Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πεπονια δεν βαζουμε πολλα ισα για το σπιτι καρπουζια βαζουμε 5 χρονιες τωρα η που θα παρουμε τρελα λεφτα η που θα μεινουν στα χωραφια να τα φανε τα προβατα.η κυρια καλλιεργεια μας ειναι πατατα 2 φορες το χρονο κ 2 χρονιες τωρα μπροκολακι μιαμ μιαμ!!!!!πολυ νοστιμο κ διαιτητικο

ναι οντως κι εμενα μ'αρεσει το μπροκολακι και ειναι και αντικαρκινικο!

1a0fd6e0b8.png

ρε παιδι μου στην καλαματα οσο ξεκινανε να πουλανε τοσο τελειωνουν ενω εδω στην αχαια θα ξεκινησουν σχετικα καλα οι τιμες κ στην βδομαδα θα εχουν πεσει κατακορυφα τι να πω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κι εμεις τα ιδια...σε ρωτησα για να δω αν υπαρχει κανενα συμπτωμα κι αν υπαρχει αλλος τροπος να το δεις περα απο τον υπερηχο...

Αχ βρε Νικάκι μου, πριν μου συμβεί ούτε ήξερα τι θα πει παλίνδρομη... Και τώρα το έμαθα κι αυτό απ'την καλή:?:|:cry:...

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Νικάκι μου, πριν μου συμβεί ούτε ήξερα τι θα πει παλίνδρομη... Και τώρα το έμαθα κι αυτό απ'την καλή:?:|:cry:...

μμμμμμμμ....μια απ'τα ιδια!αλλα τωρα ειμαστε πιο δυνατες...;)

1a0fd6e0b8.png

φιλαααακιααααααα ζουζουνε μου τα λεμε αργοτερα παω για εναν υπνακο...δεν θα πω πως με καλει το κρβατακι μου γιατι θα αρχισει το τουντσακι........:P

Καλή ξεκούραση!!:rolleyes:

IchNp3.png

εγω στην πρωτη αποβολη πηγα με αιμοραγια την δευτερη να ακουσουμε καρδια αλλα δεν μετα απο μια εβδομαδα ξαναπηγα μηπως αλλα δεν ειχε παλινδρομησει!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοπελιες σας αφηνω κ γω να μαζεψω λιγο το σπιτι γιατι απο το πρωι ειμαι στο ιντερνετ ευτηχως ο αντρας μου ερχεται το απογευμα ποτιζει!!!!φιλακια θα ξαναμπω αργοτερα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Το παράξενο μ' εμένα, είναι ότι άκουσα για παλλίνδρομη στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Πήγαμε για 1ο υπέρηχο στις 6 εβδομάδες, και ενώ φαινόταν ένας σάκος που αντιστοιχούσε σε έμβρυο 8 εβδομάδων, δεν ακούσαμε καρδιά:confused:... Έψαχνε από εδώ, έψαχνε από εκεί, ίδρωνε ξεϊδρωνε ο γιατρός, (εμείς σύξυλοι, εννοείται), μου λέει "Ά ρε γαμώτο....Είσαι σίγουρη για την τελευταία περίοδο??? Μάλλον παλλινδρόμησε η κύηση...." Και είπε να κανονίσουμε για τα περαιτέρω... Την επομένη, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, "Δεν το χωράει ο νούς μου, έλα πάλι να σε δώ..." Πήγαμε και ωωω του θαύματος.... ακούσαμε καρδούλα!!!!!! Και έτσι ξέρω ακριβώς το διάστημα μέσα στο οποίο άρχισε να χτυπάει η καρδούλα της καρδούλας μου!!!

ytBLp2.png

Το παράξενο μ' εμένα, είναι ότι άκουσα για παλλίνδρομη στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Πήγαμε για 1ο υπέρηχο στις 6 εβδομάδες, και ενώ φαινόταν ένας σάκος που αντιστοιχούσε σε έμβρυο 8 εβδομάδων, δεν ακούσαμε καρδιά:confused:... Έψαχνε από εδώ, έψαχνε από εκεί, ίδρωνε ξεϊδρωνε ο γιατρός, (εμείς σύξυλοι, εννοείται), μου λέει "Ά ρε γαμώτο....Είσαι σίγουρη για την τελευταία περίοδο??? Μάλλον παλλινδρόμησε η κύηση...." Και είπε να κανονίσουμε για τα περαιτέρω... Την επομένη, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, "Δεν το χωράει ο νούς μου, έλα πάλι να σε δώ..." Πήγαμε και ωωω του θαύματος.... ακούσαμε καρδούλα!!!!!! Και έτσι ξέρω ακριβώς το διάστημα μέσα στο οποίο άρχισε να χτυπάει η καρδούλα της καρδούλας μου!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...