Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πωπω!!!!τι αποκαλυψεις ειναι αυτες!!!!

νομιζω οτι πρεπει να σας πω και εγω οτι ειμαι πρασινολαχανουλα με κεραιες μωβ!!

ελπιζω να με κανετε παρεα ακομη!!!!!

γι αυτό αντέχεις παιδί μου.. Άλλος οργανισμός ο εξωγήινος.. Τι να λέμε τώρα!!! :D

Διαφημίσεις

Διακρίνω ένα ψήγμα ειρωνίας, το οποίο ύπουλα κατευθύνεται προς το πρόσωπό μου.... αλλά θα το παίξω αδιάφορη!! :rolleyes:

Μπορεί να είμαι 1,58, αλλά είμαι και υπεράνω!!! :cool:

KAΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!ΧΟΥΜΟΡ!!!:mrgreen:

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?:confused:

μαριαεφη τις κεραιες σου τις βαφεις κ σε αλλα χρωματα οπως εμεις βαφουμε τα μαλλια μας καστανα κοκκινα ξανθα?σε ρωταω γιατι ειναι η πρωτη φορα που εχω την τιμη να μιλαω με εξωγηινη κ νιωθω τοσο ξεχωριστη !!!!!χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!!!!

α ρε κοριτσια καλα που υπάρχει και αυτο το φορουμ και΄λεμε τα εσωψυχα μας ,τις ανοησιες μας και τους προβληματισμους μας!

να σας πω και κατι ασχετο?

σημερα ειναι 5/3 και τελευταια φορα ειχα αδιαθετησει 6/2 και εχω κυκλο 27 ημερων.

εκανα χοριακη 2/3 αρνητικη και σημερα το πρωι τεστ (απο ebay) αρνητικο αλλα δεν εχω αδιαθετησει τι λετε εχω καμια ελπιδα ή μπαααααααααα!!!!!!!

τουντσ προσεχε τι λες εδω μεσα γιατι ακομα κ η πατουσιτσα πρασινη ειναι οπως βλεπεις!!!αρχιζω να τρεμω!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαριαεφη τις κεραιες σου τις βαφεις κ σε αλλα χρωματα οπως εμεις βαφουμε τα μαλλια μας καστανα κοκκινα ξανθα?σε ρωταω γιατι ειναι η πρωτη φορα που εχω την τιμη να μιλαω με εξωγηινη κ νιωθω τοσο ξεχωριστη !!!!!χαχαχαχαχα

α εμεις δεν τα βαφουμε βρε απλα παταμε ενα κουμπακι και αλλαζουν χρωμα!!

ας πουμε τωρα ειναι μωβ μετα το βραδυ τις κανω κοκκινες ειναι πιο σεξυ!!!

χαχαχα!!!!!!!

α ρε κοριτσια καλα που υπάρχει και αυτο το φορουμ και΄λεμε τα εσωψυχα μας ,τις ανοησιες μας και τους προβληματισμους μας!

να σας πω και κατι ασχετο?

σημερα ειναι 5/3 και τελευταια φορα ειχα αδιαθετησει 6/2 και εχω κυκλο 27 ημερων.

εκανα χοριακη 2/3 αρνητικη και σημερα το πρωι τεστ (απο ebay) αρνητικο αλλα δεν εχω αδιαθετησει τι λετε εχω καμια ελπιδα ή μπαααααααααα!!!!!!!

Καλομελέτα και έρχεται το .........εξωγηινάκι!!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα μαριαεφη τιποτα δεν μου φαινεται παραξενο!!το πιο πιθανο ειναι να μην εισαι αλλα κ παλι οι εμπειριες καποιων κοριτσιων μας εχουν διαψευσει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλομελέτα και έρχεται το .........εξωγηινάκι!!!!!!!!!!!:P

πατουσιτσα μου ποσο μου εχεις λειψει!! (μην ζηλευεται οι αλλες ειμαστε και οι δυο πρασινουλες!!)

δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου ουτε ομως και εγκυμοσυνης μονο πρησμενο στηθος χωρις πονο.

τουντσ προσεχε τι λες εδω μεσα γιατι ακομα κ η πατουσιτσα πρασινη ειναι οπως βλεπεις!!!αρχιζω να τρεμω!!!!

Όχι μόνο πράσινη αλλά και με τα ωραία και πεταχτά αυτιά του μίστερ Σποκ!!!:tongue:

IchNp3.png

τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα μαριαεφη τιποτα δεν μου φαινεται παραξενο!!το πιο πιθανο ειναι να μην εισαι αλλα κ παλι οι εμπειριες καποιων κοριτσιων μας εχουν διαψευσει

μωρε και εγω δεν ξερω.......κανονικα επρεπε να ειχα αδιαθετησει ασε θα περασει το σκ και αν δεν εχω αδιαθετησει την Δευτερα ξανακανω ενω τεστ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...