Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχαχαχαχα καλο!!!καλητερα να δουλευα κ θα ξεχνιομουν κ θα ειχα κ κανα φραγκο παραπανω

¨Ετσι έλεγα κι εγώ μια εποχή που δεν δούλευα και μετά έτρεχα και δεν έφτανα και αναπολούσα την ανεργία..

Διαφημίσεις

τωρα το ειδα κ γω οτι απαντησες.μαμα4 προσπαθω να κανω κ λιγο διαιτα κανω κ μασκες προσωπου με αργιλο μηπως κ φιαξω το τοπιο της φρικης χαχαχαχαχα!!!!

K EΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!ΕΧΑΣΑ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ:tongue:ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΗΡΑ ,ΤΙ ΤΣΑΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ.ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟ ΒΛΗΜΜΑ:mrgreen:

ΜΜΜΜ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΚΟΜΗ!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!

ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΤΑΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!:D

K EΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!ΕΧΑΣΑ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ:tongue:ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΗΡΑ ,ΤΙ ΤΣΑΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ.ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟ ΒΛΗΜΜΑ:mrgreen:

ΜΜΜΜ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΚΟΜΗ!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!

ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΤΑΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!:D

Δεν κάνουν τίποτα οι κρέμες... Ούτε τα τσάγια.. Είχα πάρει παλιά κάτι φύκια κι έπινα η χαζή.. Τελικά αδυνάτισα από τον εμετό.. γιατί τα φύκια βρώμαγαν :mrgreen:

εγω κοπελιες πινω πρασινο τσαι με λεμονακι(χωρις ζαχαρη).οσο για τον αργιλο τον χρησημοποιουνε οι αδερφες μου κ εχουν δει αποτελεσματα εγω εκανα την πρωτη προχθες ασε που ειναι κ φθηνος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

υπαρχει κ αλο σκευασμα αργιλου που ειναι κ για κυταριτιδα πηγα στο φαρμακειο να παρω αλλα δεν ειχε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω κοπελιες πινω πρασινο τσαι με λεμονακι(χωρις ζαχαρη).οσο για τον αργιλο τον χρησημοποιουνε οι αδερφες μου κ εχουν δει αποτελεσματα εγω εκανα την πρωτη προχθες ασε που ειναι κ φθηνος

ΝΑΙ Ο ΑΡΓΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ:confused:

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ?

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Λίγο καλύτερα θα έλεγα! Ο έρπης μόνο είναι τεράστιος και με πονάει απίστευτα:cry: Άσε, δεν είμαι για κόσμο:confused:! Λες και έχω κάνει αποτυχημένη εγχείρηση σιλικόνης (αυτό δε χρησιμοποιούν και για τα χείλη)??:confused:

Εσύ πώς είσαι??

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Λίγο καλύτερα θα έλεγα! Ο έρπης μόνο είναι τεράστιος και με πονάει απίστευτα:cry: Άσε, δεν είμαι για κόσμο:confused:! Λες και έχω κάνει αποτυχημένη εγχείρηση σιλικόνης (αυτό δε χρησιμοποιούν και για τα χείλη)??:confused:

Εσύ πώς είσαι??

ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ!!!!:tongue:

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!:-D

Σε δύο μέρες θα ξέρω αν οι προσπάθειες αυτόν το μήνα απέδωσαν... Νιώθω λίγο παράξενα... Από τη μια ξέρω ότι σίγουρα θα στενοχωρηθώ και θα απογοητευτώ αν δω περίοδο, από την άλλη πάλι νιώθω απίστευτη αδιαφορία... Λες και δεν είμαι εγώ που προσπαθώ για μωρό... Μάλλον θα είναι η άμυνά μου για να μην κατρακυλήσω όταν φάω την πετριά, έτσι?:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...