Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

:-D

βρεξε ενα βαμβακι και βαλε σταχτη τσιγαρου και στριψε στα σημεια.icon14.gif

σε ευχαριστώ πολυ! το ξερω κι εγω το κολπο με τη σταχτη αλλα ενταξει δεν έγινα τοσο χάλια , βγήκε , λιγο στο λαιμό έχω, θα βάλω ζιβάγκο!

χαχαχα!!!:-D

Διαφημίσεις

δεν το έχω δει ούτε μου αρέσουν τα θρίλερ.. Αλλά εμπνεύστηκα από το ιπποκαμπάκι και έχω να σου προτείνω τους νονούς! Την τριλογία:D

καλε αυτο δεν ειναι θριλερ!! εσυ τι βλέπεις αισθηματικές? :D

νικακι μου την τριτη ξεκιναω να την ετοιμαζω την φωλιτσα για ενα μηνα,σημερα θα παω στον αιματολογο να δει τα αποτελεσματα και να με δωσει το οκ να συνεχισω,αυριο αγοραζω και τα φαρμακα.και ξεκιναω μια ακομη μαχη,γιατι χασαμε την μαχη οχι τον πολεμο!!;););).

πολυ ωραιο αυτο που λες,θα το'χω στο μυαλο μου,ετσι ειναι.:)με το καλο να αρχισεις την προετοιμασια και ολα καλα...:):):):):)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλε αυτο δεν ειναι θριλερ!! εσυ τι βλέπεις αισθηματικές? :D

εγώ βλέπω οτιδήποτε δε με ψυχοπλακώνει.. Ρομαντικές κομεντί, μυστηρίου, disney ...

Και όπως έχω ξαναπει, τρελλαίνομαι για τις παλιές ελληνικές!!

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!:D

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ TOUNTSAKI?

Τελικά δεν θα τα κάνω τα διαστημόπλοια. Η κοπέλα ήθελε να είναι όλα ίδια και μάλιστα ένα συγκεκριμένο είδος. Στην προοπτική ότι δεν θα αφήσω τη φαντασία μου ελεύθερη και θα κλειστώ και μέσα από πάνω για να τα προλάβω, ψυχοπλακώθηκα! Σα βιοτεχνία αισθάνθηκα.. :(

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

καλημέρα! Εγώ νιώθω κάπως περίεργα σήμερα. Έκλαιγα το πρωί.. Ίσως περιμένω περίοδο. Κανονικά αν ο κύκλος μου ήταν όπως πριν, σήμερα περιμένω.. Θα δείξει!

Εσύ; Τι κάνεις;

καθομαι σπιτι ειμαι ακομα λιγο αρρωστουλα,εγω οταν περιμενω να αδιαθετησω εχω πολλα νευρα παραπολλα ομως!!!!αν κλαψω μονο απο νευρα θα κλαψω!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

επειδη δεν θυμαμαι αν εχεις βαλει κανονικα μπροστα για μωρο κ μην πεταξω καμια κοτσανα εγω σου ευχομαι οτι ποθεις να το παθεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...