Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

βιοψια ενδομητριου γινεται για διαφορους λογους αναλογα τι ψαχνουμε!εμεις θα δουμε αν εχω μικροβιο μεσα στην μητρα κ καποιες κυταρικες αλλαγες που γινονται στο ενδομητριο τις μερες εκεινες την 12 σε μενα δηλαδη

ελα ντε τι ψαχνουμε οεο...!!!!!!!!ενταξει καταλαβα...μαλλον!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΣ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ?ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?

Καλημέρα κόρες! mama4 μου νομίζω ότι κάθε περίπτωση θέλει ειδική αντιμετώπιση. Και εγώ έκανα μόνο ιστολογική του κυήματος και καρυότυπο και τίποτα άλλο. Για θρομβοφιλία δεν επέμεινε, καθώς έχω τη μικρή μου, στην εγκυμοσύνη της οποίας δεν είχα το παραμικρό. Δεν βρέθηκε τίποτα, ο γιατρός μου είπε ελεύθερα από τον επόμενο (της απόξεσης) κύκλο. Όσο για τη μήτρα, εξαρτάται μάλλον και από τον μήνα της κύησης που συμβαίνει το γεγονός.

κοριτσια καλημερα...θα μπω σφηνα απο το φορουμ της εξωσωματικής , αλλα με ενδιαφερει το θεμα σας ..εγω βγαζω σε εξαιρετικες περιπτωσεις ερπη, αλλά συνέχεια ..μια φορά το μηνα δλδ -αρκετα συχνα- βγαζω αφθες ..

εχει καμια παρομοια παθηση ; τι κανετε ; βαζω Pyralvex βεβαια αλλα ολες οι εμπειριες δεκτες...

Mitsi 29, δεν έχω ιδέα από άφθες, ούτε από το φάρμακο που λές. Ο γιατρός σου τί λέει??

ytBLp2.png

χαχα.............δε χρειαζεται δα και κανενα θηριο....1.55 ειμαιδεν θα δυσκολευτει!ασε που δε φοραω κ πολυ τακουνι γιατι δουλευω σε σχολειο κ ειμαι ολη την ωρα ορθια.......so καταλαβαινεις

Ε τότε εντάξει!!! δηλαδή οκ!:) (αυτό το "so" πολύ μου άρεσε..)

λοιπον σε ενα μηνα βγαζουμε πατατα οποια θελει να αδυνατισει ας ερθει 8 ωρες μεσα στον ηλιο κ μαζεμα πατατας στο σκυφτο οοολες οι εργατριες που εχουμε στην πατατα στυλακια λεμε αλλα εμενα δεν με θελουν γιατι ειμαι ξανθια κ θα ξεχωριζω μεσα στην μαυριλα ολες καταμαυρες χαχαχαχαχα

τελειαααααα..εγω ειμαι μεσα ..για αμοιβη θελω ενα σακί..απο τις καλές ε;χωρις τρούπες....

κουκλες δεν σας εχω ξεχασει αλλα χτες το απογευμα ειμασταν 4 ωρες στο νοσοκομειο με την μικρη παλι πυρετο 39 εχει ρε γμτ και τελικα απο το νοσοκομειο μας διωξαν οτι δεν εχει τιποτα και σημερα πηγαμε εξωτερικα σε παιδιατρο και τι δεν μας ειπε εχει λεει ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ και πολυ ασχημο αναπνευστικο (δεν μπορει να βγαλει τον αερα που παιρνει)και μας εδωσε ενα σωρο φαρμακα για 15 μερες και αλλη αντιβιωση..........

δεν αντεχω απο την νυστα 2 βδομαδες σχεδον αυπνη ειμαι!

οσο για τις αφθες νομιζω οτι η πεθερα μου βαζει σοδονερο!!

Διαφημίσεις

ενα σακι μονο μιτσι 10 θα σου δωσω κ αυγουλακια κ κοτοπουλακια χωριατικα χαχαχαχαχαεμας οι δικες μας δεν ειναι τρουπιες!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω κοριτσια μετα την παλλινδρομη εκανα μονο καποιες γενικες αιματος και καλλιεργειες μητρας τραχηλου και κολπου οι οποιες εδειξαν χλαμυδια και πηραμε αντιβιωση 5 βδομαδες.την επανελαβα μετα και ολα ηταν ενταξει.

Αλλη εξεταση δεν εκανα και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται (τον εμπιστευομαι και δεν το ψαχνω περαιτερω)

ενα σακι μονο μιτσι 10 θα σου δωσω κ αυγουλακια κ κοτοπουλακια χωριατικα χαχαχαχαχαεμας οι δικες μας δεν ειναι τρουπιες!!!!!

θελω και εγω αυγουλακια!!!!!!!

ερχεται και Πασχα..!!!!!

κουκλες δεν σας εχω ξεχασει αλλα χτες το απογευμα ειμασταν 4 ωρες στο νοσοκομειο με την μικρη παλι πυρετο 39 εχει ρε γμτ και τελικα απο το νοσοκομειο μας διωξαν οτι δεν εχει τιποτα και σημερα πηγαμε εξωτερικα σε παιδιατρο και τι δεν μας ειπε εχει λεει ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ και πολυ ασχημο αναπνευστικο (δεν μπορει να βγαλει τον αερα που παιρνει)και μας εδωσε ενα σωρο φαρμακα για 15 μερες και αλλη αντιβιωση..........

Άχου μωρέ το ζουζουνάκι σας!! Περαστικά του σύντομα! Καλά αυτό με το νοσοκομείο, ας το αφήσω ασχολίαστο...:evil:

ytBLp2.png

Η αναμονή είναι σχετική. Εμένα τη μέρα που καταλάβαμε την παλίνδρομη μου είπε ότι ξαναπροσπαθώ χωρίς αναβολή στον επόμενο κύκλο. Καθυστέρησα τόσο γιατί ήμουν θετική στο μεγαλοκυταροϊό (CMV) οπότε ή θα έπιανα το όριο ασφαλείας στις εξετάσεις ή θα ξεκινούσα από Γενάρη ανεξαρτήτου αποτελέσματος (που έτσι κι αλλιώς ήταν αμφιλεγόμενο). Τελικά και το όριο έπιασα στις εξετάσεις και ο Γενάρης πέρασε:confused:

Ύψος Patousitsas 1,74:tongue:

Mitsi για τις άφθες ούτε εγώ ξέρω τίποτα δυστυχώς.

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω τώρα....:confused:

IchNp3.png

Πολύ ταλαιπωρήθηκες μωρέ κορίτσι. Κι εσύ και η κορούλα σου! Κουράγιο!!!

Περαστικά !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...