με βλεπω τοτε!χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντριανουλα ζωγραφισες!!!!!

πατουσιτσα μου ποσο μου εχεις λειψει!! (μην ζηλευεται οι αλλες ειμαστε και οι δυο πρασινουλες!!)

δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου ουτε ομως και εγκυμοσυνης μονο πρησμενο στηθος χωρις πονο.

Λες να ετοιμάζεται... γαλατάκι???:mrgreen: Μακάρι κορίτσι μου!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ποιά μπορεί να μου δώσει μια σφυριά στην κεφάλα?? Έχω τρελό πονοκέφαλο....:cry:

εγω!εγω!!για να σε βοηθησω το λεω:twisted:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Λες να ετοιμάζεται... γαλατάκι???:mrgreen: Μακάρι κορίτσι μου!!!!:P

Μακαρι αν και ξερεις τι σκεφτομαι??

οτι στην κορη μου ειχα μεινει εγκυος Απριλη και οτι θα ηταν ωραιο να εμενα παλι Απριλη και να ειχανε μαζι γενεθλια!!εε?!

καλε μιλαμε οτι εχω χασει την μπαλα!!

Διαφημίσεις

μωρε και εγω δεν ξερω.......κανονικα επρεπε να ειχα αδιαθετησει ασε θα περασει το σκ και αν δεν εχω αδιαθετησει την Δευτερα ξανακανω ενω τεστ

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΚ ,Κ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΞΑΝΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!:D

οκ σε ξεματιασα για ξεκουνησου λιγακι!!

΄

Είμαι καλύτερα!!! Και δεν είναι η ιδέα μου γιατί μόλις έγραψα το τελευταίο μήνυμα με φώναξαν από το άλλο γραφείο και μόλις επέστρεψα. Οπότε δεν είχα δει τίποτα για το ξεμμάτιασμα!

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου, νόμιζα ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου από τον πόνο!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...