Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κουκλες δεν σας εχω ξεχασει αλλα χτες το απογευμα ειμασταν 4 ωρες στο νοσοκομειο με την μικρη παλι πυρετο 39 εχει ρε γμτ και τελικα απο το νοσοκομειο μας διωξαν οτι δεν εχει τιποτα και σημερα πηγαμε εξωτερικα σε παιδιατρο και τι δεν μας ειπε εχει λεει ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ και πολυ ασχημο αναπνευστικο (δεν μπορει να βγαλει τον αερα που παιρνει)και μας εδωσε ενα σωρο φαρμακα για 15 μερες και αλλη αντιβιωση..........

δεν αντεχω απο την νυστα 2 βδομαδες σχεδον αυπνη ειμαι!

οσο για τις αφθες νομιζω οτι η πεθερα μου βαζει σοδονερο!!

AMΑΝ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κουκλες δεν σας εχω ξεχασει αλλα χτες το απογευμα ειμασταν 4 ωρες στο νοσοκομειο με την μικρη παλι πυρετο 39 εχει ρε γμτ και τελικα απο το νοσοκομειο μας διωξαν οτι δεν εχει τιποτα και σημερα πηγαμε εξωτερικα σε παιδιατρο και τι δεν μας ειπε εχει λεει ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ και πολυ ασχημο αναπνευστικο (δεν μπορει να βγαλει τον αερα που παιρνει)και μας εδωσε ενα σωρο φαρμακα για 15 μερες και αλλη αντιβιωση..........

δεν αντεχω απο την νυστα 2 βδομαδες σχεδον αυπνη ειμαι!

οσο για τις αφθες νομιζω οτι η πεθερα μου βαζει σοδονερο!!

περαστικουλια....και γρηγορα ευχομαι...αντε πεσε για εναν υπνακο τωρα αυτο λεω να κανω κι εγω!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πω πς πατουσιτσας εσυ εισαι γιγαντας...!να σε ρωτησω πως καταλαβες την παλινδρ. εγω με την αυχενικη διαφανεια...

Είχα προγραμματισμένο ραντεβού.. Δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα.. Απλά το είδαμε στον υπέρηχο.... Η καρδούλα θα πρέπει να είχε σταματήσει το πολύ 2 μέρες πριν. Ο γιατρός δεν είδε καμία αλλοίωση στο έμβρυο... :?:(

IchNp3.png

το καλοκαιρακι θα κοβουμε κ καρπουζι ωρε γλεντια!!!!χααχαχακ τον χειμωνα μπροκολο ασε που εχουμε κ αρνακια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

το καλοκαιρακι θα κοβουμε κ καρπουζι ωρε γλεντια!!!!χααχαχακ τον χειμωνα μπροκολο ασε που εχουμε κ αρνακια

Α! Από καρπούζια και πεπόνια ξέρω οπότε δηλώνω υποψηφιότητα!! Έχω κόψει και έχω φορτώσει!! Ας είναι καλά ο θείος μου, καλή του ώρα όπου κι αν βρίσκεται!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

πεπονια δεν βαζουμε πολλα ισα για το σπιτι καρπουζια βαζουμε 5 χρονιες τωρα η που θα παρουμε τρελα λεφτα η που θα μεινουν στα χωραφια να τα φανε τα προβατα.η κυρια καλλιεργεια μας ειναι πατατα 2 φορες το χρονο κ 2 χρονιες τωρα μπροκολακι μιαμ μιαμ!!!!!πολυ νοστιμο κ διαιτητικο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Παρά το 1,74 το στεφάνι μου με λέει ζούμπακα! Επίσης ότι με έχει 3 χρόνια και όχι μόνο δεν πήρα ούτε ένα πόντο αλλά κόντυνα κιόλας!!:mrgreen:

χχαχαχαχαχα ποσο χρονων εισαι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Είχα προγραμματισμένο ραντεβού.. Δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα.. Απλά το είδαμε στον υπέρηχο.... Η καρδούλα θα πρέπει να είχε σταματήσει το πολύ 2 μέρες πριν. Ο γιατρός δεν είδε καμία αλλοίωση στο έμβρυο... :?:(

κι εμεις τα ιδια...σε ρωτησα για να δω αν υπαρχει κανενα συμπτωμα κι αν υπαρχει αλλος τροπος να το δεις περα απο τον υπερηχο...

1a0fd6e0b8.png

πεπονια δεν βαζουμε πολλα ισα για το σπιτι καρπουζια βαζουμε 5 χρονιες τωρα η που θα παρουμε τρελα λεφτα η που θα μεινουν στα χωραφια να τα φανε τα προβατα.η κυρια καλλιεργεια μας ειναι πατατα 2 φορες το χρονο κ 2 χρονιες τωρα μπροκολακι μιαμ μιαμ!!!!!πολυ νοστιμο κ διαιτητικο

Δυστυχώς έτσι γίνεται με τις αγροτικές καλλιέργειες... Ή που δεν προλαβαίνεις να πουλήσεις ή που τα πετάς:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...