Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καθομαι σπιτι ειμαι ακομα λιγο αρρωστουλα,εγω οταν περιμενω να αδιαθετησω εχω πολλα νευρα παραπολλα ομως!!!!αν κλαψω μονο απο νευρα θα κλαψω!!!

Άλλες φορές έχω νεύρα κι εγώ.. κι άλλες (όπως τώρα) με πιάνει μια μελαγχολία άλλο πράγμα.. Εεε έχω και παραπάνω κιλά και δεν έβρισκα και τι να βάλω, θυμήθηκα και τι πέρασα.. ΠΟλύ θέλει ο άνθρωπος; :rolleyes:

κ γω πηρα κατι κιλακια οχι πολλα 2 αλλα δεν τα εχω χασει ακομα κ σε ενα μηνα εχω γαμο στο σπιτι κ ειμαι κ κουμπαρα!κ κει που ελεγα να χασω πηρα κιολας!!κ γω τα θυμαμαι βρε τουντς αλλα δεν βγαζει πουθενα πολλες φορες νιωθω τα παντα κενα εγω εχω το κακο οτι μενω παρα πολλες ωρες μονη!κ τωρα το εχω ριξει στα παιχνιδια του φεις δεν γινεται αλλιως !!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Άλλες φορές έχω νεύρα κι εγώ.. κι άλλες (όπως τώρα) με πιάνει μια μελαγχολία άλλο πράγμα.. Εεε έχω και παραπάνω κιλά και δεν έβρισκα και τι να βάλω, θυμήθηκα και τι πέρασα.. ΠΟλύ θέλει ο άνθρωπος; :rolleyes:

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ Κ ΞΕΣΠΑΣΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ Κ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?:rolleyes:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ!

ρε κοριτσια οταν παντρευτηκα ημουν 53 κιλα κ τωρα 61 αλλα εχω φτασει κ τα 68 αυτο ηταν το τελος της καριερας μου ως μοιραια!!!!χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω ακομα αναμονη 2 κ κατι μηνες οποτε δεν εχω κατι να περιμενω!!ασχημο αυτο!!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ Κ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

τωρα το ειδα κ γω οτι απαντησες.μαμα4 προσπαθω να κανω κ λιγο διαιτα κανω κ μασκες προσωπου με αργιλο μηπως κ φιαξω το τοπιο της φρικης χαχαχαχαχα!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω πηρα κατι κιλακια οχι πολλα 2 αλλα δεν τα εχω χασει ακομα κ σε ενα μηνα εχω γαμο στο σπιτι κ ειμαι κ κουμπαρα!κ κει που ελεγα να χασω πηρα κιολας!!κ γω τα θυμαμαι βρε τουντς αλλα δεν βγαζει πουθενα πολλες φορες νιωθω τα παντα κενα εγω εχω το κακο οτι μενω παρα πολλες ωρες μονη!κ τωρα το εχω ριξει στα παιχνιδια του φεις δεν γινεται αλλιως !!

Α πα πα! Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις αν δεν δουλεύεις.. Αλλά η ανθρώπινη φύση είναι λίγο ανώμαλη.. Μόνο αν της στερήσεις κάτι το εκτιμά.. Ας είχες κάθε μέρα να πηγαίνεις 8 ώρες στη δουλειά και θα σου λεγα πόσο θα εκτιμούσες τον ελεύθερο χρόνο σου. Γιατί δεν κάνεις γυμναστική; Και η διάθεση θα φτιάξει αλλά και η εμφάνιση;)

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια οταν παντρευτηκα ημουν 53 κιλα κ τωρα 61 αλλα εχω φτασει κ τα 68 αυτο ηταν το τελος της καριερας μου ως μοιραια!!!!χαχαχαχαχα

Μέχρι χθές κι εγώ 68 ήμουν... Αλλά σήμερα είμαι 67,9...Δεν είναι υπέροχο; :tongue:

χθες με είδε η ανηψιά μου (2ετών) πάνω στο διάδρομο (τον έχουμε στο σαλόνι) και μου λέει: "θεία; που πας;" :-)

χαχαχαχαχα καλο!!!καλητερα να δουλευα κ θα ξεχνιομουν κ θα ειχα κ κανα φραγκο παραπανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...