Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

η ομορφια θελει θυσιες για σκεψου ομως που θα εισαι στην παραλια με κορμι κ δεν θα βαζεις το παρεο οπως εκανα εγω ολο το καλοκαιρι περυσι!!!!για να μην φαινεται η κυταριτιδα εγω θα το κανω 3 μηνες κ ελπιζω να εχω αποτελεσμα νομιζω 2 φορες την εβδομαδα επιτρεπεται να κανεις μασκα με αργιλο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κανένα να μη βάλεις!!! Να είσαι ήρεμη και ο καιρός θα φτάσει και δε θα το καταλάβεις!

εχεις δικιο...εδω κοντευω να κλεισω μηνα απο την παλινδρ. και δεν το'χω καταλαβει,σ'ευχαριστω patousitsas.:cool: θα προσπαθησω να'μαι ο τυπος με το γυαλι''cool'' mallon etsi prepei na'maste oles asxeta me to ti periodo dianyoyme....

1a0fd6e0b8.png

καλημέρα Νικάκι..

Να κινηθείς γρήγορα! Η κυτταρίτιδα θέλει όντως κίνηση! :mrgreen:

καλημερα τουντσακι και να σε ρωτησω τι θα γινει με σενα καθε μερα θα μας ξεκαρδιζεις....???χαχα:) ενα 20λεπτο περπατηματακι το κανω καθημερινα γιατη δουλεια αλλα μαλλον δε φτανει!!!!!!!!!!!:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΣ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ?

ναι για την μητρα κανει συσπασεις εμενα κ στην πρωτη που ηταν αυτοματη κ δεν χρειαστηκα καθαρισμα 3 μηνες μου ειπε κ μονο καρυοτυπο εκανα, θρομβοφιλια εγω του ειπα οτι ηθελα μιας κ δεν πληρωνα κ οντως βρεθηκα να εχω προβλημα ομοκυστεινης κ εκανα ενεσεις οσο ημουν εγκυος τωρα.τωρα κανω πολλες εξετασεις διοτι ηταν πολυ κοντα οι αποβολες η μια με την αλλη κ ετσι κ αλλιως τωρα κανουν εξετασεις για καθεξην αποβολες απο την δευτερη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοριτσια καλημερα...θα μπω σφηνα απο το φορουμ της εξωσωματικής , αλλα με ενδιαφερει το θεμα σας ..εγω βγαζω σε εξαιρετικες περιπτωσεις ερπη, αλλά συνέχεια ..μια φορά το μηνα δλδ -αρκετα συχνα- βγαζω αφθες ..

εχει καμια παρομοια παθηση ; τι κανετε ; βαζω Pyralvex βεβαια αλλα ολες οι εμπειριες δεκτες...

Από άφθες δεν ξέρω.. Δυστυχώς.:(

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι αν δεν βρω κατι που εφταιγε τι κανω?αυτο φοβαμαι πιο πολυ!!!γιατι τις πιο πολλες φορες δεν βρισκουν τιποτα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα τουντσακι και να σε ρωτησω τι θα γινει με σενα καθε μερα θα μας ξεκαρδιζεις....???χαχα:) ενα 20λεπτο περπατηματακι το κανω καθημερινα γιατη δουλεια αλλα μαλλον δε φτανει!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Με το τακούνι; Α πα πα πα !!!

Μετά τη δουλειά, βάλε αθλητικά και βουρ! Αν δεν έχεις όρεξη, πάρε ένα σκύλο! Κανένα θηρίο να σε τραβάει!!! :D

νινακι εγω εχω ακριβως 50 μερες απο την αποξεση κ κει που μου ειχε πει να περιμενω 3 μηνες μου εβαλε αλλον εναν αλλιως θα ειχα εναν τωρα!!!!εξαλου μεχρι να τελειωσω κ τις εξετασεις!!!αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο καιρο θα κανει να βγει η βιοψια ενδομητριου που θα κανω την 12 μερα του αλου κυκλου αν βρει δε κ μικροβιο 1 μηνα αντιβιωση κ καμια βδομαδα με 10 μερες να καθαρισει ο οργανισμος απο την αντιβιωση πανω απο 2,5μηνες οπως παει τον ιουνιο θα βαλω μπροστα κ οχι τον μαη

δεν ξερω βρε πουλακι μου ενταξει σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα εμενα τιποτα δε μου ειπε για εξετασεις...εσενα πως σου ειπε για το ενδομητριο?ειδε κατι?μου ειπε σε 3 μηνες να ξεκινησουμε κατα το Μαη δηλαδη...δεν ξερω!τι Μαης τι Ιουνης,εξαλλου αν υπαρχει κατι καλυτερα να το βρεις!!

1a0fd6e0b8.png

λοιπον σε ενα μηνα βγαζουμε πατατα οποια θελει να αδυνατισει ας ερθει 8 ωρες μεσα στον ηλιο κ μαζεμα πατατας στο σκυφτο οοολες οι εργατριες που εχουμε στην πατατα στυλακια λεμε αλλα εμενα δεν με θελουν γιατι ειμαι ξανθια κ θα ξεχωριζω μεσα στην μαυριλα ολες καταμαυρες χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Με το τακούνι; Α πα πα πα !!!

Μετά τη δουλειά, βάλε αθλητικά και βουρ! Αν δεν έχεις όρεξη, πάρε ένα σκύλο! Κανένα θηρίο να σε τραβάει!!! :D

χαχα.............δε χρειαζεται δα και κανενα θηριο....1.55 ειμαιδεν θα δυσκολευτει!ασε που δε φοραω κ πολυ τακουνι γιατι δουλευω σε σχολειο κ ειμαι ολη την ωρα ορθια.......so καταλαβαινεις

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

βιοψια ενδομητριου γινεται για διαφορους λογους αναλογα τι ψαχνουμε!εμεις θα δουμε αν εχω μικροβιο μεσα στην μητρα κ καποιες κυταρικες αλλαγες που γινονται στο ενδομητριο τις μερες εκεινες την 12 σε μενα δηλαδη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

1.55 η μια 1.58 η αλλη τελικα αισθανομαι πολυ ψιλη εδω μεσα που ειμαι 1.60 χαχαχαχαχαχαχαχα λες να ειμαι η σκλεναρικοβα κ να μην το ξερω?χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΣ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ?ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?

μια φίλη μου, είχε πρόβλημα στη σύλληψη. Προσπαθούσε 7 χρόνια. Συνέλλαβε 2 φορές με σπερματέγχυση και είχε δυο αποβολές κι ενώ μετά τη 2η αποβολή ο γιατρός της είπε να περιμένει τρίμηνο, είχε επαφή τον πρώτο μήνα, λίγο πριν την περίοδο και έμεινε έγκυος. (μάλλον η ωορρηξία της ήταν πολύ αργά γι αυτό δεν μπορούσε να συλλάβει). Το αποτέλεσμα; Ένα υπέροχο υγιέστατο 9μηνίτικο κοριτσάκι! :D

ναι για την μητρα κανει συσπασεις εμενα κ στην πρωτη που ηταν αυτοματη κ δεν χρειαστηκα καθαρισμα 3 μηνες μου ειπε κ μονο καρυοτυπο εκανα, θρομβοφιλια εγω του ειπα οτι ηθελα μιας κ δεν πληρωνα κ οντως βρεθηκα να εχω προβλημα ομοκυστεινης κ εκανα ενεσεις οσο ημουν εγκυος τωρα.τωρα κανω πολλες εξετασεις διοτι ηταν πολυ κοντα οι αποβολες η μια με την αλλη κ ετσι κ αλλιως τωρα κανουν εξετασεις για καθεξην αποβολες απο την δευτερη

mama κι εμενα μου ειπε για να καθαρισει ο οργανισμος απο αυτα που επαιρνα και να ηρεμησουν οι ωοθηκες κ η μητρα...!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...