Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tountsάκι μου, εσύ έχεις υψηλό φρόνημα και λεπτό χιούμορ. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά αριθμοί..

Ναι ξέρω.. τ'ακριβά αρώματα, τα μικρά μπουκάλια... Παρηγοριές...

Ένα ξέρω σίγουρα! ¨Ετσι και συναντηθούμε ποτέ θα είμαστε σαν τους Ντάλτονς!

Διαφημίσεις

Θα το ξαναπώ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!:-D:P:p:-D

IchNp3.png

:P:p:p Έστω και έτσι, ποιούς ξέρεις από τους Ντάλτονς??? Τον Άβερελ (patousitsas) και τον Τζό (tounts). Εγώ (και η mama4) στη μετριότητα και την ανωνυμία!!!

ytBLp2.png

Πα μαλ!!

Η μετριότητα είναι πάντα στις προτιμήσεις των περισσοτέρων! Ρώτα απλώς πώς πίνουν τον καφέ τους και θα καταλάβεις τι εννοώ! :wink:

(κάτι σαν το "υψηλό φρόνημα" κι αυτό..... :-) )

Διαφημίσεις

άντε γεια σου και σένα!! Πάλι μόνη με αφήσατε, αλλά σε λίγο θα φύγω κι εγώ και σας συγχωρώ!

ΓΕΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!! ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ , ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΤΩΜΑ!!

Με προκαλείτε τώρα... :rolleyes:

Θα της έλεγα απλώς να χαμηλώσει την ένταση του τηλεφώνου, μη τυχόν την ώρα που κοιμάται την καλέσει η τοστιέρα και την ξυπνήσει... Δεν έχει πάρει εδώ και μέρες...Καιρός της είναι.. :tongue:

...σε παρακαλω τουντς...ολα αυτα τα εχω διευθετησει!οταν κοιμαμαι οι συσκευες σιγη ιχθυος,ολα κι ολα τα'χουμε συμφωνησει αυτα!τα'παμε,τα συμφωνησαμε...:-D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μολις επεστρεψα απο ενδοκρινολογο...του'πα κι αυτουνου τα νεα!περιμενε εγκυουλα κι εγω πηγα πλακα τεσπα,του πηγα αποτελεσματα εξετασεων απο καμπυλη σακχαρου και tsh και μου ειπε πως αν ημουν ακομη εγκυος θα μου'δινε ενεσεις ινσουλινης οποτε σ'αυτο ειμαι τυχερη γιατι μεχρι να ξαναμεινω θα το διορθωσουμε.τι να πω?

1a0fd6e0b8.png

ΓΕΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!! ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ , ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΤΩΜΑ!!

μεεεεεεγια ,αντε ξεκουρασου και λιγο τωρα...τι χρωμα τελικα??????

1a0fd6e0b8.png

καλα ειμαστε.πηγα προχθες στον αιματολογο και μου ειπε οτι ειμαι εντελως καλα και δεν χρειαζομαι ενεσεις υπαρινης.αγορασα και τα φαρμακακια μου και περιμενω την τριτη.πως περασε ο καιρος,3 μηνες απο τοτε που εγινε το κακο.βεβαια μπορω να πω οτι με βοηθησατε πολυ με την παρεουλα μας να περασει ο καιρος.1 μηνας εμεινε αλλα περναει γρηγορα,αρχιζουν οι επισκεψεις στον γιατρο και δεν μου φαινεται τοσο.

Μπράβο ιπποκαμπάκι!! :P Ο επόμενος μήνας θα περάσει και ούτε θα το καταλάβεις!! ;) Θα γίνεις μανούλα σε λιγο καιρό βρε!!!!!!!!!!!!!:P:-D:p

Επεξεργάστηκαν by patousitsas

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...