Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Σε δύο μέρες θα ξέρω αν οι προσπάθειες αυτόν το μήνα απέδωσαν... Νιώθω λίγο παράξενα... Από τη μια ξέρω ότι σίγουρα θα στενοχωρηθώ και θα απογοητευτώ αν δω περίοδο, από την άλλη πάλι νιώθω απίστευτη αδιαφορία... Λες και δεν είμαι εγώ που προσπαθώ για μωρό... Μάλλον θα είναι η άμυνά μου για να μην κατρακυλήσω όταν φάω την πετριά, έτσι?:confused:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΗ!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ PATOUSITSA ΜΟΥ!!Η' ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ Η' ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!!!

Διαφημίσεις

Δεν φαινόταν τίποτα με το αυτοκολλητάκι. Έβαλα και κραγιόν από πάνω. Μια χαρά! Τους φίλησα και όλους! :mrgreen:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!:tongue:ΣΠΑΝΙΑ ΒΓΑΖΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΗ!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ PATOUSITSA ΜΟΥ!!Η' ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ Η' ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!!!

Έτσι είναι ακριβώς...:confused:

IchNp3.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!:tongue:ΣΠΑΝΙΑ ΒΓΑΖΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!

Η καλύτερη περιγραφή που έχω ακούσει!! Όντως σαν ηφαίστειο είναι. Νομίζεις ότι θα εκραγείς από τον πόνο...:cry:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ειναι για το προσωπο σαν κρεμα κ για το σωμα σκονη .απλωνεις σαν μασκα ειναι το αφηνεις 20 λεπτακια κ ξεπλενεις μετα βαζεις ενυδατικη για το σωμα που ειναι σκονη βαζεις λιγο νερακι κ λιγο λεμονη κ απλωνεις παλι εκει που εχεις κυταριτιδα αφηνεις 20 λεπτα κ ξεπλενεις αλλα στο σωμα πρεπει να μενεις ορθια για 20 λεπτα οποτε οταν εχετε σιδερωμα κανετε κ μασκα σωματο χχααχ

καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?ωραια κουβεντα εχετε πιασει....adhinor να σε ρωτησω κανει τιποτα αυτος ο αργιλος στην κυτταριτιδα η τσαμπα κοπος????ερχεται και καλοκαιρι πρεπει να κινηθω γρηγορααααααα...........:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

ελα να κλαψουμε μαζι νινακι!!!!!η αδερφη μου βαζει κ εχει δει μεγαλη διαφορα ασε που συμφερει οικονομικα απο αλλες κρεμες που τις πληρωνεις 50 ευρω κ δεν κανουν τιποτα ενω ο αργιλος για το σωμα εχει 5 ευρω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

νινακι εγω εχω ακριβως 50 μερες απο την αποξεση κ κει που μου ειχε πει να περιμενω 3 μηνες μου εβαλε αλλον εναν αλλιως θα ειχα εναν τωρα!!!!εξαλου μεχρι να τελειωσω κ τις εξετασεις!!!αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο καιρο θα κανει να βγει η βιοψια ενδομητριου που θα κανω την 12 μερα του αλου κυκλου αν βρει δε κ μικροβιο 1 μηνα αντιβιωση κ καμια βδομαδα με 10 μερες να καθαρισει ο οργανισμος απο την αντιβιωση πανω απο 2,5μηνες οπως παει τον ιουνιο θα βαλω μπροστα κ οχι τον μαη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ελα να κλαψουμε μαζι νινακι!!!!!η αδερφη μου βαζει κ εχει δει μεγαλη διαφορα ασε που συμφερει οικονομικα απο αλλες κρεμες που τις πληρωνεις 50 ευρω κ δεν κανουν τιποτα ενω ο αργιλος για το σωμα εχει 5 ευρω

ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!:rolleyes:

Έτσι είναι ακριβώς...:confused:

κι εγω συμφωνω patousitsas γιατι ετσι θα'ναι πιο αναπαντεχο...ξερω βεβαια πως δεν ειναι κ πολυ ευκολο να εισαι ζαμαν φου αλλα συνηθως αυτο βοηθαει......:)

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?ωραια κουβεντα εχετε πιασει....adhinor να σε ρωτησω κανει τιποτα αυτος ο αργιλος στην κυτταριτιδα η τσαμπα κοπος????ερχεται και καλοκαιρι πρεπει να κινηθω γρηγορααααααα...........:mrgreen:

καλημέρα Νικάκι..

Να κινηθείς γρήγορα! Η κυτταρίτιδα θέλει όντως κίνηση! :mrgreen:

κοριτσια καλημερα...θα μπω σφηνα απο το φορουμ της εξωσωματικής , αλλα με ενδιαφερει το θεμα σας ..εγω βγαζω σε εξαιρετικες περιπτωσεις ερπη, αλλά συνέχεια ..μια φορά το μηνα δλδ -αρκετα συχνα- βγαζω αφθες ..

εχει καμια παρομοια παθηση ; τι κανετε ; βαζω Pyralvex βεβαια αλλα ολες οι εμπειριες δεκτες...

νινακι εγω εχω ακριβως 50 μερες απο την αποξεση κ κει που μου ειχε πει να περιμενω 3 μηνες μου εβαλε αλλον εναν αλλιως θα ειχα εναν τωρα!!!!εξαλου μεχρι να τελειωσω κ τις εξετασεις!!!αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο καιρο θα κανει να βγει η βιοψια ενδομητριου που θα κανω την 12 μερα του αλου κυκλου αν βρει δε κ μικροβιο 1 μηνα αντιβιωση κ καμια βδομαδα με 10 μερες να καθαρισει ο οργανισμος απο την αντιβιωση πανω απο 2,5μηνες οπως παει τον ιουνιο θα βαλω μπροστα κ οχι τον μαη

ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΣ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ?ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...